Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

26 October 2017

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Oglejte si najbolj zanimive ideje Gymkhana igre za otroke in odrasli!

Sodelovala sem na številnih tekmovanjih v mojem življenju, da ne bi vedeli, jih šteje zdaj. Bom vedno lepe spomine na tiste trenutke med prijatelji v različnih življenjskih obdobjih. Vojna kriki ekip - povezave, povezave, povezava, sem rumeno! - in radost izpolnjuje nalogo pred nasprotniki. Smetar lovi niso nič več kot zabavno nalog ali dokazila, da dve ali več skupin poskušali narediti in ohraniti. Vsakdo, ne glede na starost, radi igrajo in da je skozi igro, da bomo lahko izvedeli več o nas samih. Torej ideja, ki ima zelo živahno tekmovanje, ki vključuje in vključujejo prijatelje in družino, ne le družine, ampak tudi, da je zelo uspešen med mlajše otroke, ne le za preprost užitek igranja, kot tudi iskanju nagrado, določeno nagraditi prizadevanja .

Tekmovanja so velike možnosti za zabavo in ustvarjanje trenutek interakcije med udeleženci. Ponavadi so smetar igre, ki so za otroke, zdaj pa mnoga podjetja in stranke predlagajo dejavnosti za odrasle, ki želijo, da se sprostite. V ti udeleženci preizkusili svoje znanje, se učijo drug o drugem in timskega dela. Najbolj pomembna je socializacija skupina (bodisi odrasli in otroci) in medsebojno spoštovanje.

Igraj za odrasle smetar lovski revir

Nekatere igre so že dobro znani udeleženci, še posebej tistih, ki so se igrali kot otroci. Drugi so super za odrasle in postal malo bolj zapleteno za nekatere mlajše otroke.

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Glasbeni stoli

To je stari znanec in naš uspeh je delal za svojo dinamiko v daljšem časovnem obdobju. Za začetek le tvorijo invalidske vozičke in druge ljudi. Število sedežev mora biti vedno ena manjše od števila udeležencev. Postavite živahno glasbo za ljudi, ki hodijo okoli stoli kolo. Ustavite glasbo, ko se to zgodi, vsi bi morali teči, da bi sedel na katerikoli stol. Oseba, ki je izpustil. Igra je treba nadaljevati s stolom v roki in tako naprej ostati eden stol za 2 igralca. Slednja situacija pride ven zmagovalec.

Pichorra

Mehurja je visela na vrhu in predstavniki ekip, nato pa z zavezanimi očmi in močno ustrelil, bi ga morali prebodite s palico, ki se ravna po posameznih ekip.

Blind bowling

Igrajo enega udeleženca iz vsake ekipe. To je pogosta bowling, ampak udeleženci igrajo z zavezanimi očmi. Cilj igre je, da knock navzdol zadnji pin, ne glede na to, kako je bilo veliko za javnost, kot takrat, ko ena moti, da je na vrsti drugi. Kdor zmaga.

Ping - pljuč

Ta igra je mogoče storiti z ekipami ali individualno. Odstranite tabelo Ping-Pong omrežja in postaviti piko na sredini. Predstavnik vsake skupine izbere eno stran mize. Z rokami obrnil nazaj, morajo igralci udarec žogo in da bo dosegla naslednjo nasprotnika. Win igralca ali ekipo, ki lahko bi žoga pade v nasprotnikovi strani bolj pogosto.

Taljenje ledu

Oblika ekipe. Pred tekmo moramo zapolniti ledu plesni in položite kos plastične objekta v vsakem majhnem trgu. Vsaka ekipa v tekmovanju bodo prejeli kocko ledu v plastični posodi. Ne dotikajte se led z rokami ali drugimi predmeti in ne odstranjujte kozarec ledu. Igralec mora segreje steklo z roko ali drugi del telesa, ki dosegajo se stopi prvi in ​​poda košček zmaga.

hunt

To je šala, ki se je v parih. Dirka je povratni let za vsak par. Igralec hoje mora ždela z rokami na tleh, medtem ko drugi jezdi na hrbtu. Na poti par bo spredaj in zadaj, ne more obrniti.

nor vozel

Obrazec kolo. Vsi igralci podaljša roko naprej. Monitor zazna kolo je zaprt in vsaka oseba, ki bi morala imeti druga dva roke bodisi. Cilj je, da razveljavite vozel in držijo za roke na kakršen koli način. Sprejet je bil pod orožjem. Ekipa, ki spusti je diskvalificiran. A dobili zmaga.

Igraj za Gymkhana mlade

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

mešana čevlji

Vsaka sodelujoča skupina tekmovanja ali konkurence, da izberete število komponent, ki predstavljajo svojo skupino, odvisno od velikosti skupine se lahko vsaj 10 elementi vsakega. Vsaka skupina mora biti nameščen na enem koncu ali okvirja in čevlji komponent skupin je treba mešati, na drugem koncu, od koder je nameščena skupina. Glede na signal, sestavni deli vsake skupine (eno naenkrat), mora teči, kjer se mešajo čevlje svoje skupine, da svoje čevlje, če klin-iti nazaj v svojo skupino, se dotaknite roko naslednje komponente in glavo v koncu čakalne vrste. Klin skupina doseže vse prve komponente, da oblikujejo čakalne vrste, je zmagovalec.

racing Broom

Deluje predstavnika vsake ekipe v tej dirko en način. Cilj je, da se z metlo na dlani, medtem ko teče. Če metlo padel pred ciljno črto, teče nazaj na začetek in začeti znova. Zmage, ki so pravilno izpolnjujejo prvo nalogo.

Tek roko

Oni vodijo dva predstavnika iz vsake ekipe. Bo treba na terenu dve nevarnosti, vsak natančne dva metra vsakega udeleženca. Udeleženci se zanašajo na rami drug drugega, roke. Cilj je, da potiskanje nasprotnika in povzroči, da preseže svoje tveganje. Kdo ga je dobil prvi, zmaga na dirki.

Pritisni na vrh

To je veja dirka, razlika je, da teče par vsako ekipo, in eden od para bo vzpon na vrh partnerja vratu in le sestavil bo push. Kdor nasprotnik dvojno premagati pismo, zmaga.

Tek za sedenje

Tako rase in nazaj, kjer teči udeleženci sedi in se ne more uporabljati svoje roke, da ničesar. Na poti, ki gre od spredaj, nazaj, prišel nazaj, da je, ne more obrniti. Kdo zmaga spet prvi.

oprijem

Igrajo dve ekipi. Vsaka ekipa mora biti zlomljeno pravokotnik na tleh. Cilj je, da vsi ostanejo v tej sobi za 30 sekund. Po tem času naj bi skupina, ki je uspelo zmanjšati prostor drugega, ki bo imel manj prostora, da bi sestavne dele. In tako se igra nadaljuje, dokler pravokotnik, da je tako majhen, da je nemogoče, da ljudje tam, daje zmago druge ekipe.

papir vojne

Igrajo dve ekipi iz dveh različnih področij, ločeni s presledkom. Vsaka ekipa bo imela na svojih deset odstranjevanja kroglice papirja. Bodo začeli predvajati ta papir žoge v nasprotnikovo polje, ki naj storijo enako. Cilj je, da iz papirnate kroglice svojem področju in vrgel nasprotnika. Ob koncu časa, mojster naredi štetje. Ekipa, ki ima manj papirja na svojem področju, je zmagovalec.

predor

Igrajo dve ekipi enako število udeležencev. Vsaka ekipa bo oblikuje tunel, kjer udeleženci stojijo drug za drugim z nogami narazen. To je neke vrste dirko. V "I" mojstra, mora zadnji vsaki vrsti preiti pod tunel in iti naprej. Potem je ta počne isto stvar. Na ta način ljudje predora bo oddaljevanje naprej bolj in bolj. Win predor prečkati prvi ciljno črto.

Blind opica

Dve ekipi sodelujejo. Vsaka skupina izbere svojega predstavnika. Kapitan je velik pravokotnik, in je bil v tem več vrstic. Oba igralca sta z zavezanimi očmi in cilj je, da gremo ven iz poti in priti do konca, ne da bi stopil na progah. Saj bodo z zavezanimi očmi, lahko ekipa pomaga. Kdo je stopil na črto nazaj na začetek in lahko prodajo na ta trenutek. Zmage, ki gredo seveda ne stopite na liniji.

2. nadstropje

ročaj dvojno oprijem. Vsak par je sestavljen iz sestavljeno in monter. Monter mora zbrati v vratu sestavljenega ulova in druge, ki so nameščena tudi. Samo nameščen lahko. Vsakdo ujeti, ujeti.

Race za razliko

Tekači dal 25 zavojev na metlo ročajem in vodijo nazaj do ciljne črte. Najprej pridejo prve zmage.

Vassobol

Dve tekmeci vie dati žogo v nasprotnikov gol s pomočjo metlo. Zmagal tisti, ki bo več golov.

Cegobol

Nogomet skupnega, razen, da bodo vsi igralci igrajo z zavezanimi očmi. Win ekipo, ki naredi največ golov.

Stopal z nogo

krog dvojic dirko in nazaj, kjer en udeleženec se vzpenja partnerja stopala. Na poti, ki je hodil mora teči. Po drugi strani pa bo skok (nazaj). Zmaga kdor prvi pride, prvi dobi.

Jazbina

Priprava število lukenj (krogi) na velikem območju. Število lukenj mora biti vedno ena manjše od števila igralcev. Daleč od tal, kjer so luknje so, udeleženci, vse z roko v roki na kolesu, se bo izvajala v zvoku živahno glasbo. Ko se glasba ustavi, mora vsakdo spusti roke, vodijo in sedel v ring. Kdo se ne more odpraviti in gre ven den. Zmage, ki sedijo v zadnji igri.

toca Cooperative

Enaka pravila "Play" pogosti. Igra je skrivnost ni, da bi odpravili udeleženca, le rove, tj vsakem krogu, si razveljavite den in še vsi bi morali priti v igro, saj so lahko: v naročju, ki leži na kolege itd ... V tej igri ni zmagovalci.

rele Rodados

Enako kot relejnih atletiki, vendar pred zagonom moraš dati 25 krogov na metlo. Obstajajo 4 udeleženci na ekipo in se poteguj za ekipo, katere zadnji udeleženec prispel prvi. Če padeš, vstani in še naprej.

topništvo

Dve ekipi v obeh taborih ločeni s črto. Ob koncu vsakega področja, je plastenka PET postavi. Ena oseba iz vsake ekipe skuša vrgel žogo in podreti steklenico nasprotnika. Ekipa, da sprejmejo določitvi steklenico je treba znova dvigniti, a če zaščito druga, ki ima sedaj avtonomijo do Balear. Kdor strel ne more dvigniti steklenico. Če lahko skupina ponovno steklenico pred vsemi čemer strel, ona zmaga. Vendar pa je treba vse strel in nadaljevati steklenico na tla, druga ekipa zmaga.

vojna Cassava

Igrajo dve osebi, vsaka s svojo varno cassava na pol. Vsak ima svoj zavoj udaril z vso silo v kasava kot drugi varna. Zmage, ki kršijo prvi nasprotnik v manioka je.

Metanje hulahup

smole tipa obroči, ampak s hula obročem. Oseba, ki bo žrtev in bo 5 metrov igralcev. Si 1 točko, ki lahko prilega obroča v prvi osebi. Zmage, ki ima največ točk.

Human vtič

Dinamično s 4 ljudi sedi na klopi. Prvič, vsak udeleženec sedi v zadnjem delu drugega. Ko so vsi že "ležijo" upokojil banke. Kako priti ven iz situacije?

golf

Igrajo po dva predstavnika iz vsake ekipe. Vsak udeleženec bo imel klub (katerikoli kos dolgega lesa) in so upravičeni do en strel naenkrat. Udeleženec, ki se mu je ponudil gol v luknjo najprej zmaga tekmo.

zapreke

Igrajo dveh koridorjev, ki naj zajemajo razdaljo in dosegli do konca, s katerimi se sooča ovire (ovire bodo ukrivljene ljudje). Kdo prečkati ciljno črto prva zmaga.

tek metlo

Dirka Broom je zabavna prireditev in poleg zahtevajo hitrost, prav tako vključuje koncentracijo. Za opravljanje preverjanja, bo potrebno metle. Naredite eno na terenu startno črto in končno točko za prihod. Vsak tekmovalec mora pustiti uravnoteženje metlo na dlani (mora biti vedno odprt) in glave do cilja. Prvi pride, prvi zmaga na dirki. Metla ne more pasti in pasti primeru mora udeleženec vrniti na startno črto in ponovno zaženite preizkus. Če je več kot en udeleženec na ekipo, lahko dokaz je rele.

Gymkhana igre za otroke

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

dodging laserji

Ta dejavnost sem objavil pred in naredil nekajkrat doma. Vedno deluje in je zelo zabavna. Otroci radi pretvarjajo, da so tajni agenti, ali raziskovalci ali junaki se soočajo pasti. Na sliki je mačka postelja (to je "znanstveno" ime igre), ki z vrvico. Ampak to je tudi možno, da krep papir v hodniku. Odvisno od zahtevnosti, ki se začne v dveh letih se lahko igrajo.

Pass ali se preverja

Vse igre. Vendar pa v vsakem krogu bo en igralec iz vsake ekipe sodeluje. Zanimivo bi bilo, da so bila vprašanja, povezana z eno samo temo, v času, ki je to igro igral. vprašanje bodo (brez alternative), enega od udeležencev. Če bodo odgovorili pravilno, daje tortada nasprotni obraz, ali obratno, če je narobe. Če se ne, da mine. Če nasprotnik ne ve, da je mimo. Če je, kljub temu, prvo ne vem, ali pa ga napačno, bo vaš tekmec dala tortada na obrazu. Ampak, če je prava, je daje tortada. Win je ekipa sprašuje več vprašanj in, seveda, prejemajo manj tortadas. OBS. Izdelava desetine pite so lahko cenejši kot izgleda. Samo vsede in mislim poceni sestavin, ki lahko prinašajo več pie jedi. Ex:. Lama.

deževnik

To teče naprej in nazaj, vendar udeleženci, ne teče, roll na tleh. Zmaga kdor prvi pride, prvi dobi.

poka mehurja

Vsakdo sodeluje. Vsak igralec bo imel mehur vezano na njenem gležnju. Cilj je pop mehurja nasprotnike in zaščititi svoje. Win zadnji ostati z nepoškodovano mehurja.

avtobus

To je različica skupina "Race stolov." Tam bo dve ekipi. Člani vsake ekipe sedi na stole, enega za drugim, ki tvorijo z avtobusom (avtobus, je treba tudi ločiti drug od drugega). V ZDAJ, udeleženci premakniti sedeže naprej in začeli oblikovati z avtobusom hoditi. Namen avtobusa bo prečkal ciljno črto v celoti. Ekipa, ki boste to storili prvič, zmaga.

skok v daljino

Igrajo po dva predstavnika iz vsake ekipe. Udeleženec skoči in nato vaš nasprotnik. Po tem, razdalja povečuje. Če udeleženec je prvi skok na daljavo in gospodični, mora upam, da drugi tudi zmotno uporabilo tudi dobili še eno priložnost. Zmage, ki dosežejo preskok razdaljo, da drugi ne bi mogel.

Igraj za šolo Gymkhana korak za korakom

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Ideje igrajo za evangeljskega Gymkhana

Petje besedo

Ta šala je zelo uspešna tudi v evangeličanskih tekmovanj v vseh oddelkih in v vseh skupinah. Ta igra je zelo preprosta in zabavna. Samo boste potrebovali svinčnik in kos papirja za vsako skupino.

Voditelj bo govoril besedo in vsaka skupina bo seznam pesmi, ki imajo besedo. Voditelj bo postavil čas, ki je lahko eno, dve ali tri minute. To ne bo več kot to. Konec časa, predstavnik iz vsake skupine gre naprej s papirjem. Kdo bi lahko naštel največje število pesmi, ki so ključna beseda zmaga točko. Ne pride do zamenjave, mora vodja določa, da mora skupina vedeti vsaj polno različico kotira glasbe. Na papirju, morate imeti tudi ime pesmi ali verz, ki se poje (z najmanj petimi besedami, na primer). Določajo minimalno besed, ki se poje in pisno preprečuje, da bi oseba, od začetka do improvizirati pesmi, da zaslužite več točk, ali pa da posnema prejšnji skupini.

Igraj za Gymkhana šole, mladino in odrasle

Vprašanje in odgovor

Eden izmed najlažjih iger storiti je znana igra vprašanj in odgovorov. V tem primeru lahko vodja obravnava vprašanje, ali je skupina študira, ali gre bolj splošna, splošne vprašanja. Če je skupina velika, je morda dobro narediti kombinacijo posebnih in splošnih vprašanjih. To vprašanje je igre imajo lahko različne spremenljivke. Vprašanja lahko imajo možnosti ali ne; Vprašanja se lahko na ekipe, ali posamezno; Ti imajo lahko različne vrste težav. Za izpolnitev cilja tega besedila, bomo dali zelo jasen primer, korak za korakom, kako bi lahko vodijo igro vprašanje in odgovor.

1. ločene skupine. Lahko fantje pred dekleti. Ali, vodja mladinske izbere dva kapitani tako, da zbere svoje ekipe.

2. Prosite ekipe izbrati govorca, ki bo vedno prikazal uradni odziv ekipo. Izbira predstavnica, je pomembno, da ne ustvarja zmede, kot je ", ampak sem rekel, prepričan, njegov odgovor ni bil vreden".

3. Vodja prosi poveljniki traja nenavadno ali celo, da vidim, kdo odgovoriti.

4. voditelj vpraša prvo vprašanje skupine 1. Če skupina ne more odgovoriti 1, skupina 2 ima priložnost, da odgovori na isto vprašanje. Če skupina 2 ni odzval. Nobena skupina je vodilna točk govori odgovor in naredi naslednjo vprašanje.

5. POZOR !!! se ne zamenjati z usmerjanjem vprašanja. Denimo, da skupina 1 ni odgovoril na prvo vprašanje. Vodja usmerjena na vprašanje, v skupino 2, in ta skupina zadeti. Naslednje vprašanje bi bilo treba v skupini 2, saj je bilo prejšnje vprašanje vprašanje skupine 1. Eden od načinov, da bi se izognili zmedi, je našteti vsa vprašanja. Torej, veste, da bodo lihe vprašanja vedno prva, ki v skupini 1, v skupinah sovrstnikov 2.

ostri meči

V tej igri, vodja govori besedo in udeleženci je treba iskati te besede v Svetem pismu. Vodja lahko določite, ali lahko sodelujejo vsi člani skupine, in ki se zdi prvi dvigne roko; ali pa izberete le en predstavnik iz vsake ekipe tekmujejo med seboj, ena na ena, ki se zdi prva doseže točko za svojo ekipo. Prepričani smo, da je za ohranitev najbolj organizirano igro, idealno je, da pokličete tekmovalca iz vsake skupine, duelarem seboj. Vodja lahko določi nekaj časa. Če kdo našli v tem času nobena od ekip dosegla.

V tej igri, mora vodja najprej seznam besed, ki bodo ekipe videti. Druga možnost je, lahko vodja izbere določeno knjigo, zaradi česar je lažje iskati. Vodja lahko, na primer, izberite Razodetja in izberite le besede te knjige, tako da igra ni preveč težko.

Ta igra ima lahko številne spremembe v evangeličanskih tekmovanjih. Vodja mora poskrbeti, vendar z besedami, ki bi jo izbrali, ali različica Svetega pisma. Če se igra s skupino mladih in mladostnikov, izbira besed v Svetem pismu v živo različico ali Današnji angleški različici. Še en nasvet je, da vidim, če imajo skupine Sveto pismo v različici, ki jo uporablja tudi za izbiro besed. To vam preprečuje, da izbirajo besede, ki jih ni v drugi različici.