Planerade kök: 87 Bilder och idéer för Special Copy!

26 October 2017

Planerade kök: 87 Bilder och idéer för Special Copy!

Du är den typen som älskar att få forska master-planerade kök och känner en stark önskan att ge upp i ditt kök? Kolla in ett urval av modeller av planerade kök underbara och super snygg! Visst du kommer att älska kläder och vill göra det i ditt hus också!

När du tänker på ett underbart hem som filmen börjar föreställa sig att rymden? Men vet att många människor börjar i köket. Gott om plats att laga mat och servera dem. Hela familjen tillsammans och ler, som i en kommersiell.

Dream är en dröm! Idag detta inlägg är att lämna närmare den plats du föreställt dig. Hur man hittar, välja och beställa ett kök planeras beroende på vad du föreställa.

planerade kök

planerade kök

Till skillnad från andra tillfällen där det bara var möjligt för klass A (endast i själva filmen), i dag antalet optioner ger oss mycket osäker när man väljer en planerad köket eftersom det måste passa varje budget och klasser.

Allt kommer att variera beroende på märke, material av hög kvalitet, kök stil och hastighet av arbete. Men hur man väljer den bästa kök för ditt hem? Vad har du tänkt på det? Vare sig modern, mysiga, vintage? Idag frågan här är det mycket eleganta köket, kom med mig!

planerade kök

Varför köpa Kök planerat?

Eftersom de är moderna, funktionella och har möbler som anpassas till rummets storlek. Ditt kök är precis som du vill och montering inom loppet av ditt hem. Med andra ord, använder den en möbel som standardiserar rummet och passar behoven hos dem som bor i huset.

kök-planerade-modernas-

montering av kök , med möbler ger många fördelar bland de viktigaste som vi kan lyfta användningen av rymden utan cirkulation kompromissa. Inget att gömma sig i garderoben och banker går fånga varje måltid.

Du kan också anpassa lättare, genom att välja material med struktur, färg, beläggning och vilka typer av hårdvara. Gör kombinationer av dessa objekt som inte finns i någon presentation butik.

Eftersom denna typ av köket har en funktionell struktur är nödvändigt att överväga begränsningar av bostad och vanor de boende.

Tänka på det kommer att vara möjligt att arrangera möbler och hushållsapparater i rummet. Du har många hushållsartiklar? I det här fallet måste du installera ett skåp med fler dörrar. Om det är vanligt att göra snacks under dagen, så bänken inte kan missa. Det finns ett område för lagring av redskap, laga mat och diska. Positionerna och höjder bitarna alltid skräddarsys efter dina behov.

planerade kök (85)

Spaces Kök Planerad

Vad är det utrymme du har i ditt hus? Ignorera färdiga kök bitar du redan har. Den planerade köket kommer inte njuta av något av det.

Kök planerade

Kök avsedda för miljöer Straits

Ditt kök är lång och smal? Så det lämpligaste är att installera en planerad linjär möbler, det vill säga med alla dess komponenter inriktade på samma sida. Om det finns plats i rummet, kan projektet arbeta med två parallella väggar, bland annat diskbänk, bänkskiva och kaminen framför kylskåpet.

Kök planerade

Kök Planerade Miljöer U

Det är formad som en U? Sedan kan du skapa en funktionell triangel genom att tillhandahålla skräddarsydda möbler. Handfatet bör vara vinkelrät mot väggen spis och kylskåp kan installeras på den motsatta väggen av kaminen.

Kök planerade

Kök Planerade Miljöer L

I ditt hem utrymme L? Bra, är detta utrymme vara mycket praktiska och låter njuta av utrymmet så bra som möjligt. I detta fall kylskåpet tillåts att placera i ett hörn, men sink och kaminen är placerade vid den motsatta änden. En frukost disk kan också ingå i rummet, slutföra "L". Kommer att vara perfekt!

Kök planerade

Stora kök Planerade

Vem har en absurt stort kök eller ens tänkt på att använda ett annat rum i huset som köket, du har fler alternativ. Då är det möjligt att inkludera flera komponenter av möbler, förutom redan nämnda. Centret ö med häll och huva, till exempel, är en stor möjlighet att dra nytta av den tillgängliga ytan i mitten av miljön. Är en lyx! Samma struktur kan ha ett handfat och en frukost disk, denna modell är vanligt i moderna hem också.

Köket med ön är perfekt för familjen integration och detta kan värderas vid tidpunkten för utformning val, trots allt, kan alla tala på bordet som måltiden är beredd.

Kök planerade

Planerade kök: var börjar man?

Välj märket på planerade kök som mer har att göra med deras finansiella möjligheter och din smak. Boka tid och ta den enda av din bostad. Arkitekten som möter du kommer att ange lämpligt projekt där rörledningarna och filmskapande och layout av utrymmet. Han är som kommer att föreslå en av de modeller som vi nämnde ovan.

Kök planerade

Färger för Kök Planerade

Tänk redan i ditt kök med monokroma bitar och belysa ljus, neutrala nyanser, såsom vit. Denna vård lovar att orsaka en känsla av rymd i miljön. Men ingenting hindrar dig njuta av i en röd kök, blå, vin eller ens svart. Jag tror cool!

Kök planerade

Bästa Kök Planerade Marks

Kök planerade Todeschini

Med butiker över hela Brasilien, utvecklar varumärket sina egna projekt, men fungerar även samarbeta med sina kunder för att planera underbara kök. Du måste ha en butik i din stad

De satsa på en modern design, vanligtvis med raka, rena linjer. Det finns en oro att arbeta med kvalitetsmaterial och värde de viktigaste dekoration trender. Den som modernitet kan nu boka en tid där.

Kök planerade

Kök planerade Dell Anno

Detta är en traditionell anpassad möbler varumärke och det är vanligt att tänka på hennes hem. Dell Anno har också ett komplett sortiment för kök.

Kök planerade

Kök planerade Itatiaia

Hans enkla och funktionella kök. Inredningen är inte lika sofistikerade som de andra som nämns här i det här inlägget, men du kan få bra resultat med en mycket lägre kostnad. Om din budget är låg i Itatiaia tänka som ett bra alternativ.

planerade kök (72)

Kök planerade Italínea

Detta helt planer vackra och sofistikerade kök. Vet och förtrollas av modeller av Italínea.

planerade kök (75)

Favorit Kök planeras

Med många linjer för att ge kunderna favoriten är en av de största och mest moderna möbler varumärken som planeras i Latinamerika. Köken är tillverkade med material av hög kvalitet och följer allt som är på modet. Det är en av mina favorit som namnet säger.

Kök planerade

Kök planerade Criare

En annan moderna möbler alternativ är Criare.

planerade kök (82)

Priserna på planerade kök

En planerad kök komplett med möbler, vitvaror, VVS och elektriska system, kostnaden för R $ 7000 till R $ 80.000. Mellan planering, arbetskraft och allt vad gäller ditt kök alla redo.

Om du har hemma vet att värt investeringen. Skräddarsy dina chanser, Parcel, planera. Det är anmärkningsvärt att det finns områden av värden för klasserna A, B och C. Vänligen kontakta ett specialiserat företag och be om en offert.

planerade kök (84)

Typer av planerade kök

Med hjälp av modulära möbler: när märket (en av dem ovan) tillhandahåller mobila dimensioner att det fungerar och dessa dimensioner är lämpliga för att miljöåtgärder. Den använder delar som redan har och kommer passande

Med hjälp av skräddarsydda möbler: när, som namnet antyder, är möblerna tillverkas i enlighet med särskilda åtgärder i ditt projekt. Denna typ är dyrare.

Kök planerade

Tips planerade kök

Köksmöbler normalt planerade består av skåp, bänkskivor, lådor med avdelare och hyllor. För att montera en bra design har här några tips för arkitekter som arbetar med kök: Du måste vara uppmärksam på det material som används, kräver alltid MDF.

 • Om köket har litet utrymme, prova skåp med skjutdörrar och se till att cirkulationen i rummet är gynnsam.
 • Installera köksluckor i taket, för då kan du dra nytta av vertikalt utrymme så gott som möjligt och undvika ansamling av smuts.

Kök planerade

 • Du måste se om målet är bra gjort, ingen klippning och nitar.
 • Det är värt att uppmärksamma monteringstiden och i köket organisation och alltid hålla sig till design och strukturella förhållanden som utrymmet får Köket erbjuder.

planerade kök (76)

 • Vi måste alltid respektera balkar, pelare, hydraulledningar och elektriska punkter i planeringen alla miljöer.
 • Om köket har litet utrymme, prova skåp med skjutdörrar och se till att cirkulationen i rummet är gynnsam.
 • Installera köksluckor i taket, för då kan du dra nytta av vertikalt utrymme så gott som möjligt och undvika ansamling av smuts.
 • Om projektet vill göra det mesta funktionellt kök, så det är värt att installera elektriska lådor som öppnas automatiskt och ljudlöst. Insidan av varje låda kan ha en LED-band för enkel belysning.

Kök planerade

 • Tänk på specifikationerna för projektet och se till att de anges i avtalet. Du valde ark MDF eller MDP? Som mäter varje bit? Vilka är specifikationerna för gångjärnen, handtag och många andra tillbehör? Allt detta måste ställas in innan slutföra köpet.

Kök planerade

Efterbehandling planeras för kök

planerade kök (70)

Typer och handfat toppar priser

Om du förstår en del av denna fråga här är ett objekt som kan hjälpa dig i tid för att förstå budgeten. Den övre delen av den planerade köket kan vanligtvis göras i sten eller rostfritt stål. Det rostfria stålet har en tendens att vara mycket billigare, men det är inte så vanligt i planerade kök eftersom det inte är estetiskt vacker. En topp i rostfritt stål är cirka R $ 1,000.00. stenen beror på stenen. Nedanför det genomsnittliga priset per m2 per typ av sten:

 • marmor - Pris varierar från R $ 250,00 till 900,00 per m2,
 • granit - Pris varierar från R $ 250,00 till 550,00 per m2,
 • kalksten - Pris varierar från R $ 450,00 till 650,00 per m2
 • Silestone - Pris varierar från R $ 800 till 1000,00 per m2
 • kvarts sten - Pris varierar från R $ 800,00 till 1000,00 per m2
 • Nanoglass - Pris varierar från R $ 900,00 till 1500,00 per m2,
 • Marmoglass - Pris varierar från R $ 700,00 till R $ 1,000.00 m2

Kök planerade

Foton av planerade kök

Vill du ha mer inspiration att behöva planera ditt kök? Här finns många fantastiska kök att kopiera!

kök-planerade-16

-Kök-kök planerad moderna Todeschini-13

kök-planerad-Modern-03

kök planerad-Modern-04

kök-planerad-Modern-10

kök-planerad-Modern-09 kök planerad-Modern-08

kök-planerad-Modern-07

kök-planerad-Modern-06

kök-planerad-Modern-05

kök-planerade-Todeschini-Modern-10

kök-planerade-Todeschini-Modern-18

kök planerade-Todeschini-Modern-24

kök-planerade-Todeschini-Modern-25

kök planerade-Todeschini-Modern-19

kök-planerade-Todeschini-Modern-11

kök-planerade-Todeschini-Modern-14

kök-planerade-Todeschini-Modern-23

kök planerade-Todeschini-Modern-22

kök-planerade-Todeschini-Modern-21

kök-planerade-Todeschini-Modern-20

kök planerade-Todeschini-Modern-26

kök planerade-Todeschini-Modern-28

kök planerade-Todeschini-Modern-29

kök planerade-Todeschini-Modern-27

planerade kök (65)

planerade kök (68)

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

planerade kök (64) planerade kök (63) planerade kök (62)  planerade kök (60) planerade kök (59)

immagini 073

planerade kök (57) planerade kök (56) planerade kök (55) planerade kök (54) planerade kök (53)

????????????????

????????????????

planerade kök (51) planerade kök (50) planerade kök (49) planerade kök (48) planerade kök (47) planerade kök (44) planerade kök (45) planerade kök (46) planerade kök (43) planerade kök (42) planerade kök (41) planerade kök (38)

Hittade inte den modell du letade efter? Vem kan hjälpa dig exakt vad du behöver är en bra arkitekt! Se även pentry alternativ som vi har visat här på bloggen. Lycka till att välja!

/ källa avbildar /

Alla projekt är internet reproduktioner