Pill namn nästa dag (namn, varumärken och priser)

26 October 2017

Pill namn nästa dag (namn, varumärken och priser)

Det finns många märken, morgonen efter piller namn, såsom: Evanor, Neovlar, NorLevo Pilem, Pozato, D-Day, Previdez-2, Levonelle-2, Microvlar, Nogravid, Poslov, Nordette, Cifarma, bland annat. Om du kom hit söker namnen på dagen-efter-piller, du just hittat den! The Very Chic vet hur pinsamt det är för oss kvinnor att få på apoteket och be om en "Dagen efter-piller" i närvaro av andra.

Nästa dag piller

Pill namn nästa dag (namn, varumärken och priser)

Pill namn nästa dag

Det finns inget brott, men vi har ett litet lås med det, det ser ut som alla andra närvarande kommer att titta på oss som om vi var en ET en utlänning eller tänker saker som "RAAA ... Det var god natt igår eh, safadjenha ... "slutligen kasta första stenen som aldrig behövt ta en morgonen efter piller!

Så för att undvika irriterande situationer, till exempel skriva ner Namnet på dagen-efter-piller att få på apoteket och fråga mer elegant medicin?

"Hej, en 'Pilem" please. "- låter bättre, eller hur? ��

Pill namn nästa dag (namn, varumärken och priser)

Pill namn nästa dag och priser

 Double Dose drog - 2 tabletter
markgenomsnittliga priser
D-dayR $ 19,44
levonorgestrel 0,75R $ 19,23
Minipil-2 PostR $ 23,00
NorLevoR $ 20,00
Pilem -R $ 24,00

Single-dos drog - en tablett
markgenomsnittliga priser
NeodiaR $ 23,22
Levonelle OneR $ 18,78
Pozato Uni.R $ 22,36

Myter och sanningar om Morning efter-piller


Efter att veta om Morning efter-piller namn och det finns fortfarande tvivel kolla in den här artikeln om graviditetstest, finns 7 typer av hem tester du kan göra själv där i ditt hem med diskretion.

Var inte osäker, om du testar och ändå inte vet vad de ska göra, ringa en läkare för att styra vad det korrekta förfarandet att göra i varje enskilt fall, så att du kommer att bli säkrare.