Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

26 October 2017

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

den mörkbrunt hår med ljus De är super hög! Alltmer ökar den kvinnliga publiken salonger för att belysa de mörkbruna ledningar med mycket subtila ljus. Vissa kvinnor föredrar mycket tunna och diskreta ljus, medan andra kvinnor föredrar lamporna är något mer markerad, belysa vissa hår mechinhas.

Lights i håret

Men man måste vara mycket noga med att inte göra effekten av mycket artificiellt ljus, när tanken är att göra dem ännu vackrare hår, så undvik överdrifter och använda sunt förnuft, okej? På sommaren lamporna kan vara lite djärvare, se Californian vekar (länk) som är en stor framgång bland kvinnor, Det är dock viktigt att ange tonen så att den är i harmoni med färgen på håret och den mest naturliga möjliga resultat.

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017

Lamporna är ett utmärkt val för de kvinnor som inte vill att radikalt ändra utseende, men vill ta en titt på UP. Att välja den perfekta tonen av ljus är nödvändigt att först bedöma tonen i huden. Inte alla lampor toner kommer att vara bra för ljushyade kvinnor och inte alla nyanser kommer att vara bra för mörkhyade kvinnor.

 Hår med ljus

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017

Lights toner i håret

Hur man vet vilken ideala tonen? Tja, för kvinnor som har den mest clarinha hud ideal är att välja ljusare nyanser av brunt, nyanser av guld och koppar, medan mörkhyade kvinnor, lampor i varmare toner falla mycket väl.

 Alternativ ljus toner i mörkbrunt hår är många, inklusive röda toner är ett bra alternativ, särskilt hos kvinnor med mörk hud. Men kom ihåg att lamporna är bara reflektioner kring lås och inte lås, så det måste vara mycket subtil och diskret att ge det mer naturligt utseende.

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 hår-med-lampor hår-med-lampor Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017 Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder) Summer 2017

ljus-in-hair

Brunt hår med ljus

Vi vet att färga mörkbruna ledningar är inte en enkel uppgift att ändra tonen i tråden är nödvändigt att göra en betning som är ingenting annat än blekning av garn med en specifik produkt för missfärgning.

-brun hår med-lampor

Att vara en mycket aggressiv kemisk process, håret måste göra en ännu större vård efter lamporna som tråden tenderar att vara mycket mer uttorkade. Så mycket fukt i dem, okej?

Brunetter med ljus

I allmänhet, lamporna är mycket vackra kvinnor med brunt hår, vare sig det ljusare eller mörkare hud. Dock bör valet av färger göras noggrant, eftersom hudton gör hela skillnaden när du väljer färg på belysningen. Se några bilder av kvinnor med mörkbrunt hår med ljus:

nyanser-of-light-in-hair

Brunt hår med honung Lights

Vissa kvinnor väljer lampor i honung färg, det är en super söt och diskret ton, för att inte tala om att värderingar och bruna ledningar, vilket ger charm och skönhet. Honung tonen är ett utmärkt val för mörk eller ljusbrunt hår, både för ljus hud kvinnor eller mer Moreninhas.

BROWN ILLUMINATED

Hair Dark Brown med blont Lights

Detta förfarande är för kvinnor i mycket även personlighet. Det är inte så enkelt hit bright lights i mörkt hår, även bör inte göras hemma eftersom det är en grundligare förfarande. För att ge en naturlig och vacker att trådänden, bör det söka hjälp av ett hår professionell. Jag valde några bilder av mörkt hår med blonda höjdpunkter så att du har en idé om resultatet. Låt oss kolla?

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

Mörkt hår med Golden Lights och Champagne

Lamporna i guld och champagne toner är de mest eftertraktade av kvinnor, både för kvinnor som har mörkare trådar även de med lättare lås. Dessa lampor är mycket vacker när resultatet är super naturligt, de är mycket subtil och diskret, vilket ger en speciell charm till ledningarna, värdera dem.

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

Hårvård med ljus

Kvinnor som har för avsikt att göra ljus, behöver också veta att man måste fördubblas! Det stämmer! Tråd hydrering måste bli en vana, eftersom kemiska förfarandet hamnar attackera håret och uttorkande det. För att upprätthålla skönheten i trådarna några grundläggande försiktighetsåtgärder är nödvändiga, exempelvis att upprätthållandet av ljus vid varje 3 månader för att undvika visas roten med en annan ton ljus.

När du väljer produkter för håret, välja dem som skyddar hårfärgen och förhindra den blekna lätt. Om du kan, varje månad gör en kapillär kauterisation med ett hår professionell.

lights-in-brunetter

Hur man gör hemma Lights

Nu har vi sett lite ljus, färger och hudtoner, vad sägs om att lära sig hur man gör ljus hemma? Det är enkelt och kan vara roligt!

Surfare typ Lights - steg för steg

1 - Frisören börjar descolorindo trådar, lämnar två fingrar på varje sida av roten i naturliga färg.
2 - Efter att ha passerat färgton. Inte alltid rätt nyans uppnås först. Då måste du upprepa steg 1.
3 - För att belysa några delar, kan den professionella borsta blekmedel i löshår.

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

Enkelt, eller hur?

Lights of gyllene flickor

1 - Den professionella delar håret i två delar: en på toppen av huvudet. Den andra blir en låg bulle
2 ° - Separerar några trådar och passera kammen i motsatt riktning och lämnar endast ett fåtal trådar ut
3 - Efter att ha gått igenom de blonda toner dessa lösa trådar, för att få den rätta tonen

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

Detta förfarande är också super lätt och resultatet är fantastiskt!

Luzes för sol brun

1 - Håret bör delas in i fyra lika delar, som bildar ett kors på toppen av huvudet.
2 - Det andra steget är att ta de inre skikten som separerar dessa delar och vissa ledningar med kammen.
3 - Efter den professionella missfärga få fast tvåfärgad börjar med den närmaste ansiktet.

Hair Dark Brown med ljus (30 bilder)

Tutorial | M kvinna till Hair Dark Brown med ljus