Fördröjd menstruation (Teas ner till menstruation!)

26 October 2017

Fördröjd menstruation (Teas ner till menstruation!)

Noteras att med fördröjd menstruation? Var medveten om att vissa teer till lägre menstruation De är ett bra alternativ för de fall oreglerad eller oregelbunden cykel. Menstruation kan fördröja av tre till fem dagar och det kan inte alltid vara ett tecken på graviditet. 

Vem fick aldrig spänd med utebliven menstruation kasta första stenen! Nåväl, detta är ett vanligt problem i kvinnors liv och kan relateras det finns flera skäl, mer än du tror!

När menstruation försening leder det automatiskt oss till en graviditet, men detta är inte en regel, och i många fall finns det något samband med det.

Många problem kan relateras till fördröjningen av menstruation, men inte panik om förseningen är ett par dagar, trots allt, det finns en tolerans för missad tid som anses normalt.

menstruation, sena-causes

fördröjd menstruation

Varje månad ägglossning den kvinnliga kroppen och förbereder sig för en graviditet. När livmodern inte tar emot embryot, dess innerväggar släppa en skalning, som är en del av den reproduktiva cykeln. Därför är den menstruationsblod ett resultat av kombinationen av blod och endometriet.

period fördröjd

Skälen som orsakar fördröjningen av menstruation De är många, men varje fall är ett annat ärende. Flera faktorer kan orsaka fördröjningen av menstruation, inklusive stress, trauma, ångest, spänning, nervositet, psykiska problem, etc.

Lägg märke till om något ger dig problem, eller om du gå ganska stressad med bevis på college, tryck på jobbet, även galna dieter ofta orsaka problem, dessa skäl är klassiska och har oftast samband med fördröjningen av menstruation.

Orsaker till Menstruation Fördröjd

I andra fall menstruations fördröjning kan vara relaterade till cystor i äggstockarna, även kallad polycystiskt ovariesyndrom och så menstruation kan vidta för att komma ner i dessa fall är mycket viktigt att följa en gynekolog. Menstruations fördröjningen kan också kopplas till följande faktorer:

 • Hormonella obalanser / polycystiska äggstockar / Överskott östrogen / Menopause
 • livmoderdysfunktion / förlossning
 • Droger / kemoterapi
 • Koffein / Alkohol / Rökning / Droger
 • fel kost / brist på vitaminer / viktminskning / Övervikt
 • Överdriven driven~~POS=HEADCOMP motion

Fördröjd menstruation är ett tecken på graviditet?

Nej, inte alltid. I de fall där kvinnan inte är gravid och ändå frånvarande menstruation, är det bra att vara försiktig, särskilt om vädret sträcker når 3 månader i följd utan menstruation. Det är sannolikt i sådana fall är avsaknaden av cykelregel visa någon form av sjukdom.

period fördröjd

menstruations fördröjning

En annan faktor som bör beaktas är att om din tid kom för första gången nyligen, är ganska vanlig erfarenhet förseningar i de tidiga åren. Efter två år reproduktionssystemet redan har en mer regelbunden basis, så bli inte förvånad om de första gångerna som mens, inte har en rak spetsad cykel.

Vissa kvinnor som nyligen fött barn, kan också vara sorglös under den första månaden menstruation brukar inte ge signal. Efter den första månaden då saker normalisera och allt fungerar så regelbundet som tidigare. När det finns konstant menstruation förseningar är avgörande för att begära hjälp av en gynekolog för att utvärdera ditt fall och ställa diagnosen menstruations fördröjning.

Tips till lägre menstruation

I vissa fall förseningen menstruation verkligen kan kopplas till en graviditet, men i andra kan kopplas till ett flertal faktorer och inte nödvändigtvis graviditet i allmänhet hormonella problem. Använd inte mediciner utan att rådfråga läkare, kan det vara mycket farligt. Men å andra sidan, använda den och missbruk av chazinhos recept från mormor, de tenderar att arbeta och erbjuder inte hälsorisker.

Te för att sänka den fördröjda menstruationen

Ok, det mirakel inte existerar vi vet, men det finns hemligheter som kan agera som om mirakel existerar! Många tror att användningen av medicinalväxter hjälpa ner menstruation, särskilt teer bittra blad.

Det finns också några läkemedel som hjälper till att reglera menstruationen, med den vanliga ordningen för ciclo.Já hört talas om kanel chazinho att sjunka menstruation? Tja, det faktiskt fungerar och gör sen period ner genom ett trollslag! Skriv ner receptet och alltid har denna trumfkort när menstruation försening!

period fördröjd

Kanel te för fördröjd menstruation

Kanel te har konsumerats för många kvinnor att påskynda menstruation. Den krydda som används för att bereda drycken innehåller egenskaper som stimulerar blodcirkulationen och även bidrar till sammandragning av livmodern.

Flera faktorer kan orsaka menstruation är försenad och inte alltid fallet med en graviditet. Kvinnan kan ha hormonella problem, stress, ångest, ätstörningar eller någon annan hälsoproblem. För att lösa problemet och normalisera menstruationscykeln, kan hon satsa på kanel konsumtion. Kanel värmer kroppen och påskyndar cirkulationen, så det används ofta för att öka menstruation. Även stimulera menstruation är drycken inte vara abort. Men den kvinna som är misstänkt för en graviditet bör utföra apoteket testet innan te, annars fostret kan skadas.

period fördröjd

Hur man gör Kanel te:

 •  En kopp vatten
 • 5 kanelstänger

preparatet:

 • Tillsätt kanelstång i en kopp kokande vatten.
 • Kväva med lock och låt värmas.
 • När drycken är morninha bara sockra det och konsumera det.

observationer:

 • Att intensifiera kanel te egendomar, är det värt att lägga riven ingefära under utarbetande.
 • Förutom te, kan kanel konsumeras på annat sätt. Det finns möjlighet att lägga till krydda i mjölk, tårta, tårta, gröt i varm choklad eller något annat sött.
 • Kanel är en komponent som är mycket bra för hälsan. Det hjälper behandling av förkylningar och influensa, bekämpa hypertension minskar känslan av trötthet, bekämpa depression och förbättrar kolesterol behandla magsår.

Dessa chazinhos hjälper nog mera intäkts duschar att komma ner menstruation.

Sen menstruationscykeln

Några flickor har tillräckligt med regelbunden menstruationscykel, vanligtvis cykeln är vanligtvis 28 till 28 dagar, men i vissa fall cykeln kan variera från 30 till 30, 35-35, det beror på varje person, som kan vara normal och för några vanliga, kan det övervägas för andra oregelbunden menstruationscykel. Några dagar försening i menstruation är normalt, det finns ingen anledning till panik. Beviset är att en kvinna som har regelbunden super cykel, om du har en sen period i cirka 10 dagar, är det fortfarande anses normalt, utan tecken på några hälsoproblem.

Tips för fördröjd menstruation ner

 • Infusioner av andra växter hjälpa till att reglera menstruationscykeln, såsom gråbo, rue basilika, saffran, av kamomill, persilja och vinruta.
 • En intressant metod för att påskynda menstruation tar höga doser av vitamin C.
 • Kvinnan måste tillämpa varm kompress i buken.
 • Det är intressant att inkludera stjälkar och selleri blad i livsmedel.

Du har frågor? Se det här inlägget som visar 15 vanligaste orsakerna till menstruations fördröjning.