Spela Christmas Creative (bäst !!!)

26 October 2017

Spela Christmas Creative (bäst !!!)

I en liten Julen är redan här, och dessutom tillbringa speciella ögonblick och utsökt tillsammans vår familj och vänner, kan vi ha kul med jul spela! 'Låt oss förena' det är inte bara den hemliga vän som kan göras i slutet av året, är det inte tjejer? Vi valde några ganska roliga alternativ för att liva upp din jul liten fest med vänner och familj. Till den det berör (och ändå har tid!), Vi har visat här på bloggen och andra lagliga sätt att höja värdet på din semester part gäster, är det värt att klicka här och ta en titt.

kreativ lek jul

uppspelningsalternativ är inte saknas! Och för att ge det animerade i sitt hem firandet i familjen, mycket Chic förberett några häftiga förslag på spel som kommer att engagera barn och vuxna! Kolla!

Gissa vem? (Med skedar)

Regeln är enkel: bara blindfolding en av spelarna, medan den andra är framför honom. Vem ögonbindel kan endast röra vännen skedar att gissa vem personen är. Om han inte drabbas först måste vän imitera skratt Santa Claus, säger "Ho, Ho, Ho!". Om spelaren slår, den vän som var framför dig är ögonbindel och spela återupptas. Om det fel igen, kommer att fortsätta att spela den andra parten med sked för att få det rätt!

b2

Bladder Klass / Balloon Tilldelas

I det här spelet måste du sprida ballonger runt huset eller miljön som valts och tas i blåsorna papper med namn på personer som kommer att delta i pjäsen. Då varje remsa en ballong spricker och finner namnet på en annan gäst. Avsikten är att uppfinna flera aktiviteter för alla. Exempel: en person kan berätta en annan grund som henne, en ovanlig historia som båda levde tillsammans, och så vidare. Det som räknas är gott humör och kreativitet!

Ett annat alternativ är för familjer som inte har mycket pengar och kan bara köpa en present i slutet av året. Du kan sätta meningar på flera ballonger som, "Det var inte den här gången" eller "Försök igen", eller "Det här är inte din" eller "Betala en läkare." Om bara blåsan award måste ha gåva. Alla ballonger måste ha samma färger för alla att veta var han är!

b3

Wrap din gåva på ett roligt sätt!

Ta den här och passera flera lager av papper på det. I varje förpackning, sätta etiketter med orden: "för det roligaste familjen" eller "mest giriga". Tanken är att detta går igenom flera personer innan ägare!

b4

Lek med barnen!

Inkludera barn i alla spel gör en stor del av de vuxna har roligt och slappna av mer! Men om du har att farbror eller farfar som föredrar något mer allvarligt, till exempel, kan du roa de små sjunga sånger, gör mim eller hjul play. Den ena är att göra en cirkel och sätta en låda full med papper med uppgifter. Därefter passerar fallet för alla barn tills musiken stannar eller en visselpipa touch. Vem som helst med kontanter i handen, tar bort en av rollerna och leker med den valda uppgiften!

Julspel för familjen

Separata flera skokartonger och linda dem. Inom varje rutan en fråga, till exempel "Vem är den mest familjen frossare" annars "som är den bästa kocken", "Vem är den mest irriterande" och så vidare ... Släpp fantasin vid denna tidpunkt. Under festen är någon ansvarig för att passera rutorna för alla gäster svarar genom att skriva på ett blankt papper, som är den som mest identifieras med viss kvalitet / defekt. Lådorna måste passera alla människor, så att alla rösta. När allt kommer omkring röst, måste någon öppna lådorna och räkna rösterna. Detta är rolig tid till höger, ger gott skratt!

Julspel med musik

Arrangören kommer att bilda två eller tre grupper och sedan för att avslöja ett ord. Lagen måste sjunga en sång posten till sådant ord. Det är verkligen roligt! Det vinnande laget, vem vet fler låtar kan det ta en liten gåva på $ 1,99. Efter matchen, kan alla ha roligt att sjunga julsånger.

Visst kommer alla ovanstående göra vad julen roligare och livlig, flickor! Vilka spel tyckte du mest? Glöm inte att kommentera! Happy Holidays och en stor nytt år!