Demillus Sortering Internet: Här är hur HÄR!

26 October 2017

Demillus Sortering Internet: Här är hur HÄR!

Demillus göra förfrågningar via Internet Det är ett sätt att underlätta den dagliga återförsäljare, i det här inlägget kommer vi att visa hur man kan göra din beställa online praktiskt och mycket enkel.

När det gäller underkläder brasilianska kvinnor är de största entendedoras ärendet, trots allt, här i Brasilien damernas kropp är väl fördelad både upptill som nedtill även den brasilianska kvinnan lärde över tiden att kräva någonsin mer kvaliteten på produkterna, främst underkläder.

Demillus

Vision företag började att anpassa sig och att producera produkter med kvalitet och som passar perfekt till kroppen av den brasilianska kvinnan och DeMillus är en sådan syn företag, trots allt, är det inte konstigt att detta är en av referenserna när det kommer i intim sätt och har flera auktoriserade butiker som säljer vidare på nätet också.

Beställningar Demillus Internet

För att göra dina önskemål Demillus Internet är nödvändigt för att få tillgång till platsen för Demillus och har en e-postadress och lösenord registrerat att göra din beställning på nätet.

1) Gå till sidan adress DeMillus

2) Klicka på "My Order".

Demillus online order

3) Skriv en giltig e-post:

ORDER-DeMillus

Fylla i detta formulär:

4) Din kod Revendedor.5) CPF.6) giltig e.

Order-DeMillus

Så här registrerar min e-post i Demillus?

För att registrera din e-post Demillus, följ dessa instruktioner:

1) Skriv in adressen till sidan DeMillus:

2) Klicka på "My Order".

3) Klicka på "Lösenord Registrering".

För-online-DeMillus

4) Skriv in koden eller CPF återförsäljare;

5) Ange ett lösenord;

6) Upprepa lösenordet för att bekräfta;

7) Ange födelsedatum med dag och månad format (dd / mm);

8) Fyll i din e-postadress registrerad hos De Millus;

9) Klicka på "OK".

DeMillus-order-återförsäljare

Hur man passera önskemål Demillus?

1) Gå till sidan adress DeMillus

2) Klicka på "My Order".

3) Klicka på "Gör din beställning" -knappen.

applikations DeMillus-nätet

Produkterna av DeMillus De kan köpas i butiker som specialiserat sig på underkläder, men flaggskeppet i bolaget sina återförsäljare, spridda över hela Brasilien dessa handlare skapa en obligation med kunden ytterligare stärka relationen mellan företaget och slutkonsumenten.

maskiner Demillus

Återförsäljare är så viktiga för företaget som online-systemet skapades för att påskynda order är DeMillus systemet online-applikationer över Internet, Detta system underlättar arbetet i återförsäljaravtalet, eftersom det bara behöver tillgång till webbplatsen för att registrera en ny ansökan. Det enda som krävs för att registrera ansökan online är en giltig registrering och ett lösenord som tidigare registrerats i systemet, som visas ovan. Du vill bli återförsäljare? Registrera här.

Om du är DeMillus återförsäljare och inte har registreringen följer du instruktionerna som givits ovan och registrera dig. När registreringen är klar kan du börja registrera sina ansökningar normalt via webbplatsen.