Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

26 October 2017

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Se de häftigaste idéerna Gymkhana spel för barn och vuxna!

Jag har deltagit i många tävlingar i mitt liv som inte skulle veta räkna dem nu. Jag kommer alltid att ha trevliga minnen från dessa stunder bland vänner i olika skeden av livet. De krigs rop lagen - länk, länk, länk, jag gult! - och glädjen fullgöra en uppgift framför motståndare. Skattjakter är inget annat än roliga uppgifter eller bevis för att två eller flera grupper försöker göra och behålla. Alla, oavsett ålder, älskar att spela och det är genom lek som vi kan lära oss mer om oss själva. Så tanken på att hålla en mycket livlig tävling, engagerande och omfattar inte bara familjen utan även vänner och familj, är det mycket framgångsrikt bland yngre barn, inte bara för den enkla nöjet att spela liksom sökandet efter priset, anges att belöna ansträngningen .

Tävlingarna finns stora möjligheter att ha roligt och skapar ett ögonblick av interaktion mellan deltagarna. Vanligtvis spolnings spel är gjorda för barn, men nu många företag och partier föreslår aktiviteter för vuxna som vill varva ner. I dessa deltagare kan testa sina kunskaper, lära sig om varandra och lagarbete. Det viktigaste är gruppen socialisering (antingen vuxna eller barn) och ömsesidig respekt.

Spela för vuxna tipspromenad

Vissa spel är redan väl kända av deltagarna, särskilt de som har spelat som barn. Andra är bra för vuxna och blir lite mer komplicerat för vissa yngre barn.

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

musikaliska stolar

Detta är en gammal bekant och vår framgång har gjort för sin dynamik över tiden. För att starta endast bilda en rullstolar och andra människor. Antalet platser bör alltid vara ett mindre än antalet deltagare. Placera en livlig musik för människor att gå runt stolarna hjulet. Stoppa musiken när detta inträffar alla borde köra för att sitta på någon stol. Personen utelämnas. Spelet ska fortsätta med en stol i handen och så vidare för att förbli en stol för 2 spelare. Denna senare situation kommer ut vinnaren.

Pichorra

En blåsa är hängd på toppen och företrädarna för de lag, med förbundna ögon sedan och skott, bör sticka den med en pinne, som styrs av de respektive lag.

Blind bowling

De spelar en deltagare från varje lag. Det är en vanlig bowling, men deltagarna spelar ögonbindel. Målet med spelet är att slå ner den sista stift, oavsett hur många releaser var, som när en felar, är det tur för en annan. Vem som vinner.

Ping - lung

Det här spelet kan göras med lag eller individuellt. Avlägsna pingisbord av nätet och placera en prick i mitten. En representant för varje lag väljer en sida av bordet. Med händerna vände spelarna måste blåsa bollen och göra den nå nästa motståndare. Vinn spelare eller det lag som kan göra bollen falla i motståndarens sida oftare.

Smälta isen

Bilda lag. Innan spelet måste man fylla isen formar och placera en plastbit föremål inom varje litet torg. Varje lag under tävlingen kommer att få en isbit i en plastkopp. Rör inte isen med händerna eller andra föremål och ta inte bort isglas. Spelaren måste värma upp glaset med handen eller annan kroppsdel, som uppnår smälta det först och leverera liten bit vinner.

jakten

Det är ett skämt göras parvis. Loppet är rundresa för varje par. En spelare måste gå hukade med händerna på golvet, medan de andra åkattraktioner på ryggen. På vägen paret kommer fram och runt bakåt, oförmögen att vända.

galen knut

Bilda ett hjul. Alla spelare förlänga arm framåt. Monitorsignalen hjulet är stängd och varje person bör hålla de andra två händer heller. Målet är att ångra knuten och hålla händerna på något sätt. Det passerade under armarna. Det lag som släpper diskvalificeras. A för att få vinster.

Spela gymkhana unga

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

blandade skor

Varje deltagande grupp av tävling eller tävling för att välja antalet komponenter som representerar din grupp, beroende på storleken av grupperna kan vara minst 10 komponenterna i varje. Varje grupp bör vara placerad vid en ände eller ram och skor av den grupp komponenter som måste blandas i den andra änden från där gruppen är placerad. Med tanke på signalen komponenterna i varje grupp (en i taget), måste köra dit blandas skor i din grupp, ta dina skor om kil-gå tillbaka till din grupp trycker hand följande komponenten och huvudet i slutet av kön. Kilen gruppen uppnå alla första komponenterna för att bilda kön är vinnaren.

Racing Broom

Kör en representant för varje lag i denna ras ett sätt. Målet är att balansera en kvast på handflatan medan du kör. Om kvast faller innan mållinjen, kör tillbaka till början och börja om på nytt. Vinster som uppfyller den första uppgiften på rätt sätt.

rinnande arm

De kör två representanter från varje lag. Kommer att göras på marken två risker, var exakt två meter för varje deltagare. Deltagarna lita på varandras axlar, armar. Målet är att driva motståndaren och få den att överskrida sin risk. Som får det första, vinner loppet.

Tryck till toppen

Det är en arm ras, skillnaden är som driver ett par av varje lag, och en i paret kommer att klättra på toppen partners hals och endast monteras kommer att driva. Vem motståndaren dubbelt vinna brevet, vinner.

Köra av sätet

sätt ras och tillbaka där deltagarna kör sittande och kan inte använda sina händer till någonting. På vägen, som går från framsidan, baksidan, kom tillbaka, det vill säga inte kan vända. Vem vinner tillbaka först.

grepp

De spelar två lag. Varje lag bör vara i en trasig rektangel på golvet. Målet är att göra alla bo i detta rum under 30 sekunder. Efter denna tid bör laget som lyckades minska utrymmet för andra, som kommer att ha mindre utrymme att sätta komponenter. Och så spelet fortsätter tills rektangeln att vara så liten att den är omöjlig att hålla folk där, vilket ger segern till det andra laget.

Paper War

De spelar två lag i två olika områden, separerade med ett mellanslag. Varje lag kommer att ha till sitt förfogande dussintals bollar av papper. De börjar att spela dessa papper bollar i motståndarens planhalva, vilket bör göra detsamma. Målet är att ta ut pappers bollar av ditt område och kasta motståndaren. Vid slutet av tiden, gör befälhavaren räkningen. Det lag som har mindre papper i ditt område är vinnaren.

tunnel

De spelar två lag med lika många deltagare. Varje lag kommer att bilda en tunnel, där deltagarna står bakom varandra med benen isär. Det är typ av ras. I "I" av befälhavaren, måste den sista i varje rad passera under tunneln och gå framåt. Då den senare gör samma sak. På så sätt kommer tunnel människor distansera framåt mer och mer. Vinn tunneln att korsa mållinjen först.

Blind apa

Två lag deltar. Varje lag väljer sin representant. Befälhavaren är en stor rektangel, och den drar flera rader. De två spelarna är förbundna ögon och målet är att få ur vägen och få till slutet, utan att trampa på linjerna. Eftersom de kommer att ögonbindel, kan laget hjälpa. Vem satte sin fot på linjen tillbaka till början och kan ta försäljning på denna stund. Vinster som går ur kurs utan att trampa på linjen.

2:e Floor

Dubbel handtag. Varje par består av en sammansatt och en montör. Installatören måste montera i halsen av den sammansatta fångst och andra som också är monterade. Endast monterad kan ta. Någon fångade, fångas.

Race skillnad

Löpare ger 25 varv på en kvast handtag och springa tillbaka till mållinjen. Först till segrar.

Vassobol

Två rivaler vie att sätta bollen i motståndarens mål med hjälp av en kvast. Vinn de som gör fler mål.

Cegobol

Fotboll gemensamt, förutom att alla spelare kommer att spela med förbundna ögon. Vinn laget som gör flest mål.

Fot med foten

runda fördubblar ras och baksidan där en deltagare klättrar partner av foten. På vägen, som trampat ska köras. I sin tur kommer det att hoppa (tillbaka). Vinster kommer först först mala.

håla

Upprättande ett antal hål (cirklar) över ett stort område. Antalet hål bör alltid vara ett mindre än antalet spelare. Långt borta från marken där hålen är deltagarna, alla hand i hand på ratten, kommer att köra på ljudet av livlig musik. När musiken stannar, ska alla släppa händerna, springa och sitta i en ring. Vem kan inte elimineras och går ut en håla. Vinster som sitter i den sista play.

Toca Cooperative

Samma regler för "Play" vanligt. Spelets hemlighet är inte att eliminera alla deltagare, endast hålor, det vill säga varje runda, ångra dig en håla och ändå alla borde få till en pjäs, som de kan: i hans knä, liggande på kollegor osv ... I det här spelet finns det ingen vinnare.

Relay Rodados

Samma som relä Friidrott, men innan du kör du måste ge 25 varv på ett kvastskaft. Det finns 4 deltagare per lag och vinna laget vars sista deltagare kom först. Om du faller, till slut fortsätta.

artilleri

Två lag i två läger åtskilda av en linje. Vid slutet av varje fält, en PET-flaska placeras. En person från varje lag försöker kasta bollen och slå ner flaskan med motståndaren. Laget att ta ner flaskan bör höja det igen, men om att skydda andra, som nu har autonomi Balear. Den som sköt inte kan lyfta flaskan. Om laget kan bygga flaskan innan alla att bli skjuten, hon vinner. Men alla bör skjutas och fortsätta flaskan på golvet, vinner det andra laget.

War Cassava

De spelar två personer, var och en med sin säkra kassava på mitten. Var och en har sin tur att slå med full kraft i kassava än den andra säkra. Vinster som bryter mot kassava första motståndare.

Kasta rockring

beck typ ringar, men med rockring. En person kommer att vara offer och kommer att vara 5 meter av spelarna. Gör en punkt som kan passa bågen i första person. Vinster som har flest poäng.

Human plugg

Dynamic med 4 personer som sitter på bänkar. Först sitter varje deltagare på baksidan av den andra. När alla är redan "ligger" pension banker. Hur man får ut av situationen?

golf

De spelar två representanter från varje lag. Varje deltagare kommer att ha en klubb (ett stycke lång trä) och har rätt till ett skott i taget. Deltagaren som får sätta bollen i hålet först vinner matchen.

hinderlöpning

De spelar två korridorer som bör omfatta ett avstånd och nå slutet, inför hinder (hinder kommer att vara böjda personer). Som korsar mållinjen först vinner.

Running kvast

Broom race är en rolig händelse och förutom att kräva hastighet innebär också koncentration. För att göra testet, kommer att behövas kvastar. Gör en på bottenstartlinjen och en slutpunkt för ankomsten. Varje tävlande måste lämna balansera en kvast på handflatan (bör alltid vara öppen) och huvudet mot målet. Först till kvarn först vinner loppet. Kvasten kan inte falla och falla fall måste deltagaren tillbaka till startlinjen och starta testet igen. Om fler än en deltagare per lag, kan du göra beviset är relä.

Gymkhana spel för barn

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

ducka lasrar

Denna verksamhet har jag skrivit innan och gjorde ett par gånger hemma. Alltid fungerar och är mycket underhållande. Barn älskar att låtsas vara hemliga agenter eller utforskare eller hjältar inför fällor. På bilden katten sängen (detta är den "vetenskapliga" namnet på spelet) gjordes med snöre. Men det är också möjligt att göra kräppapper i en hall. Beroende på komplexiteten, med början två år du kan spela.

Godkänd eller det recensioner

Alla spel. Men i varje omgång, kommer en spelare från varje lag deltar. Det skulle vara intressant att frågorna var relaterade till ett enda ämne i taget att detta spel spelas. en fråga kommer att göras (inget alternativ) till en av deltagarna. Om de svarar rätt ger en tortada rival ansikte, eller vice versa, om det fel. Om det inte gör det, går det. Om motståndaren inte vet, passerar han. Om även så, det första vet inte, eller gör fel, kommer din rival ge en tortada i hans ansikte. Men om han slår, ger han tortada. Vinn laget att slå fler frågor och, naturligtvis, får mindre tortadas. OBS. Att dussintals pajer kan vara billigare än det ser ut. Luta dig tillbaka och tänka på billiga ingredienser som kan ge flera paj rätter. Ex. Lama.

daggmask

Det är en springa fram och tillbaka, men deltagarna i stället springa, rulla på golvet. Vinster kommer först först mala.

spricker Bladder

Alla deltar. Varje spelare kommer att ha en blåsa bundna på vristen. Målet är att smälla urinblåsan motståndare och skydda. Vinn den sista att stanna med intakt blåsan.

buss

Det är gruppen version av "Race av stolarna." Det kommer att finnas två lag. Medlemmarna i varje lag sitter på stolar, en bakom den andra, bildar en buss (bussen bör vara väl separerade från varandra). I NU deltagarna flytta sätena fram och börja lägga bussen att gå. Syftet med bussen kommer att korsa mållinjen i sin helhet. Det lag som du göra först, vinner.

LÄNGDHOPP

De spelar två representanter från varje lag. En deltagare hoppar och sedan din motståndare. Efter det, ökar avståndet. Om deltagaren är den första att hoppa på distans och miss, måste hoppas att andra också fela samt få en ny chans. Vinster som uppnå hoppa ett avstånd som de andra inte kunde.

Spela skolan gymkhana steg för steg

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Idéer spela för evangeliska gymkhana

Singing Ordet

Detta skämt är mycket framgångsrik även i evangeliska tävlingar i alla avdelningar och för alla grupper. Detta spel är mycket enkelt och roligt. Du kommer bara behöver en penna och ett papper till varje grupp.

Ledaren kommer att tala ett ord och varje grupp kommer att lista låtar som har ordet. Ledaren kommer att sätta en tid, vilket kan vara en, två eller tre minuter. Det tar inte mer än så. I slutet av tiden, går en representant från varje grupp vidare med papperet. Vem skulle kunna räkna det högsta antalet låtar som har nyckelordet vinner poängen. Inte för att skapa förvirring, måste ledaren föreskriva att gruppen bör veta åtminstone en fullständig version av den angivna musik. På papperet måste du också namnet på låten eller vers att sjungas (med minst fem ord, till exempel). Föreskriv ett minimum av ord att sjungas och skrivit hindrar personen från början att improvisera låtar för att tjäna mer poäng, eller som efterliknar den tidigare gruppen.

Spela Gymkhana School, ungdomar och vuxna

Frågor och svar

Ett av de enklaste spelen att göra är det berömda spelet av frågor och svar. I detta fall kan ledaren behandla en fråga som gruppen studerar eller gör mer generella, övergripande frågor. Om gruppen är stor, kan det vara bra att göra en blandning av specifika och allmänna frågor. Frågan spel kan ha olika variabler. Frågorna kan ha alternativ eller inte; frågor kan göras till lag eller individuellt; De kan ha olika typer av svårigheter. För att uppfylla målet med denna text, kommer vi att ge ett mycket tydligt exempel, med steg för steg, hur kunde köra en omgång frågor och svar.

1. Separata lag. Kan vara pojkar mot flickor. Eller väljer ungdomsledare två kaptener så att de ihop sina lag.

2. Be lagen att välja en talesman, som alltid kommer att visa den officiellt lag svar. Valet av en talesman är viktigt att inte skapa förvirring som "men jag sa säker, var hans svar inte värt".

3. Ledaren frågar kaptenerna ta udda eller ens att se vem som får svara.

4. Ledaren frågar den första frågan till gruppen 1. Om gruppen inte kan svara ett, grupp 2 har en chans att svara på samma fråga. Om gruppen 2 inte svarar. Varken gruppen punkter ledare talar svaret och gör nästa fråga.

5. FÖRSIKTIGHET !!! Inte förväxlas genom att rikta frågor. Låt oss anta att gruppen en inte besvara den första frågan. Ledaren riktade frågan till grupp 2 och denna grupp drabbas. Nästa fråga bör göras till gruppen 2, som den tidigare frågan var frågan om gruppen 1. Ett sätt att undvika förvirring är att lista alla frågorna. Så du vet att de udda frågor kommer alltid först till gruppen en kamratgrupp 2.

skarpa svärd

I det här spelet, talar ledaren ett ord och deltagarna bör leta efter detta ord i Bibeln. Ledaren kan definiera om alla medlemmar i gruppen kan delta, och som finner först höjer sin hand; eller så kan du välja bara en representant från varje lag att tävla mot varandra, en på en, som tycker att först når en punkt för hans lag. Vi tror att för att bibehålla den mest organiserade spel, den ideala är att ringa en konkurrent från varje grupp duelarem varandra. Ledaren kan bestämma ett tag. Om någon hittar inom denna tid, ingen av lagen mål.

För det här spelet, måste ledaren först lista de ord som lag ska se ut. Alternativt kan ledaren välja en viss bok, vilket gör det lättare att söka. Ledaren kan till exempel välja Uppenbarelseboken och välj bara ord i denna bok så att spelet är inte alltför svårt.

Detta spel kan ha många variationer i evangeliska tävlingar. Ledaren måste ta hand, men med orden väljas, eller den version av Bibeln. Om spelet är med en grupp ungdomar och ungdomar, väl valda ord i en bibel Live version eller Dagens English version. Ett annat tips är att se om grupperna har en bibel i den version som också används för att välja ord. Detta hindrar dig att välja ord som inte finns i en annan version.