Tapioka tårta: Snabb och läckra recept (bäst!)

26 October 2017

Tapioka tårta: Snabb och läckra recept (bäst!)

Kontrollera olika tårta recept tapioka och se hur denna ingrediens kan vara mångsidig i köket. Du kan förbereda både en version med mjuk deg för att njuta av med kaffe eller ens en iced tårta, som liknar pudding.

den tapioka Det är en delikatess av indiskt ursprung, men som vann gommen av människor över hela Brasilien. Mjölet är beredd med stärkelse som extraherats från kassava, även känd som kassava eller maniok. Denna ingrediens när hydrerad och placeras i stekpannan, kan konsumeras både färsk och välsmakande fyllning.

tapioka CakeLär dig att förbereda fyra läckra versioner av tapioka kakan. (Reuters)

Under årens lopp, tapioka mjöl Det fick nya användningsområden i köket. Förutom att tjäna till den typiska nordöstra delikatess, kan den också användas vid framställning av kakor, puddingar, vanilj såser, bland andra läckerheter.

tapioka Cake

tapioka Cake

den tapioka kaka vanligtvis bli framgångsrik i helgdagar juni, trots allt, det finns alltid en liten monter som värderar denna delikatess.

Den goda nyheten är att du inte behöver vänta juni månad att njuta av denna glädje. Du kan förbereda läckra recept hemma med hjälp av tapioka mjöl på olika sätt.

tapioka Cake

den tapioka Det är ett utmärkt val för att ersätta den traditionella vetemjöl. Det är lättare, friskare och innehåller gliadin, ett protein som finns i gluten. The Very Chic valt 4 tapioka tårta recept du behöver för att uppleva. se:

Tapioca Enkel tårta

den enkel tapioka kaka Det är något som ser ut ungefär som den konventionella kakan "för att ta med kaffe." Den kombinerar smaken av kassava med kokos, lämnar någons mun vatten. Degen är mycket mjuk och smälter i munnen med varje tugga.

tapioka Cake

ingredienser

2 koppar (te) tapioka
½ kopp (te) riven färsk kokosnöt
150 g smör vid rumstemperatur
5 koppar (te) av mjölk
2 koppar (te) socker
4 stora ägg

beredning

På en bakgrund skål, blanda tapioka mjöl med 3 koppar mjölk. Tillåta blandningen att hydratisera, tills vätskan är helt absorberad. Nu träffade kokos och resten av mjölken i en bländare under ca 3 minuter tills en homogen vätska. Med hjälp av en elektrisk mixer, kombinera de smör, ägg och socker. Slå i 10 minuter.

Nästa, häll blandningen av mjölk och kokos. Placera tapioka redan hydrerad och blanda försiktigt med en sked. Smörj ett hål i mitten med smör. Sedan, med hjälp av en sked, häll massan i behållaren. Ta skålen i en varm ugn, som förvärmts till 200 ° C under 45 minuter. När tapioka kakan börjar brunt, är ett tecken på att är på punkt. Svalna något innan unmolding.

Tapioka kaka som inte kommer i ugnen

I sommar är det värt att investera i tapioka kaka du behöver inte gå in i ugnen. den receptet Det tar några ingredienser som granulerad tapioka, kokos och kondenserad mjölk. Resultatet är en krämig skålen med bra konsistens som pudding.

tapioka Cake

ingredienser

500 g av granulerat tapioka
En liten kokosmjölk glas
200 g kokosnöt
En kondenserad mjölk
2 koppar (te) socker
1 liter varm mjölk

beredning

I en skål, blanda granulerad tapioka, varm mjölk och socker. När väl blandningen blir krämig, låt stå i 10 minuter. Bli inte orolig eftersom tapioka kommer att växa något. Efter denna tid, tillsätt kokosmjölk och kokos. Blanda med en sked.

Smörj en plats med kondenserad mjölk och glass mass tapioka tårta. Kylskåp i ca 2 timmar. Efter den tiden, bara unmold på en tallrik. Försök att dekorera med riven kokos, eftersom resultatet är mycket vacker.

savoury tapioka kaka

Det finns många intressanta versioner av tapioka tårta, såsom saltet receptet. Denna rätt får en salt smak på grund av förekomsten av ost och salt i degen.

4 Tapioka Cake recept

ingredienser

3 koppar (te) tapioka
1 kopp (te) av mjölk
1 kopp (te) olja
3 ägg
1 matsked () bakpulver
1 kopp (te) av riven ost gruvor
En nypa salt

beredning

Placera ägg, olja, mjölk och tapioka i en mixer. Vispa väl. Därefter tillsätt riven ost, salt och slutligen, bakpulver. Smörj en kastrull med smör, lägg degen på kakan och låt baka i ugnen i 40 minuter. Efter den tiden, bara unmold och dekorera med ost.

Du kommer också att älska:

  • 40 läckra och läckra fyllningar att stoppa din tapioka
  • Hur man gör fyllda tapioka steg för steg

tapioka tårta Fit

den tapioka tårta passform Det är ett utmärkt val för dem som vill gå ner i vikt och få en definierad kropp. Den ersätter vitt bröd till frukost och kan förhindra ansamling av bukfett. Receptet tar inget raffinerat socker eller kondenserad mjölk och därför anses vara en viktig allierad i kosten.

tapioka Cake

ingredienser

250g tapioka mjöl
Coco riven Socker att dekorera
En flaska kokosmjölk ljus
2 ägg
En kopp farinsocker
En nypa salt
2 msk ghee

beredning

På en bakgrund container, placera tapioka mjöl och en flaska kokosmjölk. Låt hydrat i ca 15 minuter. Samtidigt slog ägg, salt, socker och smör i en mixer. Tillsätt tapioka hydrerad med den andra blandningen och rör om väl.

Ett sätt hål i mitten och smörj den med smör. Lägg pasta och laga mat i den förvärmda ugnen vid 200 ° C under 45 minuter. När kakan börjar brunt, ta bort från ugnen och låt svalna. Vänd ut på en tallrik och garnera med riven kokos grovt socker.

tapioka Cake

Välj en av de tapioka tårta recept och förbereda hemma. Visst din familj kommer att älska denna delikatess. Glutenfri och låg i kalorier, har tapioka mjöl använts i en mängd olika rätter. Njut och kreativ i köket.