Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

26 October 2017

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

išče kratkih sporočil in fraze New Year da pošljete svojim prijateljem? Tukaj je izbor najlepših sporočil, pridi glej!

Počitniški sezoni je prišel in sporočil in Novoletne kazni v 2017 So že zelo iskana! V tem letnem času je zelo pogosto za izmenjavo sporočil z Čestitke željami za leto, ki bo dosegla veliko ljudi interakcijo izmenjavo božičnih in novoletnih sporočila na socialnih omrežjih, Facebook, kaj je App, med drugim. Razmišljate, da vam pomaga pri izbiri vaše sporočilo ali kazen novoletno, da pošljete svojim prijateljem in ljubljene, sem izbrala nekaj sporočil na spletu, ki je lahko koristno. Poglejmo nekatere od njih?

2017 New Year stavki

 • "Nenadoma, v bežen trenutek, ognjemet sporočamo, da je prisotna in Staro leto je za nami novo leto. Srečno novo leto! Veliki in blagoslovljen 2015 za vse nas! "
 • "Kaj dosežki v letošnjem letu, so le zasajena semena, ki bodo pridelane z večjim uspehom v prihodnjem letu. Srečno 2015! "
 • "Ta stavek je škatla polna veselja, ovita z ljubeznijo, ki je zaprt z nasmehom in poslal s poljubom. Srečno novo leto! Srečno 2015! "
 • "Naj dež miru, upanja, sreče in ljubezni ujamejo z zlomljeno dežnik, vode in vse, ki so okoli vas. SREČNO NOVO LETO! 2015 super za vas!
 • "Neuspeh je edina priložnost, da spet začeli bolj pametno. Izkoristite te nove priložnosti ste dobili in imajo veliko in srečno novo leto. Vesel in nepozaben 2015! "
 • "Nikoli ni prepozno, da začnete znova. Vedno bodo možnosti za vas začnejo nekaj ostalo nedokončano ali obnoviti kar potrebuje malo več pozornosti. Ne ponavljajte starega leta je napak, je najboljši način za začetek novega leta. Velik 2015! "
 • "Kaj dosežki v letošnjem letu, so le zasajena semena, ki bodo pridelane z večjim uspehom v prihodnjem letu. Srečno novo leto! Srečno 2015! "

1

 Kratki stavki novo leto 2017

Tukaj je nekaj možnosti za novo leto 2017 in stavkov krajših sporočil in praks za pošiljanje SMS, WhatsApp in celo Facebook!

 • 2017 pristopi, novo leto cel prekleto za nas. Tako bomo lahko dobili, da bi ta prihodnje leto obdobje miru, enotnosti in celo boljši kot leto pride do konca.
 • 2017 že v toast in pričakuje, da naredimo svoj del, tako da je konec leta 2015 se lahko ozremo ponosen na vse, kar smo naredili. Zagotovo pa ne morejo vsi želimo, vendar smo lahko prepričani, da se ozremo nazaj in videli, da se trudimo, si prizadevamo, da si prizadevajo, da samo odvisno od nas!
 • Za vas, želim sanje uresničile. Pričakovano ljubezen. Prenovljeni upanje. Za vas želim vse barve tega življenja. Vse radosti lahko nasmeh. Vse skladbe, ki jih lahko vznemirjenje. Za vas v tem novem letu, upam, da so prijatelji več sokrivi, ki je njegova družina je bolj združena, da je vaše življenje lažje živeli. Rad bi, da mu želim veliko stvari ... Ampak nič ne bi bilo dovolj ... Torej, samo želim, da imajo veliko želje. velike želje ... in se ti lahko premikajo vsako minuto, potek svojo srečo!   Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)  
 •  Požari napove prihod novega leta! To je čas, da znova njegove še niso realizirane sanje in verjamem, da jih bomo dosegli. Spusti naklonjenostjo videz in acalantador za svoje prijatelje in sovražnike, da zehanje. Učenje iz napak letih šli in toast leto dobrodošlico z nasmehom. Run izpolniti, da ljubezen ni izgubljena ali presenečenje znova radi je osvojil. Želim vam leto, polno svetlobe, ljubezni, zdravju in blaginji. Srečno novo leto!
 • Drugo leto teče, in skupaj bomo praznovali na vrsti nov čas, naša srca napolnili z upanjem, da pravijo, staro leto zbogom, srečno novo leto.
 • In tudi z vse ovire, ki nam življenje pripravlja, nam je uspelo premagati ovire in se preselil v to drugo leto, je prepričan, da bo bolje.

Konec leta Sporočilo

Ko prihaja konec leta smo vedno želeli, da je sporočilo, ki dobro ustreza kontekst, v katerem živimo, kajne? Bodite da posebno sporočilo sodelavcem, za svoje zaposlene, za to sošolec, na koncu, obstaja še veliko priložnosti. Tu spodaj več možnosti za različne priložnosti, sporočila s prijatelji, sodelavci, itd, itd glej:

  Novoletne kazni v letu 2016     Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

Sporočilo novoletni zaposlenim

Za tiste, ki pomagajo in sodelujejo, da rast vašega podjetja, zakaj ne pošlje posebno sporočilo za novo leto?

 Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)
 • Želim si, da bo to leto leto dosežkov, ki jih lahko dosežejo vse svoje cilje in bo leto miru, zdravja in veselja.
 • Za vas, da lepo novo leto ... Ni potrebe, da bi dobre namere seznam, da jih vloži v predalu. Ni potrebe, da joka kesanja za Vzoren sranja ali parvamente verjamejo, da bodo z odlokom upanja od januarja stvari spremeniti in bo luč, nagrada, pravičnost med ljudmi in narodi, prosto vonj in kot pravice jutro kruh spoštovati, začenši avgust pravico do življenja. Za zmago v novo leto vreden imena, ti, draga moja, morali zaslužiti, moraš narediti je novo.Eu vem, da ni enostavno, ampak poskusite, poskusite, zavestno. To je v tebi, da je novo leto pomirjena spi in čaka večno. Čudovito novo leto za vas!
 • To dosežkih tega leta, le da zasajene seme, da bo pridelano z večjim uspehom v prihodnjem letu. "
 • "Cilj novega leta, ne da bi morali imeti novo leto. Prav je, da imamo novo dušo. "
Novoletne kazni v letu 2016  

Novo leto Sporočila

  Da letos lahko sanjamo,
In verjamem, iz mojega srca, ki jih lahko opravlja vsak od naših sanj,
Te sanje se lahko delijo za dobro,
In imajo moč, da stare nasprotnike v nove pravih prijateljev,
Da smo letos lahko sprejeli,
In delitev toplino in skrb,
To ni dejanje v trenutku,
Toda zgodba o življenju.
Da smo letos lahko poljubi,
In z zaprtimi očmi, se dotaknite okus duše,
Imamo čas, da občutite lepoto življenja,
In vemo, da se počutijo v vsako stvar,
Da smo letos lahko nasmeh,
In okužijo vse z resnično veselje,
Niso potrebni večji utemeljitve za naš nasmeh,
Samo vonj življenja,
Da smo letos lahko pojejo,
In pravijo, stvari v življenju,
Drugo kot le glasbo in besedila,
Vendar so pesmi in čustva,
Da letos lahko zahvalimo,
In izkazati Bogu in vsem: "Hvala!"
Kaj, da je "vse" niso vključeni samo prijatelje,
Ampak tudi tiste, ki so v dajanje težave, nam je dal priložnost, da se bolje.
In tako smo začeli še eno novo leto,
En dan je bil rojen, je prvi korak, dolga pot,
Izziv, priložnost in misel:
"Kaj smo v tem letu, vse, zelo vesel!"   Novoletne kazni v letu 2016Foto: Fine Sporočila
 • leto se premikajo, poglavja se premikajo naše življenje ... ampak lepota te zgodbe je, da znaki, ki ostanejo ...
 • Letos bo smiselna le, če ste prisotni v mojem življenju ... Happy New Year moja ljubezen!
 • Zdravje, mir, radost in denarja v žepu, so glasovi tega svojega prijatelja. Srečno novo leto.
 • Lahko to leto prineslo izpolnjevanje vseh svojih sanj.

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!)

2017 New Year stavki na Facebooku

Kaj pa delitev teh sporočil s prijatelji na Facebooku? Tukaj je nekaj stavkov in neverjetno sporočila, da pošljete vse vaše seznam prijateljev!

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016

Novoletne kazni v letu 2016(Slika: Site Fine objav)Novoletne kazni v letu 2016(Slika: Site Fine objav)

Novo leto 2017 Sporočila za WhatsApp

Oglejte si nekaj več idej in predlogov za pošiljanje sporočil po telefonu preko WhatsApp svojim prijateljem ob prelomu! Poglejmo!

 • Novoletne kazni v letu 2016 Kratkih sporočil in novoletne fraze 2017 (THE BEST!) Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016 Novoletne kazni v letu 2016

 Hej fantje, všeč sporočila in novoletnih fraze 2017? Srečno novo leto vam vsem!