Häät kampaus ja osapuolet Graduation (177 Kuvat)

26 October 2017

Häät kampaus ja osapuolet Graduation (177 Kuvat)

Kaunein ja moderni kampaus häät, prom, osapuolia, tapahtumia mitään puutu täällä! Katso hämmästyttävä morsiamen kampaus malleja, bridesmaids, vieraat, harjoittelijoita ja muita ehdotuksia olemme valinneet teille.

On olemassa useita temppuja tehdä nopea ja käytännöllinen hiuksia kotona muutamia työkaluja, jotkut ovat jopa niin yksinkertainen, että 2 tai 3 leikkeet voivat tehdä niistä avulla hyvän fixer ja solki (tai tiara). Hyvä vinkki on investoida viimeistelijät, on mahdollista luoda kaunis ja erilainen hiukset ja valmis nopeasti.

Kampaus häät

Kampaus häät

Poninhäntä solki pin ja koksin tiara ovat uskomattomia vaihtoehtoja ja uskokaa minua: helppo tehdä! Tarpeeksi yksitoikkoisuus, eikö? Bora yrittää tehdä muutamia erilaisia ​​asuja muutosta ja käyttää asu jokaiselle viikonpäivälle!

Se on kaikki hyvin yksinkertainen se ei vaadi suurta ammattitaitoa. Ilmeisesti joitakin ehdotuksia tässä viestissä ovat monimutkaisempia, niin ehkä toisen henkilön apua olla tarkka.

Kampaus häät

kampaus

kampaus-kaunis

kampaus-2016 kampaus punokset-9-

Kannattaa kysyä äidin apua, sisko, paras ystävä, joka tapauksessa. Tiedämme teet erittäin mukava järjestely hiuksia ei niin yksinkertainen, meidän on aina askel askeleelta pystyä tekemään yksin, eikö? Joten tytöt, olen valinnut joitakin kuvia askel askeleelta ja oikeudellisista vaihtoehdoista päivittäin, toiset ovat monimutkaisempia täydellinen enemmän Iltapukujuhlissa. Se inspiraation kaikille tyypit ja hiustenleikkuu! ��

Stuck Semi kampaus

kampaus semi-vangit ovat mukava vaihtoehto niille, jotka haluavat pitää hiuksensa vaan haluamme myös antaa että charmia lukot.

kampaus-semi-pidätetty

Kampaus punokset nyrkkeilijä

Olemme osoittaneet täällä blogissa menestys nyrkkeilijän tyyli punokset! He tulivat täydellä voimalla 206 ja tekee pään monet julkkikset! Olemme jo osoittaneet useita kuvia tämän kampauksen täällä.

punos nyrkkeilijä

Koksi Samurai kampauksen

Tämä koksi antoi sen puhetta vuonna 2016, eikö? Ei ainoastaan ​​pään poikaset, mutta myös rakastui monille miehille. Olemme osoittaneet tässä, ja tässä hämmästyttäviä malleja!

kampaus-koksi-samurai

Kampaus kaksinkertainen koksin

Tämä kampauksen vaatii paljon tyyliä ja persoonallisuutta. Tässä muutamia kuvia tytöistä, jotka uskalsivat kampauksen ja hiusten väri! Joten, voit käyttää tätä kampausta?

kampaus-2016

Askel askeleelta kampaus

Tässä ensimmäisessä "askel askeleelta", näet kaikki klikkaukset hiukset yksityiskohtia näyttelijä, malli ja juontaja Adriane Galisteu. Kampaaja Thiago Fortes liittyy Adriane Galisteu viisi vuotta ja on asiantuntija punokset, hän osoitti kaikki vaiheet tehdä täydellinen hiukset voi olla hyvin monipuolinen varten. katso:

kampausOpi askel askeleelta tässä kampauksen kanssa kuvien alla:

2 (1)

askel-askeleelta-lock-3-1347978877418_956x500

4

5 (1)

6

7

8

9

10

11

Ja sitten tytöt pitivät tästä askel askeleelta hiukset Galisteu? Täydellinen, eikö? Olen erittäin helppo tehdä, mutta se on hyvä olla joku auttaa, erityisesti niille, joilla ei ole paljon käytännön.

Kampaus häät

Menee naimisiin ja ei ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä hiukset? Vaikea valinta oikea? Se on valinta kampauksen tärkein päivä elämäsi, se on todella suuri haaste. Tänä päivänä sinun täytyy olla moitteeton, pukeutunut kuningatar, jossa kaikki täydellistä, niin kuin aina unelmoinut!

Joten on mega tärkeää nähdä kaiken etukäteen, testata sali, niin että se on valmiina ennen suurta päivää. Mikään jättää kaiken viime hetkellä ja tehdä jotain joka tapauksessa, eikö?

kampaus-for-häät

Videoesityksen: Hiusideoita Brides

Kampaukset godmothers

Jos on kutsuttu häät on myös siistiä panostaa eri hiukset. Jos olet epävarma, vanha kunnon laakasiveltimellä tekee myös sen rooli hyvin, mutta niille, jotka haluavat panostaa jotain erilaista, saattavat joutua huomaamattomampia hiuksia, jotka antavat vain hurmata enemmän, ei ole liioittelua.

Yleensä Kampaus häät Bridesmaids on, että ne ovat rohkeita ja tyylikkäitä, mutta se on kaikki makuasia. Katsotaanpa ideoita innostaa? Jos olet vieraana (tai ninang!), Ihastut ehdotuksia. Tarkista!

kampaus-for-kutsui-for-häät

Video Askel askeleelta: Hiusideoita kunnioittaa (tai vieras)

Kampaukset Prom

Se on harjoittelija ja on etsimään täydellinen kampauksen suuri päivä? Yleensä harjoittelijat mieluummin jättää enemmän hiuksia löysä, puoliksi pidätetty ja niin edelleen. Valitut kauniit hiukset ideoita rock tästä erityinen päivä! Jos haluat nähdä kaikki valokuvat napsauttamalla alla olevaa kuvaa ja iloa niin paljon inspiroivia ideoita! ��

kampaus-for-prom-harjoittelijat

Video Askel askeleelta: Hiusideoita Valmistuminen

Party Kampaukset

Jos sinulla on Iltapukujuhlissa mennä ja ei ole aavistustakaan, mitä tehdä mitään hiukset, voimme antaa hieman apua! Valitsimme kaunein juhla hiukset vinkkejä raze ja tehdä kauniita. Se on malleja jokaiseen makuun, kaikkein huomaamaton rohkein. Katsotaan tarkistaa? Nähdä kaikki mallit klikkaamalla alla olevaa kuvaa ja innostu!

Party-kampaus

Video Askel askeleelta: Hiusideoita Party

Kampaus lyhyet hiukset

Kuka sanoi tyttöjen hyvin rajatussa hiukset eivät uskalla kampauksen liian? He todella voi! Joidenkin mielestä rajattu hiukset ei ole paljon tekemistä, vaan ovat pikemminkin nähneet? Olemme valinneet muutamia kuvia naisista beeeem matala leikkaus hiukset ja oli lindonas jälkeen tuotanto! Katsotaan?

kampaus-ja lyhyen hiukset

kampaus-ja lyhyen hiukset

Kuvia Kampaukset

Nämä kuvat valitsimme ovat hyvin kauniita, epäilemättä toimii idea, inspiraatiota niille, jotka etsivät enemmän ideoita tehdä tyylikäs hiukset. Katsotaan tarkistaa? Logoa voit tarkistaa joitakin hiukset opetusohjelmat hyvin erilaisia ​​ja helppo tehdä.

kampaus-11

kaunis kampaus

flavia alessandra kampaus 2

kampaus-10

kampaus-9

Kampa-tail-of-cavalo1

kampauksen-festa7

kampaus-8

kampaus-7

kampauksen-of-party-hiukset löysä

kampaus-6 kampaus-4

SONY DSC

kampaus-1

kampaus-for-häät

Party-kampaus

kampaus kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

kampaus

Miten tehdä helppoa kampaus

Lyön vetoa, että kun nämä kuvat alla, et nyt voi tehdä joitakin hiukset malleja, mutta tietenkin voi olla, että ensimmäinen kerta ei olla ihme, eikö ...? Mutta meidän täytyy mennä koulutusta saada täydellinen tulos! Bora levittää?

kampaus

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-ja-simple

kampaus-helppo-do-

kampaus-helppo-make-2

kampaus-helppo-make-5 kampaus-helppo-make-3   kampaus-helppo-make-4

Helppo kammattu

Helppo kammattu

Häät kampaus ja osapuolet Graduation (177 Kuvat)

Häät kampaus ja osapuolet Graduation (177 Kuvat)

helppo kampaus

Hän jättänyt tekemättä ehdotti hiukset yllä olevista kuvista? Sitten seuraa opetusvideoita alla, näin se tulee olemaan vieläkin helpompaa! ��

Lyhyt kampaus

Tässä muutamia hyvin käytännöllisiä kampaus kuvia tehdä, jotka eivät vaadi suurta ammattitaitoa. Inspiroidu näitä malleja ja aloittaa koulutuksen nyt! = D

Kampaukset

kampaus

5-kampasuodatettu

kampaus-simple

kampaus-with-punokset

Tytöt pitivät ideoita? Jotkut voivat tehdä jopa kotona, eikö? Ne ovat helppoja ja seuraava askel askeleelta sitten on vielä helpompaa. Toivottavasti pidit! Curtam, jakaa ja kommentoida! Suukkoja!