Suunnitellut keittiöt: 87 Kuvia ja ideoita Kopioinnin!

26 October 2017

Suunnitellut keittiöt: 87 Kuvia ja ideoita Kopioinnin!

Olet tyyppi, joka rakastaa saada tutkimiseen master-suunnitteilla keittiöt ja tuntea voimakas halu antaa, että jopa omassa keittiössä? Check out valikoima malleja suunniteltujen keittiöt ihana ja Super tyylikäs! Varmasti ihastut asuja ja haluaa tehdä siellä omassa talossa myös!

Kun ajattelet ihana koti kuin elokuva alkaa kuvitella, että tilaa? Mutta tiedän, että monet ihmiset alkavat keittiössä. Runsaasti tilaa valmistaa ateriat ja palvella heitä. Koko perhe yhdessä ja hymyillen, kuten kaupallinen.

Unelma on unelma! Nykyään tämä viesti on jättää lähempänä paikkaan olet kuvitellut sinulle. Miten löytää, valita ja tilata keittiö suunnitellaan sen mukaan, mitä te kuvittelette.

suunnitellut keittiöt

suunnitellut keittiöt

Toisin kuin muut ajat, missä se oli mahdollista vain luokan A (vain itse elokuva), tänään useita vaihtoehtoja asettaa meidät hyvin epävarma valitessaan suunniteltu keittiö, koska sillä on sopivat jokaiseen talousarvioon ja luokat.

Kaikkea vaihtelevat tuotemerkin, laadukkaat materiaalit, keittiön tyyli ja nopeus työn. Mutta miten valita paras keittiö kotiisi? Mitä olet ajatellut sitä? Olipa moderni, viihtyisä, vuosikerta? Tänään kysymys on erittäin tyylikäs keittiö, tule!

suunnitellut keittiöt

Miksi ostaa Cuisines suunniteltu?

Koska ne ovat moderneja, toimivia ja ovat huonekalut, jotka mukautuvat huoneen koon. Keittiö on juuri niin kuin haluat ja sopiva sisällä tilaa kotiisi. Toisin sanoen, se käyttää huonekaluja, jotka standardoi huoneeseen ja sopii tarpeisiin, jotka asuvat talossa.

keittiöt suunniteltua-modernas-

asennetaan keittiö räätälöityjä huonekaluja tarjoaa monia etuja Tärkeimpiä joista voimme korostaa tilankäyttö tinkimättä liikkeeseen. Mitään salattavaa kaapissa ja pankit menevät kiinni jokaisen aterian.

Voit myös muokata helpommin, valitsemalla materiaalien rakenteen, värin, pinnoitteen ja tyypit laitteisto. Tehdä yhdistelmiä näistä kohteista, jotka eivät ole missään showcase myymälässä.

Koska tällainen keittiö on toiminnallinen rakenne on tutkittava rajoitukset asuinpaikka ja tottumukset asukkaille.

Ajatellut sitä on mahdollista järjestää huonekalut ja kodinkoneet huoneessa. Sinulla on monia esineet? Tällöin sinun täytyy asentaa kaappiin ovia. Jos se on yhteinen tehdä kevyitä välipaloja päivän aikana, joten penkillä voi olla huomaamatta. On ala tallentamiseen astiat, ruoanvalmistukseen ja pesu ruokia. Kantoja ja korkeudet kappaleet aina sinun tarpeisiisi.

suunnitellut keittiöt (85)

Spaces Cuisines Suunnitellut

Mikä on tilaa on talosi? Ohita valmis keittiö kappaletta sinulla jo on. Suunnitellut keittiö ei nauti siitä mitään.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt suunniteltu ympäristöihin Straits

Keittiö on pitkä ja kapea? Joten sopivin on asentaa suunnitellun lineaarinen huonekaluja, eli kaikkine osineen linjassa samalla puolella. Jos on tilaa huoneessa, projekti voi toimia kahdella rinnakkaisella seinät, kuten pesuallas, työtaso ja liesi edessä jääkaapissa.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt Suunnitellut ympäristöt U

Se on muotoiltu U? Sitten voit luoda toimiva kolmio tarjoamalla räätälöityjä huonekaluja. Altaan tulee olla kohtisuorassa seinään liesi ja jääkaappi voidaan asentaa vastakkaiseen seinämään liesi.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt Suunnitellut Ympäristöt L

Kodissasi tilaa on L? Hyvä, tämä tila pidetään erittäin käytännöllinen ja mahdollistaa nauttia tilaa mahdollisimman hyvin. Tässä tapauksessa jääkaappi saa sijoittaa nurkkaan, mutta pesuallas ja liesi on sijoitettu vastakkaiseen päähän. Aamiainen laskuri voidaan myös sisällyttää huoneeseen, täyttämällä "L". On täydellinen!

Keittiöt suunniteltu

Suuri keittiö Suunnitellut

Joka on järjettömän valtava keittiö tai jopa ajatellut käyttää toisessa huoneessa talon kuin keittiö, sinulla on enemmän vaihtoehtoja. Silloin on mahdollista sisällyttää enemmän komponentteja huonekalujen lisäksi jo mainittu. Keskellä saari liesi ja huppu, esimerkiksi, on suuri mahdollisuus hyödyntää käytettävissä oleva alue keskellä ympäristön. On luksusta! Tämä sama rakenne voi olla pesuallas ja aamiainen laskuri, tämä malli on yleinen moderni koteihin.

Keittiö saari on täydellinen perhe integraation ja tämä voidaan arvostaa suunnittelun aikana valinta loppujen lopuksi jokainen voi olla puhuvat pöydälle, kun ateria on valmis.

Keittiöt suunniteltu

Suunnitellut keittiöt: mistä aloittaa?

Valitse merkki suunnitellun keittiöt, että enemmän on tekemistä niiden taloudelliset mahdollisuudet ja maun. Varaa aika ja tuo ainoa omaisuutesi. Arkkitehti kuka tapaat ilmoittaa sopivan projektin, jossa putkistojen ja elokuvan tekeminen ja ulkoasu tilaa. Hän on joka ehdottaa yksi malleista, jotka edellä mainittiin.

Keittiöt suunniteltu

Värit Cuisines Suunnitellut

Ajattele jo omassa keittiössä yksivärinen kappaletta ja korostamalla vaalea ja neutraali sävyjä, kuten valkoinen. Tämä hoito lupaa aiheuttaa tuntua ympäristössä. Mutta mikään ei estä nautit punaisessa keittiö, sininen, viiniä tai jopa musta. Luulen siistiä!

Keittiöt suunniteltu

Paras ruokakulttuuri Suunnitellut Marks

Keittiöt suunnitellaan Todeschini

On myymälöitä ympäri Brasiliaa, brändi kehittää omia hankkeita, vaan toimii myös yhteistyössä asiakkaidensa kanssa suunnitella ihana keittiö. Sinulla on oltava tallentavat kaupunki

He vetoa nykyaikainen muotoilu, yleensä suora, puhtaita linjoja. Huolena on työskentelystä laadukkaita materiaaleja ja arvon tärkeimmät koristelu trendejä. Kuka nykyaikaa voi nyt varata tapaamisen sinne.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt suunnitellaan Dell Anno

Tämä on perinteinen räätälöity huonekalut brändi ja se on yhteinen ajatella hänen kotinsa. Dell Anno myös täydellisen valikoiman keittiöihin.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt suunnitellaan Itatiaia

Hänen yksinkertainen ja toimiva keittiö. Kalusteet eivät ole niin kehittyneitä kuin muut tässä mainitut tähän tehtävään, mutta voit saada hyviä tuloksia paljon halvemmalla. Jos budjetti on pieni Itatiaia ajattele kuin hyvä vaihtoehto.

suunnitellut keittiöt (72)

Keittiöt suunnitellaan Italínea

Tämä tuotemerkki suunnittelee kauniita ja hienostuneita keittiöt. Tietää ja olla ihastunut malleja Italínea.

suunnitellut keittiöt (75)

Suosikki Cuisines suunnitteilla

Kun monet linjat tarjota asiakkaille Paras on yksi suurimmista ja moderneimmista huonekalut merkkien suunnitteilla Latinalaisessa Amerikassa. Keittiöt on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista eikä noudata kaikkia se on muodikasta. Se on yksi suosikkini kuten nimikin sanoo.

Keittiöt suunniteltu

Keittiöt suunnitellaan Criare

Toinen modernit huonekalut vaihtoehto on Criare.

suunnitellut keittiöt (82)

Hinnat suunnitellut keittiöt

Suunniteltu keittiö täydellinen huonekalut, kodinkoneet, LVI ja sähköjärjestelmät, kustannukset R $ 7000 R $ 80000. Välillä suunnittelu, työvoiman ja kaikki mukana keittiön kaikki valmiina.

Jos sinulla on kotona tietävät, että hyvä investointi. Räätälöidä mahdollisuudet, Parcel, suunnitelma. On huomionarvoista, että on olemassa arvoalueet A-, B- ja C Ota yhteyttä erikoistunut yritys ja pyydä tarjous.

suunniteltu keittiöt (84)

Tyypit suunnitellut keittiöt

Käyttämällä modulaarinen huonekalut: kun merkin (yksi niistä yllä) tarjoaa langattomia ulottuvuuksia, että se toimii, ja nämä mitat ovat sopivia ympäristötoimia. Se käyttää osia, joilla on jo ja se pukukangas

Käyttämällä mittatilaustyönä kalusteet: kun, kuten nimestä voi päätellä, huonekalut on valmistettu siten erityistoimenpiteitä projektin. Tämä tyyppi on kalliimpaa.

Keittiöt suunniteltu

Vinkkejä suunnitellut keittiöt

Keittiökalusteet suunnitellun koostuu yleensä kaapit, työtasot, laatikot välilevyt ja hyllyt. Asentaa hyvä muotoilu on tässä muutamia vinkkejä arkkitehtien kanssa keittiöt: Sinun täytyy kiinnittää huomiota materiaali, vaatii aina MDF.

 • Jos keittiössä on vähän tilaa, kokeile kaapit liukuovet ja varmista, että liikkeeseen huoneessa on suotuisa.
 • Asentaa keittiön kaapit kattoon, koska silloin voit hyödyntää vertikaalinen tila mahdollisimman hyvin ja välttää lian.

Keittiöt suunniteltu

 • Sinun täytyy nähdä, jos maaliin on hyvin tehty, ei katkaisu niittejä.
 • On syytä kiinnittää huomiota asennuksen ajan ja keittiössä organisaatiossa ja aina kiinni suunnitteluun ja rakenteelliset edellytykset että tila saavat keittiö tarjoaa.

suunnitellut keittiöt (76)

 • Meidän täytyy aina kunnioittaa palkit, pilarit, hydrauliletkut ja sähköisten pisteiden suunnittelussa tahansa ympäristössä.
 • Jos keittiössä on vähän tilaa, kokeile kaapit liukuovet ja varmista, että liikkeeseen huoneessa on suotuisa.
 • Asentaa keittiön kaapit kattoon, koska silloin voit hyödyntää vertikaalinen tila mahdollisimman hyvin ja välttää lian.
 • Jos projekti haluaa hyödyntää toimiva keittiö, joten se kannattaa asentaa sähkö laatikot avautuvat automaattisesti ja äänettömästi. Sisäpuolelta jokaisen kasetin voi olla LED nauha helppo valaistukseen.

Keittiöt suunniteltu

 • Harkitse tekniset hankkeen ja varmista, että ne on esitetty sopimuksessa. Valitsitte arkkia MDF tai MDP? Joka mittaa jokaisen palan? Mitkä ovat tekniset saranoiden, kahvat ja monet muut tarvikkeet? Kaikki tämä on asetettava ennen viimeistelyä ostoa.

Keittiöt suunniteltu

Viimeistely suunniteltu keittiöihin

suunnitellut keittiöt (70)

Tyypit ja pesuallas toppeja hinnat

Jos ymmärrät joitakin että kysymys on kohde, joka voi auttaa sinua ajoissa ymmärtää talousarvioon. Yläreunassa sen suunniteltu keittiö voidaan yleensä tehdä kivestä tai ruostumattomasta teräksestä. Ruostumattoman teräksen on taipumus olla paljon halvempaa, mutta se ei ole laajalti käytetty suunniteltua keittiöissä, koska se ei ole esteettisesti kaunista. Ruostumattomasta teräksestä alkuun on noin R $ 1,000.00. kivi riippuu kiven. Alle keskimääräisen hinta per m2 kivityyppiä:

 • marmori - hinta vaihtelee R $ 250,00-900,00 kohti m2
 • graniitti - hinta vaihtelee R $ 250,00-550,00 kohti m2
 • kalkkikivi - hinta vaihtelee R $ 450,00-650,00 kohti m2
 • Silestone - hinta vaihtelee R $ 800-+1000,00 per m2
 • kvartsi kivi - hinta vaihtelee R $ +800,00-1000,00 per m2
 • Nanoglass - hinta vaihtelee R $ +900,00-+1500,00 per m2
 • Marmoglass - hinta vaihtelee R $ +700,00 R $ 1,000.00 m2

Keittiöt suunniteltu

Kuvia suunnitellut keittiöt

Haluatko lisää inspiraatiota on suunnitella keittiöön? Täällä on monia hämmästyttäviä keittiöt kopioida!

keittiö suunniteltua-16

-Keittiö-keittiö suunniteltua modernia Todeschini-13

keittiöt suunniteltujen-Modern-03

keittiöt suunniteltujen-Modern-04

keittiöt suunniteltujen-Modern-10

keittiöt suunniteltujen-Modern-09 keittiöt suunniteltujen-Modern-08

keittiöt suunniteltujen-Modern-07

keittiöt suunniteltujen-Modern-06

keittiöt suunniteltujen-Modern-05

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-10

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-18

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-24

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-25

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-19

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-11

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-14

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-23

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-22

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-21

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-20

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-26

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-28

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-29

keittiöt suunniteltua-Todeschini-Modern-27

suunnitellut keittiöt (65)

suunnitellut keittiöt (68)

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

suunnitellut keittiöt (64) suunnitellut keittiöt (63) suunnitellut keittiöt (62)  suunnitellut keittiöt (60) suunnitellut keittiöt (59)

immagini 073

suunniteltu keittiöt (57) suunnitellut keittiöt (56) suunnitellut keittiöt (55) suunnitellut keittiöt (54) suunnitellut keittiöt (53)

????????????????

????????????????

suunnitellut keittiöt (51) suunnitellut keittiöt (50) suunnitellut keittiöt (49) suunnitellut keittiöt (48) suunnitellut keittiöt (47) suunnitellut keittiöt (44) suunnitellut keittiöt (45) suunnitellut keittiöt (46) suunnitellut keittiöt (43) suunnitellut keittiöt (42) suunnitellut keittiöt (41) suunnitellut keittiöt (38)

Ei löytänyt mallia etsit? Jotka voivat auttaa sinua mitä tarvitset on hyvä arkkitehti! Katso myös minikeittiö vaihtoehtoja, olemme osoittaneet täällä blogissa. Onnea valinnassa!

/ Source Images /

Kaikki hankkeet ovat internetin jäljennöksiä