Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

26 October 2017

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

tummanruskeat hiukset valot Ne ovat erittäin korkealla! Yhä lisää naisten yleisölle salongit selventääkseen tummanruskeaan johdot hyvin hienovarainen valot. Jotkut naiset haluavat hyvin ohut ja huomaamaton valoja, kun taas muut naiset haluavat valot ovat hieman selvemmin, esiin joitakin hiuksia mechinhas.

Valot Hair

Mutta yksi on oltava hyvin varovainen, ettei tee vaikutusta hyvin keinovalossa, kun ajatus on tehdä niistä entistä kauniit hiukset, joten vältä liioittelua ja käyttää tervettä järkeä, okei? Kesällä valot voi olla vähän rohkeampia, katso kalifornialaiset polttimella (linkki), jotka ovat suuri menestys naisten keskuudessa, On kuitenkin tärkeää tahdin niin, että se on sopusoinnussa väri hiukset ja luonnollisin mahdollinen tulos.

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017

Valot ovat erinomainen valinta niille naisille, jotka eivät halua radikaalisti muuttaa ulkoasua, mutta haluavat katsoa ylös. Valita ihanteellinen sävy valot on ensin arvioitava sävy ihoa. Ei kaikki valot sävyjä on hyvä vaaleaihoisilla naisia ​​eivätkä kaikki sävyt ovat hyvin tummaihoinen naisia.

 Hiukset valoilla

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017

Valot sävyjä Hair

Miten tietää, mitkä ihanteellinen sävy? No, naisille, joilla on eniten clarinha iho ihanne on valita kevyempiä sävyt, sävyjä kultaa ja kuparia, kun taas tummaihoinen naiset, valot lämpimämpi sävyt putoavat hyvin.

 Vaihtoehdot valot sävyjä tummanruskeat hiukset on monia, kuten punaiset sävyt ovat hyvä vaihtoehto, varsinkin naisilla, joilla on tumma iho. Mutta muista, että valot ovat vain pohdintoja lukot eikä lukkoja, niin se on hyvin hienovarainen ja huomaamaton antaa että luonnollisemman näköisiä.

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 hiusten-with-valot hiusten-with-valot Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017 Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa) Kesällä 2017

valot-in-hiukset

Ruskeat hiukset valoilla

Tiedämme, että väriaine tummanruskea johtoja ei ole helppo tehtävä muuttaa sävy lanka on tarpeen tehdä peittaus joka ei ole mitään muuta kuin valkaisu lanka tietyn tuotteen värin.

-ruskea hiukset-valot

Olevan erittäin aggressiivinen kemiallista prosessia, hiukset täytyy tehdä vielä huolellisemmin kun valot kuin lanka on yleensä paljon rutikuiva. Niin paljon kosteutta niihin, okei?

Blondit valoilla

Yleensä valot ovat erittäin kauniita naisia ​​ruskeat hiukset, on se vaaleampi tai tummempi iho. Kuitenkin värivalikoima pitäisi tehdä huolellisesti, koska ihon sävy tekee kaikki ero valitessaan väri valot. Nähdä kuvia naisista tummanruskeat hiukset valot:

sävyt-of-valo-in-hiukset

Ruskeat hiukset hunajalla Valot

Jotkut naiset valitsevat valot hunajan väri, se on erittäin söpö ja hillitty sävy, puhumattakaan siitä, että arvot ja ruskeat johdot, jolloin charmia ja kauneutta. Hunaja sävy on erinomainen valinta tumman tai vaalean ruskeat hiukset, sekä vaalea iho naisille tai enemmän Moreninhas.

BROWN ILLUMINATED

Hiukset Tummanruskea vaaleat Valot

Tämä menettely on naisille paljon edes persoonallisuutta. Se ei ole niin yksinkertaista osuma kirkkaat valot tummat hiukset, ei myöskään saa tehdä kotona, koska se on tarkempi menettely. Antaa luonnollinen ja kaunis langan päähän, sen pitäisi hakea apua hiukset ammattilainen. Olen valinnut joitakin kuvia tummat hiukset vaaleat kohokohtia niin sinulla on idea tuloksen. Katsotaan tarkistaa?

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

Tummat hiukset Golden Valot ja Champagne

Valot kullan ja samppanjaa sävyt ovat kaikkein halutuimmista naisten että naisille, joilla on tummempi johdot jopa niitä kevyempiä lukot. Nämä valot ovat erittäin kaunis, kun tulos on erittäin luonnollinen, ne ovat hyvin hienovarainen ja huomaamaton, jossa erityistä charmia johdot, arvostaa niitä.

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

Hiustenhoito valoilla

Naiset, jotka aikovat tehdä valot, on myös tiedettävä, että hoitoa on kaksin verroin! Aivan oikein! Lanka nesteytys täytyy tulla tavaksi, koska kemiallisen menetelmän päätyy pahoinpitelystä hiukset ja kuivaamalla se. Jos haluat säilyttää kauneutta lankojen joitakin perusasioita varotoimet ovat tarpeen, kuten mikä ylläpito valot joka 3 kuukausi välttää esiintyy juuren eri sävy valot.

Valitessaan tuotteita hiukset, valita ne, jotka suojaavat hiusten väri ja estää sen häivyttää helposti. Jos voit, joka kuukausi tehdä kapillaarisen syöpymisiä kanssa hiukset ammattilainen.

valot-in-brunetit

Miten saada kotiin Valot

Nyt olemme nähneet hieman valoja, värejä ja ihon sävyt, miten oppimista miten valot kotona? Se on helppoa ja voi olla hauskaa!

Surfer type Valot - Step By Step

1 - Kampaaja alkaa descolorindo johdot, jolloin kaksi sormea ​​kummallakin puolella juurta luonnollinen väri.
2 - Ohitettuaan värisävy. Ei aina oikea sävy saavutetaan ensiksi. Sitten sinun täytyy toistaa vaihe 1.
3 - Korostaa muutamia säikeitä, ammatillinen voi harjata valkaisuainetta hiuslisäkkeet.

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

Helppoa, eikö?

Valot golden girls

1 - Ammattimainen jakaa hiukset kahteen osaan: yksi päälaella. Muut tulee pieni pulla
2 ° - Erottaa muutama osa ja siirtää kampa vastakkaiseen suuntaan ja jättää vain muutamia johtoja ulos
3 - Käytyään läpi blondi sävyjä nämä löysät kierteet, saada oikea sävy

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

Tämä menettely on myös erittäin helppoa ja lopputulos on mahtava!

LUzes aurinko- ruskea

1 - Hiukset on jaettu neljään yhtä suureen osaan, jotka muodostavat rajat päälle pään.
2 - Toinen vaihe on ottaa sisäkerrosten erottaa nämä osat ja jotkut johdot kampa.
3 - Sen jälkeen, kun ammatti discolor muutaman langallinen kaksiväriset aloittaen lähimmästä kasvot.

Hiukset Tummanruskea valoilla (30 kuvaa)

opetusohjelma | M nainen Hiukset Tummanruskea valoilla