Viivästynyt kuukautiset (Teet alas kuukautiset!)

26 October 2017

Viivästynyt kuukautiset (Teet alas kuukautiset!)

On huomattava, että kanssa viivästynyt kuukautiset? Että jotkut teetä alempaan kuukautiset Ne ovat hyvä vaihtoehto tapauksissa väärin säädellyn tai epäsäännöllinen kierto. Kuukautiset voivat viive 3-5 päivää, ja se ei voi aina olla merkki raskaudesta. 

Joka ei koskaan saanut jännittynyt kanssa poisjääminen heittäköön ensimmäisen kiven! No, tämä on yleinen ongelma naisten elämässä ja voi liittyä olemassa useita syitä, enemmän kuin luulet!

Aina kuukautisten viive, se automaattisesti johtaa meidät raskauden, mutta tämä ei ole sääntö, ja monissa tapauksissa ei ole mitään yhteyttä sen kanssa.

Monet ongelmat saattavat liittyä viive kuukautiset, mutta älä hermostu jos viive on muutama päivä, kun kaikki on toleranssi poisjääminen joka pidetään normaalina.

kuukautiset, myöhään syyt

Viivästynyt kuukautiset

Joka kuukausi naisvartaloa ovulates ja valmistautuu raskaus. Kun kohtu ei saa alkio, sen sisäseinät vapauttaa skaalaus, joka on osa lisääntymissykliä. Siksi kuukautiskierron veri on seurausta yhdistelmä veren ja kohdun limakalvon.

kauden viivästyneen

Syyt että hidastuttaa kuukautiset Niitä on paljon, mutta jokainen tapaus on erilainen tapaus. Monien vaikuttavien tekijöiden voi aiheuttaa viivettä kuukautiset, esimerkiksi stressi, trauma, ahdistus, jännitys, hermostuneisuus, psyykkisiä ongelmia, jne.

Huomaa, jos jotain on tuo sinulle huolta tai jos kävelet melko stressaantunut todiste college, paine työssä, jopa hullu ruokavalion aiheuttavat usein ongelmia, nämä syyt ovat klassisia ja yleensä yhteydessä viiveellä kuukautiset.

Syitä Kuukautiset Viivästynyt

Muissa tapauksissa kuukautiskierron viive voi liittyä munasarjarakkuloita, jota kutsutaan myös munasarjojen ja niin kuukautiset voivat kestää tulla alas näissä tapauksissa on hyvin tärkeää noudattaa gynekologi. Kuukautiskierron viivettä voidaan myös liittää seuraavat tekijät:

 • Hormonaalinen epätasapaino / Polykystinen munasarjat / Ylimääräinen estrogeeni / Vaihdevuodet
 • kohdun toimintahäiriö / synnytys
 • Huumeet / Kemoterapia
 • Kofeiini / Alkoholi / tupakointi / Huumeet
 • väärä ruokavalio / ettei vitamiineja / Painonpudotus / Ylipaino
 • liiallinen liikunta

Viivästynyt kuukautiset on merkki raskaudesta?

Ei, ei aina. Tapauksissa, joissa potilas ole raskaana ja silti poissa kuukautiset, se on hyvä olla varovainen, varsinkin jos sää ulottuvat päästä 3 peräkkäistä kuukautta ilman kuukautiset. On todennäköistä, tällaisissa tapauksissa, ilman kierron säännöllisyyttä näyttää jonkinlainen sairaus.

kauden viivästyneen

kuukautiskierron viive

Toinen tekijä, joka on otettava huomioon se, että jos ajan tuli ensimmäistä kertaa viime aikoina, on melko yleinen kokemus viiveitä alkuvuosina. Kahden vuoden sukuelimiin jo säännöllisemmin, joten älä ihmettele jos ensimmäisillä kerroilla että kuukautiset, ei ole tiukkapipoinen ajan.

Jotkut naiset, jotka ovat äskettäin synnyttäneiden voi myös olla huoleton ensimmäisen kuukauden kuukautiset yleensä ei anna signaalia. Ensimmäisen kuukauden jälkeen sitten asiat normalisoida ja kaikki toimii säännöllisesti kuin ennenkin. Kun on vakio kuukautiskierron viiveitä on kriittinen pyytää apua gynekologi arvioimaan asian ja tehdä diagnoosi kuukautiskierron viiveellä.

Vinkkejä alempi kuukautiset

Joissakin tapauksissa viive kuukautiset voidaan todellakin liittää raskaus, mutta toisissa se voi liittyä lukuisia tekijöitä eikä välttämättä raskaus yleensä hormonaalista kysymyksiä. Älä käytä lääkkeitä ilman lääkärin, se voi olla hyvin vaarallista. Mutta toisaalta, se käytön ja väärinkäytön chazinhos reseptejä mummo, ne yleensä toimivat ja eivät tarjoa terveysriskejä.

Teetä alentaa viivästynyt kuukautiset

Ok, että ihmeet eivät ole tiedämme, mutta on olemassa salaisuuksia, jotka voivat toimia, jos ihmeitä olemassa! Monet uskovat, että käyttö lääkekasvien auttaa alas kuukautiset, etenkin teetä katkera lehtiä.

On myös joitakin lääkkeitä, auttaa säätelemään kuukautiset, säännöllisesti järjestyksessä ciclo.Já kuullut kanelia chazinho laskeutumaan kuukautiset? No, se todella toimii ja tekee myöhäiskauden alas taikaa! Kirjoita resepti ja aina tämä valttikortti, kun kuukautiset viive!

kauden viivästyneen

Kaneli teetä viivästymiseen kuukautiset

Kaneli teetä on kulutettu monille naisille nopeuttaa kuukautiset. Mausteen valmistukseen käytetty juoma sisältää ominaisuuksia, jotka stimuloivat verenkiertoa ja edistää myös kohdun supistumisen.

Useat tekijät voivat aiheuttaa kuukautiset on myöhässä eikä aina kyseessä on raskaus. Nainen voi olla hormonaalisia ongelmia, stressiä, ahdistusta, syömishäiriö tai jokin muu terveysongelma. Ratkaista ongelman ja normalisoida kuukautiskierto, hän voi lyödä vetoa kaneli kulutusta. Kaneli lämmittää kehoa ja nopeuttaa verenkiertoa, joten sitä käytetään usein lisäämään kuukautisvuotoa. Vaikka edistää kuukautiset, juoma ei pidetä aborttia. Kuitenkin nainen, joka on epäilyttävä raskauden tvzlle apteekin testi ennen teetä, muuten sikiö saattaa vahingoittua.

kauden viivästyneen

Miten saada Cinnamon teetä:

 •  1 kupillinen vettä
 • 5 kanelitankoa

valmistus:

 • Lisää kanelitanko kupillinen kiehuvaa vettä.
 • Tukahduttaa kannella ja anna lämmetä.
 • Kun juoma on morninha vain kaunistella sitä ja kuluttaa sitä.

havaintoja:

 • Tehostamaan kaneli teetä kartanot, se kannattaa lisätä raastettua inkivääriä valmisteilla.
 • Paitsi teetä, kanelia voidaan kuluttaa muilla tavoin. On mahdollista lisätä mauste maito, kakku, kakku, puuro kaakaota tai muu makea.
 • Kaneli on komponentti, joka on erittäin hyväksi terveydelle. Se auttaa hoidossa vilustuminen ja flunssa, torjua verenpainetauti, vähentää tunne väsymystä, torjumiseksi masennus ja parantaa kolesteroli mahahaavan.

Nämä chazinhos auttaa tarpeeksi, lisää tuloja suihkut tulla alas kuukautiset.

Myöhäinen Kuukautiskierto

Jotkut tytöt ovat tarpeeksi säännöllinen kuukautiskierto, yleensä sykli on yleensä 28-28 päivää, mutta joissakin tapauksissa sykli voi vaihdella 30-30, 35-35, kaikki riippuu kunkin henkilön, joka voi olla normaalia ja joillekin säännöllisesti, se voidaan harkita muita epäsäännöllisiä kuukautiskierron aikana. Muutaman päivän viive kuukautiset on normaali, ei ole mitään syytä paniikkiin. Tästä on osoituksena se, että nainen, joka on säännöllisesti supersyklistä, jos olet myöhässä ajaksi noin 10 päivää, sitä pidetään edelleen normaalia, ei ollut näyttöä terveysongelmia.

Vinkkejä viivästynyt kuukautiset alas

 • Infuusiot muiden kasvien auttaa säätelemään kuukautiskiertoa, kuten pujon, rue basilika, sahrami, Kamomilla, persilja ja Pennyroyal.
 • Mielenkiintoinen tapa nopeuttaa kuukautiset on suuria annoksia C-vitamiinia
 • Naisen on sovellettava kuuma pakkaamaan vatsaan.
 • On mielenkiintoista sisällyttää varret ja selleri lehdet ruokaa.

Sait kysymyksiä? Katso tämä viesti, joka näyttää 15 yleisimpiä syitä kuukautiskierron viiveellä.