Play Joulu Creative (paras !!!)

26 October 2017

Play Joulu Creative (paras !!!)

Vähän Joulu on jo täällä, ja lisäksi viettää hetket ja herkullinen rinnalla meidän perhe ja ystävät, voimme pitää hauskaa joulua pelata! 'Katsotaanpa yhdistää' se ei ole vain salainen ystäväni, joita voidaan tehdä vuoden loppuun mennessä, ei ole sitä tytöt? Valitsimme joitakin melko hauskoja vaihtoehtoja Elävöität joulua pikku puolue ystävien ja perheen kanssa. Joille se voi koskea (ja vielä on aikaa!), Olemme osoittaneet täällä blogissa ja muita oikeudellisia keinoja luoda lisäarvoa lomasi juhlavieraat, se kannattaa täältä ja ottaa tarkastella.

luovaa leikkiä joulua

Toistoasetusvalikko ei puutu! Ja antaa tälle animoitu kotiinsa juhla perheen, erittäin tyylikäs valmistaa hienoja ehdotuksia pelejä, jotka harjoittavat lapset ja aikuiset! Tarkista!

Arvaa kuka? (With lusikkaa)

Sääntö on yksinkertainen: vain blindfolding yksi toimijoista, kun taas toinen on edessään. Kuka on silmät vain koskettaa ystävä lusikat arvata kuka henkilö on. Jos hän ei osu ensimmäisenä, ystävä on jäljitellä nauru Joulupukki, sanomalla "Ho Ho Ho!". Jos pelaaja osuu, ystävä, joka oli edessä on sokkona ja soitto jatkuu. Jos se väärä uudelleen, toisto jatkuu toisen osapuolen kanssa lusikalla saada se!

b2

Virtsarakon Class / Balloon Myönnetään

Tässä pelissä, sinun täytyy levittää ilmapalloja ympäri taloa tai ympäristölle valittu ja laittaa rakot papereita henkilöiden nimet, jotka osallistuvat pelata. Sitten jokainen nauhat ilmapallo murtuu ja löytää nimen toiselle vieraalle. Tarkoituksena on keksiä useita toimintaa kaikille. Esimerkki: ihminen voi kertoa toiselle, koska hänen kaltaisiaan, epätavallinen tarina, että molemmat asuivat yhdessä, ja niin edelleen. Tärkeintä on hyvää huumoria ja luovuutta!

Toinen vaihtoehto on perheille, joilla ei ole paljon rahaa ja voi vain ostaa lahja lopussa vuoden. Voit laittaa lauseita useita ilmapallot kuten "Se ei ollut tällä kertaa" tai "Yritä uudelleen", tai "Tämä ei ole" tai "Maksa lääkäri." Jos vain virtsarakon palkinto on oltava lahja. Kaikki ilmapallot oltava samat värit kenenkään tietää missä hän on!

b3

Kääri lahja hauskasti!

Ottaa tämän yhden ja siirtää useita kerroksia paperia sitä. Jokaisessa pakkauksessa nimikoi sanoilla: "Sillä hauskin perheen" tai "ahne". Ajatuksena on, että tämä käy läpi useita ihmisiä ennen omistajalle!

b4

Leikkiä lasten!

Sisällytä lapset kaikissa peleissä tekee paljon aikuisten hauskaa ja rentoutumaan! Mutta jos sinulla on, että setä tai isoisä, joka mieluummin jotain vakavampaa, esimerkiksi voit viihdyttää pikku lauluja, tekee miimikko tai pyörän pelata. Yksi on tehdä ympyrän ja laittaa laatikko täynnä papereita tehtäviä. Sitten siirtää asia kaikille lapsille, kunnes musiikki lakkaa tai pilli kosketus. Kuka tahansa, jolla rahat, poistaa yksi roolit ja soittaa valittuun tehtävään!

Joulun pelata perheen

Erota kenkälaatikot ja kääri ne. Kussakin ruutuun kysymys, esimerkiksi "Kuka on perheen ahmatti" tai muuten "kuka on paras kokki", "Kuka on eniten harmittaa" ja niin edelleen ... Vapauta mielikuvitus tällä hetkellä. Aikana puolue, joku on vastuussa siitä, että laatikoiden kaikkien asiakkaiden vastata kirjoittamalla tyhjälle paperille, joka on henkilö kaikkein tunnistettu erityisiä laatu / vika. Laatikot on läpäistävä kaikki ihmiset, niin että jokainen äänestää. Loppujen äänestyksen, jonkun täytyy avata laatikot ja ääntenlaskennan. Tämä on hauskaa aikaa oikeassa, tuottaa hyvää nauraa!

Joulun Toista musiikkia

Järjestäjä muodostavat kaksi tai kolme ryhmää ja sitten paljastaa sana. Tiimeillä on laulaa ennätys tällaiseen sanaan. Se on todella hauskaa! Voittajajoukkue, joka tietää enemmän kappaleita, se voi kestää hieman lahja $ 1,99. Pelin jälkeen jokainen voi olla hauskaa laulaa joululauluja.

Varmasti, kaikki edellä mainitut tekee mitä joulun hauskempaa ja vilkas, tytöt! Mitä pelejä pidit eniten? Älä unohda kommentoida! Happy Holidays ja hyvä uutta vuotta!