Demillus Järjestys Internet: Näin TÄSTÄ!

26 October 2017

Demillus Järjestys Internet: Näin TÄSTÄ!

Demillus tehdä esityksiä internetin kautta Se on yksi tapa helpottaa päivittäistä jälleenmyyntisopimuksen, tässä viestissä näytämme, miten voit tehdä tilata verkossa käytännöllinen ja hyvin yksinkertainen.

Kun se tulee alusvaatteet Brasilian naiset ovat suurin entendedoras asia, onhan täällä Brasiliassa naisten keho on hyvin jakautuneena sekä ylä- kuin alaosassa myös Brasilian naisen oppinut vuosien ajan vaatia koskaan enemmän laadukkaita tuotteita, lähinnä alusvaatteita.

Demillus

vision yritykset alkoivat sopeutua ja valmistaa tuotteita laadukkaita ja sopivat täydellisesti runkoon Brasilian nainen ja DeMillus on yksi tällainen visio yrityksistä, kun kaikki, ei ole ihme, että tämä on yksi niistä viitteet, kun se tulee intiimi tavalla ja on useita valtuutetuilta myyjiltä että myydä verkossa liikaa.

Tilaukset Demillus Internetissä

Tehdä pyyntöjä Demillus Internet on tarpeen päästä paikalle Demillus ja ovat sähköpostin ja salasanan rekisteröity tilauksen verkossa.

1) Mene sivulle osoitteen DeMillus

2) Valitse "My Order".

Demillus online-tilauksia

3) Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite:

TILAUKSET-DeMillus

Täytä tämä lomake:

4) Koodi Revendedor.5) CPF.6) sähköpostiosoite.

Tilaus-DeMillus

Miten rekisteröidä sähköpostitse Demillus?

Rekisteröidä sähköpostisi Demillus, toimi seuraavasti:

1) Anna sivun osoite DeMillus:

2) Valitse "My Order".

3) Valitse "Password Rekisteröinti".

tilaus-verkossa-DeMillus

4) Syötä koodi tai CPF jälleenmyyjä;

5) Anna salasana;

6) Toista salasana uudelleen;

7) Anna syntymäaika kanssa päivä ja kuukausi muodossa (pp / kk);

8) Anna sähköpostiosoite rekisteröity De Millus;

9) Napsauta "OK".

DeMillus kertaluvun jälleenmyyjä

Miten välittää pyynnöt Demillus?

1) Mene sivulle osoitteen DeMillus

2) Valitse "My Order".

3) Valitse "Tee Tilaus" painiketta.

sovellustason DeMillus-verkossa

Tuotteet DeMillus Ne voi ostaa kaupoista erikoistunut alusvaatteita mutta lippulaiva yhtiön jälleenmyyjiensä levisi Brasilia nämä jälleenmyyjät luoda side asiakkaan edelleen vahvistaa suhdetta yrityksen ja kuluttajan.

jälleenmyyjät Demillus

Jälleenmyyjät ovat niin tärkeitä yhtiölle, että online-järjestelmä luotiin nopeuttamaan tilauksia, on DeMillus järjestelmä online-sovelluksia Internetissä, Tämä järjestelmä helpottaa työtä jälleenmyyntisopimuksen, koska se tarvitsee vain käyttää sivustoa rekisteröidä uuden sovelluksen. Ainoa asia joutuu rekisteröimään hakemuksen verkossa on voimassa oleva rekisteröinti ja salasanan aiemmin rekisteröity järjestelmään, kuten yllä. Sinustako jälleenmyyjä? Rekisteröidy täällä.

Jos olet DeMillus jälleenmyyntisopimuksen ja ei ole rekisteröintiä, seuraa ohjeita, jotka on annettu edellä ja rekisteröityä. Kun rekisteröinti on valmis, voit alkaa rekisteröidä hakemuksensa normaalisti sivuston kautta.