Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

26 October 2017

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Katso tyylikkäin ideoita Gymkhana pelejä lapsille ja aikuisille!

Olen osallistunut useisiin kilpailuihin elämässäni, joka ei tiedä laskea niitä nyt. Tulen aina ole miellyttäviä muistoja noista hetkistä ystävien kesken eri elämänvaiheissa. Sota huudot joukkueet - linkki, linkki, linkin, olen keltainen! - ja iloa täyttää tehtävän edessä vastustajia. Etsiä aarteita ovat pelkkää hauskaa tehtäviä tai todisteita siitä, että kaksi tai useampia ryhmiä yrittää tehdä ja pitää. Jokainen, iästä, rakastavat pelata ja se on leikin kautta voimme oppia lisää itsestämme. Joten ajatus järjestää erittäin vilkas kilpailu, johon ja ovat paitsi perhe, mutta myös ystävien ja perheen, se on erittäin onnistunut keskuudessa nuoremmille lapsille paitsi yksinkertainen ilo pelaa sekä etsiä palkinnon, määrätään palkita vaivaa .

Kilpailut ovat suuria mahdollisuuksia hauskaa ja luoda hetki vuorovaikutuksen osallistujien kesken. Yleensä scavenger pelit tehdään lapsille, mutta nyt monet yritykset ja puolueet ehdottavat toimintaa aikuisille haluavat rentoutua. Näissä osallistujat voivat testata tietojaan, oppia toistensa ja tiimityötä. Tärkein on sosiaalistumista (joko aikuisten tai lasten) ja keskinäiseen kunnioitukseen.

Pelata aikuisten aarteenetsintäretken

Jotkut pelit ovat jo hyvin tiedossa, ja etenkin ne, jotka ovat pelanneet kuin lapset. Toiset ovat hyvin aikuisille ja tulla hieman monimutkaisempi joillekin pienille lapsille.

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

seuraleikki

Tämä on vanha tuttu ja Menestyksemme on tehnyt sen dynamiikkaa ajan mittaan. Aloittaa vain muodostavat pyörätuolit ja muita ihmisiä. Paikkojen lukumäärä tulisi aina olla yksi vähemmän kuin osallistujia. Aseta vilkas musiikkia ihmiset kävellä tuolit pyörää. Keskeyttää musiikin, kun tämä tapahtuu jokaisen pitäisi ajaa istua tuolissa tahansa. Henkilö on jätetty pois. Pelin pitäisi edetä tuoli kädessä ja niin edelleen pysymään tuoli 2 pelaajaa. Tämä jälkimmäinen tilanne tulee ulos voittaja.

Pichorra

Rakko on ripustettu ylhäältä ja edustajat joukkueet, sitten silmät ja laukaus, pitäisi prick se kepillä, ohjataan vastaavilla joukkuetta.

Blind keilailu

Niillä yksi osallistuja kummastakin joukkueesta. Se on yleinen keilailu, mutta osallistujat pelata sokkona. Tavoitteena peli on kaataa viimeisen tapin, ei väliä kuinka monta päästöt olivat, kuin silloin erehtyy, on vuorossa toisen. Kuka voittaa.

Ping - keuhkojen

Tämä peli voidaan tehdä joukkueiden tai erikseen. Irrota pingispöytä verkon ja aseta piste keskellä. Yksi edustaja kustakin joukkue valitsee yhden puolelle pöytää. Kädet kääntyivät pelaajien täytyy puhaltaa palloa ja tehdä se saavuttaa seuraava vastustaja. Voittaa pelaaja tai joukkue, joka voi tehdä pallo putoaa vastustajan puolella useammin.

Sulattaa jään

Kunto. Ennen pelin täytyy täyttää jään muotit ja laita pala muovia objektin kussakin pieni neliö. Jokainen joukkue kilpailun aikana saavat jääpala muovimukiin. Älä koske jäätä käsin tai muita esineitä ja eivät poista jään lasi. Pelaajan täytyy lämmittää lasi kädellä tai muun ruumiinosan, että saavutetaan sulaa ensin ja antaa pieni pala voittaa.

metsästää

Se on vitsi tehdään pareittain. Kisa on edestakainen kullekin parille. Pelaajan on kävellä kyyristyi kädet lattialla, kun taas toinen ratsastaa selässään. Matkalla pairin edessä ja ympärillä takaisin, voi kääntyä ympäri.

hullu solmu

Muodostavat pyörän. Kaikki pelaajat laajentaa käsivarteen eteenpäin. Monitorin signaali pyörä on suljettu ja kunkin henkilön pitäisi olla kaksi muuta kättä joko. Tavoitteena on kumota solmu ja pidä kädet millään tavalla. Se läpäisi kainaloissa. Joukkue, joka pudottaa hylätään. A saada voittoa.

Play Gymkhana nuorille

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

mixed kengät

Jokainen osallistuva ryhmä on kilpailuun tai kilpailua valita useita komponentteja, jotka ovat oman ryhmän, riippuen koosta ryhmät voivat olla vähintään 10 komponentteja kustakin. Kukin ryhmä on sijoitettava toiseen päähän tai runko ja kengät ryhmän komponenttia sekoitetaan toiseen päähän, josta ryhmä on sijoitettu. Antaa merkin, osien kunkin ryhmän (yksi kerrallaan), on suoritettava missä sekoitetaan kengät oman ryhmän, ota kengät jos kiilan palata oman ryhmän, kosketa kättä seuraavat osat ja päänsä jonon. Ryhmä kiila saavuttaa kaikki ensimmäiset osat muodostavat jonon on voittaja.

Racing Broom

Runs edustaja kustakin joukkue tässä kilpailussa yhdellä tavalla. Tavoitteena on tasapainottaa luuta kämmenessä juostessa. Jos luuta putoavat ennen maalia, käynnissä takaisin alkuun ja aloittaa alusta. Voitot, jotka täyttävät ensimmäinen tehtävä kunnolla.

Running arm

Ne kulkevat kaksi edustajaa kustakin joukkue. Tehdään paikan päällä kaksi riskitekijää, kumpikin tarkka kaksi metriä jokaisen osallistujan. Osallistujat luottavat toistensa olkapää, kädet. Tavoitteena on työntää vastustajan ja ylittyvät sen riskin. Jotka saavat sen ensin, voittaa kilpailun.

Push alkuun

Se on käsivarren rotuun, ero on, että kulkee parin kummankin joukkueen, ja yksi pari nousee päälle kumppanin kaulaan ja vain koota työntää. Kuka vastustaja kaksinkertainen voittaa kirjeen, voittaa.

Running istukan

tavalla rotuun ja takaisin, jossa osallistujat juoksevat istuvat ja eivät voi käyttää käsiään mitään. Matkalla menee edestä taakse, tule takaisin, että ei, ei voi kääntyä. Kuka voittaa ensin takaisin.

pito

He pelata kaksi joukkuetta. Jokainen joukkue olisi rikki suorakulmio lattialle. Tavoitteena on saada kaikki pysyä tässä huoneessa 30 sekuntia. Tuon ajan jälkeen, joukkue joka onnistui pitäisi vähentää tilaa muiden, mikä on vähemmän tilaa laittaa komponentteja. Ja niin peli jatkuu kunnes suorakulmio on niin pieni, että se on mahdotonta pitää ihmisiä, antaa voiton toiselle joukkueelle.

paperi sota

Niillä kaksi joukkuetta kahdessa eri aloilla, joita erottaa välilyönnillä. Jokainen joukkue on käytössään kymmeniä palloja paperia. Ne alkavat pelata näitä paperia pallot vastustajan kenttää, jonka pitäisi tehdä samoin. Tavoitteena on ottaa paperi palloja oman alan ja heittää vastustaja. Lopussa ajan, päällikön tekee laskenta. Joukkue, joka on vähemmän paperia omalla alalla on voittaja.

tunneli

Niillä kaksi joukkuetta sama määrä osallistujia. Jokainen joukkue muodostaa tunnelin, jossa osallistujat seisovat peräkkäin jalat toisistaan. Se on tavallaan rodun. Kun "I" päällikön, viimeinen pitää rivien kulkevat tunnelin ja mennä eteenpäin. Niin jälkimmäinen ei sama asia. Näin tunnelin ihmiset etäisyyttä eteenpäin enemmän ja enemmän. Voita tunnelin ylittää maaliviivan ensimmäisenä.

sokea apina

Kaksi joukkuetta osallistua. Jokainen joukkue valitsee edustajansa. Päällikkö on suuri suorakulmio, ja se vetää useita rivejä. Kaksi pelaajaa ovat sokkona ja tavoitteena on saada pois tieltä ja päästä loppuun, astumatta linjat. Kuten ne silmät, joukkue voi auttaa. Joka asettaa jalka linjaa takaisin alkuun ja voi ottaa myyntiin tällä aikaa. Voitot, jotka menevät sivuraiteelle astumatta linjalla.

2. kerros

Double-kahva. Kukin pari koostuu kootun ja assembler. Asentajan tulee asentaa kaulan koottu saalis ja muut, jotka on myös asennettu. Vain asennetut kestää. Kukaan kiinni, kiinni.

race toisin

Juoksijat saatiin 25 kierrosta luuta kahva ja ajaa takaisin maaliin. Saapumisjärjestyksessä voittaa.

Vassobol

Kaksi kilpailijat vie laittaa pallo vastustajan maaliin käyttämällä luuta. Voita jotka tekevät enemmän maaleja.

Cegobol

Jalkapallo yhteistä, paitsi että kaikki pelaajat pelaavat sokkona. Voittaa joukkue, joka tekee enemmän maaleja.

Jalka ja jalka

pyöreitä tuplaa rotu ja takana, jossa yksi osallistuja kiipeää kumppani jalka. Matkalla, mikä on kulkenut pitäisi toimia. Puolestaan ​​se hyppää (takaisin). Voittoa saapumisjärjestyksessä.

kolo

Laatia useita reikiä (ympyrät) laajalle alueelle. Reikien lukumäärä tulee aina olla yhtä pienempi kuin määrä pelaajia. No pois maasta, jossa reiät ovat, osallistujat, kaikki käsi kädessä pyörän tullaan käydessä ääni elävää musiikkia. Kun musiikki loppuu, kaikkien pitäisi pudota kädet, juosta ja istua rengas. Jotka eivät voi häviäisi ja sammuu den. Voitot, jotka istuvat viimeisessä pelissä.

Toca Osuuskunta

Nämä vaatimukset "Play" yhteinen. Pelin salaisuus ei ole poistaa osallistuja vain Burrows, eli jokainen kierros, kumoat den mutta kaikkien pitäisi päästä pelata, koska ne voivat: sylissä, makaa työtovereiden jne ... Tässä pelissä ei ole voittajia.

rele Rodados

Sama kuin rele Yleisurheilu, mutta ennen käynnissä sinun täytyy antaa 25 kierrosta luudalla. On 4 osallistujaa per joukkue ja voittaa joukkue, jonka viimeinen osallistuja saapui ensin. Jos putoat, nousemaan ylös ja jatkamaan.

tykistö

Kaksi joukkuetta kahteen leiriin välillä kulkee viiva. Lopussa kunkin kentän, PET-pullo on sijoitettu. Yksi henkilö kustakin joukkue yrittää heittää pallon kaataa pullon vastustaja. Joukkue ottaa alas pullon pitäisi nostaa uudelleen, mutta jos suojellaan muiden, jolla on nyt itsenäisyyttä Balear. Kuka ampui voi nostaa pullon. Jos joukkue voi rakentaa pullon ennen kuin kaikki ammutaan, hän voittaa. Mutta kaikkien pitäisi ammuttu ja jatka pullon lattialle, toinen joukkue voittaa.

sota Kassavat

Niillä kaksi ihmistä, joilla kullakin on turvallinen kassava kahtia. Jokaisella on hänen vuoronsa lyödä täydellä voimalla maniokissa kuin muita turvallisia. Voitot, jotka rikkovat maniokki ensimmäinen vastustaja.

Heitto hulavanne

piki tyyppi renkaat, mutta hulavanne. Henkilö on uhri ja tulee olemaan 5 metriä pelaajia. Tekee 1 piste, joka mahtuu vanteen ensimmäisessä persoonassa. Voittaa jolla on eniten pisteitä.

ihmisen tulppa

Dynaaminen 4 ihmiset istuvat penkeillä. Ensinnäkin jokainen osallistuja istuu takana muita. Kun kaikki on jo "valehtelee" eläkkeelle pankkeja. Miten päästä pois tilanteesta?

golf

Niillä on kaksi edustajaa kustakin joukkue. Jokainen osallistuja on seuran (mikä tahansa pala pitkä puusta) ja on oikeus yksi laukaus kerrallaan. Osallistuja saa laittaa pallo reikään ensimmäisenä voittaa ottelun.

estejuoksu

Niillä kahdella käytävillä, jonka pitäisi kattaa matkan ja päähän päin esteet (esteet on kaareva henkilöä). Joka ylittää maaliviivan ensimmäisenä voittaa.

Running luuta

Luuta rotu on hauska tapahtuma ja lisäksi vaativat nopeutta, kuuluu myös keskittymistä. Kokeen suorittamiseen, tarvitaan luudat. Tee yksi maahan lähtöviivalle ja päätepiste saapumista. Jokaisen kilpailijan on jättää tasapainottaa luuta kämmenessä (tulisi aina olla auki) ja pää kohti lopettaa. Saapumisjärjestyksessä voittaa lähdön. Luuta ei voi pudota ja pudota tapauksessa osallistuja on palattava lähtöviivalle ja aloita testi uudelleen. Jos useampi kuin yksi osallistuja per joukkue, voit tehdä todiste on rele.

Gymkhana pelejä lapsille

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

väistelee lasereita

Tämä toiminta Olen lähetetty ennen ja teki muutaman kerran kotona. Toimii aina ja on hyvin viihdyttävä. Lapset rakastavat olevinaan salaiset agentit tai tutkimusmatkailijoita tai sankareita päin ansoja. Kuvassa kissa sängyssä (tämä on "tieteellinen" pelin nimi) tehtiin narulla. Mutta on myös mahdollista tehdä viripaperi käytävällä. Monimutkaisuudesta riippuen, alkaen kahden vuoden voit pelata.

Pass tai Siinä tarkastellaan

Kaikki pelata. Kuitenkin jokaisella kierroksella, yksi pelaaja kummastakin joukkueesta osallistuu. Olisi mielenkiintoista, että kysymykset liittyvät yhteen aiheeseen kerrallaan, että tämä peli on pelattu. kysymys tehdään (mitään vaihtoehtoa) ja yksi osallistujista. Jos he vastaavat oikein, antaa tortada kilpailija kasvot, tai päinvastoin, jos sen väärin. Jos näin ei ole, se kulkee. Jos vastustaja ei tiedä, hän kulkee. Jos, niin ensimmäinen tiedä tai virheisiin, teidän kilpailija antaa tortada hänen kasvoilleen. Mutta jos hän lyö, hän antaa tortada. Voittaa joukkue lyödä enemmän kysymyksiä ja tietenkin saavat vähemmän tortadas. OBS.: Making kymmeniä piirakat voi olla halvempi kuin miltä se näyttää. Istu alas ja miettiä halpoja ainesosia, jotka voivat tuottaa useita piirakka ruokia. Esim.: Lama.

kastemato

Se on käynnissä edestakaisin, mutta osallistujat, eikä juosta, Roll lattialla. Voittoa saapumisjärjestyksessä.

murtumisesta Virtsarakon

Jokainen osallistuu. Jokainen pelaaja tulee olemaan virtsarakon sidottu hänen nilkkansa. Tavoitteena on pop virtsarakon vastustajien ja suojata. Voita viimeinen jäädä ehjä virtsarakon.

bussi

Se on ryhmä versio "Race tuolit." On kaksi joukkuetta. Jäsenet kummankin joukkueen istuvat tuolit, toinen toistaan ​​muodostaen bussi (bussi olisi hyvin erillään toisistaan). NYT osallistujat siirtää istuimia eteenpäin ja alkaa luoda bussi kävelemään. Tarkoituksena bussi ylittää maalilinjan kokonaisuudessaan. Joukkueen että teet ensin, voittaa.

pituushyppy

Niillä on kaksi edustajaa kustakin joukkue. Osallistuja hyppää ja sitten vastustaja. Sen jälkeen, etäisyys kasvaa. Jos osallistuja on ensimmäinen hypätä etäältä ja ikävä, on toivoa, että muut myös erehtyä sekä saada toisen mahdollisuuden. Voitot, jotka saavuttavat leapfrog etäisyydeltä, että muilla ei.

Play koulun Gymkhana askel askeleelta

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Ideoita pelata evankeliset Gymkhana

Singing Sana

Tämä vitsi on erittäin onnistunut myös evankelinen kilpailuissa kaikilla osastoilla ja kaikissa ryhmissä. Tämä peli on erittäin helppoa ja hauskaa. Sinun tarvitsee vain kynä ja pala paperia jokaiselle ryhmälle.

Johtaja puhuu sanan ja jokainen ryhmä listaa kappaleita, joissa on sana. Johtaja asettaa ajan, joka voi olla yksi, kaksi tai kolme minuuttia. Se ei vie enempää. Vuoden ajan, on edustaja kustakin ryhmästä menee eteenpäin paperin. Kuka voisi luetella eniten kappaleita, on avainsana voittaa pisteen. Ettei se aiheuta sekaannusta, johtaja tuleekin varmistaa, että ryhmän pitäisi tietää ainakin täysversion luettelossa musiikkia. Paperille, sinun on myös oltava kappaleen nimen tai jae laulamiseksi (vähintään viisi sanaa, esimerkiksi). Määrätään vähintään sanojen laulaneet ja kirjoittaneet estää henkilön alusta improvisoida lauluja ansaita enemmän pisteitä, tai joka matkii edellisen ryhmän.

Pelata Gymkhana School, nuorille ja aikuisille

Kysymys ja vastaus

Yksi helpoimmista peleistä vain suosittu peli kysymyksiä ja vastauksia. Tässä tapauksessa johtaja voi korjata ongelman, joka ryhmä opiskelee tai tekee yleisempiä, yleisenä kysymyksiä. Jos ryhmä on suuri, se voi olla hyvä tehdä sekoitus erityisiä ja yleisiä kysymyksiä. Tämä kysymys leikkiä voi olla erilaisia ​​muuttujia. Kysymykset voivat olla vaihtoehtoja vai ei; kysymykset voidaan tehdä joukkueita, tai erikseen; Ne voivat olla erilaisia ​​vaikeuksia. Päämäärän toteuttamiseksi tämän tekstin, annamme hyvin selkeä esimerkki, askel askeleelta, miten voisi ajaa peliä kysymys ja vastaus.

1. erillisiä työryhmiä. Voi poikia tyttöihin. Tai nuoriso-ohjaaja valitsee kaksi päällikköä, jotta ne koota joukkuetta.

2. Pyydä joukkueet valita tiedottaja, joka lukee aina virallista joukkue vastausta. Valinta tiedottaja on tärkeää ettei se aiheuta sekaannusta, kuten "mutta sanoin varma, hänen vastauksensa ei kannata".

3. johtaja pyytää kapteenit vie pariton vai parillinen nähdä kuka saa vastata.

4. Johtaja kysyy ensimmäisen kysymyksen ryhmään 1. Jos ryhmä osaa vastata 1, ryhmä 2 on mahdollisuus vastata samaan kysymykseen. Jos ryhmä 2 ei vastannut. Kumpikaan ryhmä on pisteitä johtaja puhuu vastauksen ja tekee seuraava kysymys.

5. VAROITUS !!! Älä pidä sekoittaa ohjaamalla kysymyksiä. Oletetaan, että ryhmä 1 ei vastannut ensimmäiseen kysymykseen. Johtaja ohjasi kysymyksen ryhmään 2 ja tämä ryhmä osuma. Seuraava kysymys olisi ryhmään 2, kun edelliseen kysymykseen on kysymys ryhmän 1. Yksi tapa välttää sekaannus on luetella kaikkia kysymyksiä. Joten, te tiedätte, että parittomat kysymykset aina ensin tehty Ryhmä 1 vertaisryhmän 2.

miekat

Tässä pelissä, johtaja sanoo sanan ja osanottajien pitäisi etsiä tätä sanaa Raamatussa. Vetäjä voi määrittää, ovatko kaikki ryhmän jäsenet voivat osallistua, ja jotka löytävät ensin nostaa kätensä; tai voit valita vain yksi edustaja kustakin joukkue kilpailla toisiaan vastaan, one, jotka löytävät ensin saa pisteen joukkueensa. Uskomme, että pitää kaikkein järjesti pelata, ihanteellinen on soittaa kilpailijan kustakin ryhmästä duelarem toisiaan. Vetäjä voi määrittää jonkin aikaa. Jos joku löytää tämän ajan kuluessa, yksikään joukkueet.

Tämän pelin, johtaja on ensin luetella sanoja, joita joukkueet näyttävät. Vaihtoehtoisesti johtaja voi valita tietyn kirjan, jolloin se on helpompi etsiä. Johtaja voi esimerkiksi valita Ilmestyskirja ja valita vain tämän kirjan sanoista, niin että peli ei ole liian vaikea.

Tämä näytelmä voi olla lukuisia variaatioita evankelisissa kilpailuissa. Johtajan on huolehdittava, mutta jossa sanat on valittava, tai raamatunkäännöstä. Jos peli on ryhmän kanssa nuorten ja nuorten, valinta sanoja Raamatun Live versioon tai Nykypäivän Englanti versio. Toinen vinkki on, onko ryhmillä on Raamatun versio, jota käytetään myös valita sanoja. Tämä estää voit valita sanoja, jotka eivät ole toisen version.