Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

26 October 2017

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

Το νέο κύμα της στιγμής τα νύχια χαβιάρι, κάποιος ακούσει αυτό το νέο gadget αναπτύχθηκε από τη βρετανική μάρκα CIATE; Το χαβιάρι νυχιών έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία, κερδίζοντας το γυναικείο κοινό που αγαπά απλά ειδήσεις esmaltístico κόσμο!

Κάθε φορά που ακούω τις ειδήσεις στον κόσμο της διακόσμηση νυχιών, προσπαθώ πάντα να σας φέρει ένα βήμα προς βήμα και με τα νύχια χαβιάρι θα ήταν καθόλου διαφορετικά, τα πάντα για να κάνουν τη ζωή ευκολότερη για εκείνα τα κορίτσια που αγαπούν να βάλει τα χέρια τους βρώμικα και να διακοσμήσετε το δικό τους νύχια!

Αυτές τις μέρες μιλάμε για το βελούδινα νύχια (χοντρά καρφιά) που επίσης κάνουν την μεγαλύτερη επιτυχία στα κορίτσια, εκτός από τα νύχια διακοσμημένα κοινό με λουλούδια, αυτοκόλλητα, μπορούμε επίσης να μιλήσουμε για τα νύχια διακοσμημένα με την εφημερίδα και τα νύχια διαφορετικές francesinhas, τα οποία είναι όλα εύκολα να κάνει και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

Σε μια ειδική θέση στα νύχια διακοσμημένα το 2012, έκανα μια λίστα με τις διακοσμήσεις που θα είναι η πιο επιτυχημένη για το τρέχον έτος, συμπεριλαμβανομένων και μετά τυλίγονται στα νύχια διακοσμημένα βήμα προς βήμα, να κάνουμε στο σπίτι χωρίς να ξοδέψετε Γουίτ το μανικιούρ! ��

Αλλά με την άφιξη των νέων αυτών μορφών χοντρά νύχια και χαβιάρι καρφιά, κοινή στολίδια ήταν τα πιο έμπειρος κορίτσια διακριτά τα νύχια και για εκείνους που τους αρέσει γιατί », το νέο καρφί πυρετός υπόσχεται να είναι μια μεγάλη επιτυχία!

νύχια Χαβιάρι CIATE

Το χαβιάρι καρφιά παρήχθησαν από την βρετανική μάρκα CIATE και έχει δύο ειδικές φιάλες: ένα λούστρο και το άλλο με μίνι μπάλες. Αυτές οι χάντρες εφαρμόζεται πάνω από το ακόμη υγρό βερνίκι.

Τα νύχια χαβιάρι έρχεται με τρία διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο και μικτά (έγχρωμο). Το χρώμα έχει έναν αέρα κάπως νοσταλγική και να θυμάστε γλυκά για παιδικά πάρτι.

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

Αυτό το πιο διασκεδαστικό και δροσερό στυλ είναι για εκείνους που τους αρέσει να χρησιμοποιούν και την κατάχρηση των χρωμάτων, αλλά και για τα κορίτσια που αγαπούν να συμβαδίσει με τις τάσεις της μόδας και σμάλτα, αλλά με πιο διακριτικό τρόπο, απλά χρώματα είναι τέλεια.

Χαβιάρι νύχια κάνοντας

Για να κάνετε τα νύχια χαβιάρι, θα χρειαστείτε ένα κιτ ή CIATE κοιλάδα δημιουργήσει επίσης τα νύχια σας με χάντρες χαβιάρι που μπορεί να βρεθεί σε καταστήματα αναψυχής, facinho, έτσι δεν είναι;

Για να κάνετε χαβιάρι τα νύχια σας, αφήστε τη φαντασία σας! Χρησιμοποιήστε χάντρες του ίδιου χρώματος σμάλτο, αλλά και τολμούν, και να δημιουργήσουν ένα πολύχρωμο κάθε αποτέλεσμα με χάντρες σε διάφορα χρώματα.

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

Κάντε τα νύχια σας παίρνουν συνήθως την επιδερμίδα, προετοιμάζει τα νύχια σας με μια βάση και στη συνέχεια επιλέξτε το σμάλτο της επιλογής σας. Όταν επισμάλτωσης τα νύχια, το δεύτερο στρώμα που έχετε βάλει τις χάντρες, αλλά το κάνει ένα δάχτυλο σε μια στιγμή, είναι απαραίτητο ότι το λούστρο είναι ακόμα υγρό για καλύτερο κράτημα των σφαιριδίων.

Θυμηθείτε να βάλετε ένα πανί ή ένα δίσκο κάτω από το χέρι της, δεν disperdiçar τις χάντρες που μπορεί να πέσει για να τις αντιμετωπίσουν.

Μετά από χάντρες πάστα, όλα έτοιμα! Να μην περάσει καμία βάση πάνω για να μην αλλάξει το χρώμα των χαντρών, αφήστε τα πάντα όπως είναι.

Caviar Nails Πού να αγοράσετε

Τα κιτ της CIATE πωλούνται σε Sephora, χαβιάρι σετ νυχιών κοστίζει κατά μέσο όρο R $ 80.00 aR είναι $ 100.00. Τιμή αλμυρό, έτσι δεν είναι; Ελπίζουμε ότι η καινοτομία σύντομα να έρθει στη Βραζιλία!

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα

Ποιος ξέρει κάποια βραζιλιάνικη μάρκα δεν εφευρίσκει για να φτιάξετε το δικό σας κιτ χαβιάρι; Σίγουρα θα ήταν δροσερό και αφήνει πολύ πιο προσιτή για όλους μας!

Ενώ η τιμή είναι υψηλή, καθώς, ο τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε τις ίδιες χάντρες, όχι κορίτσια; : p

Tutorial Caviar Nails

Βρίσκω δύσκολο να το κάνουμε; Στη συνέχεια, δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τα νύχια χαβιάρι σε μια βήμα προς βήμα εξαιρετικά εύκολο!

Φωτογραφία Caviar Nails

Χώρισα μερικές εικόνες από το διαδίκτυο για σας, κορίτσια! Δείτε μερικές φωτογραφίες από τα νύχια χαβιάρι και να εμπνευστεί σε αυτή τη νέα τάση!

Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα Χαβιάρι νύχια βήμα προς βήμα