Ασκήσεις για τους μηρούς – Πόδια τονισμένα

26 October 2017

Ασκήσεις για τους μηρούς - Πόδια τονισμένα

Η επιθυμία όλων των γυναικών είναι να έχουν ένα όμορφο σώμα, με ένα όμορφο σχήμα, και τίποτα καλύτερο από το ένα γύρισε το πόδι, όμορφο και κομψό γι 'αυτό, εδώ είναι μια μεγάλη άσκηση για τα φτερά, τα οποία υπόσχονται να κάνουν τα καλοσχηματισμένα, όμορφα και έτοιμος να ροκάρει.

Αυτές οι ασκήσεις μπορούν να γίνουν στο σπίτι, και θα βοηθήσει πολύ.

Καθίστε σε μια καρέκλα με ίσια την πλάτη σας, να επεκτείνει ένα γόνατο, τότε θα λυγίσει χωρίς να αφήσει αγγίξει το έδαφος με αυτό, θα αναγκάσει το μυς των ποδιών. Αυτό μπορεί να γίνει σε 3 επαναλήψεις κάθε πόδι. Αν προτιμάτε, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα πόδι pesinho, αυτό θα κάνει η άσκηση είναι πιο αποτελεσματική.

Μια άλλη άσκηση που παρέχει το βέλτιστο αποτέλεσμα έχει ως εξής. Ανεβείτε σε ένα βήμα, και να κρατήσει μόνο την άκρη των ποδιών επίπεδη, σηκώστε και τα δύο τακούνια ταυτόχρονα, και να έρθουν και πάλι. Αυτή η άσκηση θα λειτουργήσει αποτελεσματικά το μοσχάρι, αφήνοντας την πιο όμορφη και πιο ορίζεται. Αυτή η άσκηση μπορεί να γίνει 5 συνεδρίες από 3 λεπτά το καθένα.

Ασκήσεις για τους μηρούς - Πόδια τονισμέναΜια άλλη μεγάλη άσκηση που μπορεί να γίνει στο σπίτι είναι η εξής, να λάβει ένα στρώμα και υποστηρίζει την πλάτη σας σε αυτό, βάλτε τα χέρια σας στην οσφυϊκή πίσω και ανασηκώστε τα δύο πόδια. Φάτε τα πόδια σας πάνω ανοίγουν και κλείνουν σαν ένα ψαλίδι, αλλά προσέξτε, δεν περπατούν με τα πόδια μπαλαρίνα, που λυγισμένο πορείας. Αυτό μπορεί να γίνει 3 συνεδρίες του 1 λεπτού η κάθε μία.

Με αυτές τις ασκήσεις και καθημερινή επανάληψη, σίγουρα τους πόδια θα είναι όμορφο και σαφώς καθορισμένες.