φορέματα peplum 2013

26 October 2017

φορέματα peplum 2013

Η νέα τάση για το καλοκαίρι του 2013 είναι τα φορέματα peplum, μια νέα τρέλα μεταξύ των διασημοτήτων, αφήνοντας το λεπτό, λεπτή μέση, δημιουργώντας μια όμορφη σιλουέτα και την αποτίμηση τις καμπύλες των γυναικών.

Η κοντή φούστα μπορεί να είναι σύγχρονη και εκλεκτής ποιότητας ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει γιατί η τάση αυτή είναι εμπνευσμένη από το 1947, όταν Dior έφερε μια σειρά από μέρη που χαρακτηρίζεται από την σιλουέτα και ογκώδη φούστες, σε σχήμα λουλουδιού.

φορέματα, κοντή φούστα-2.013-2

φορέματα, κοντή φούστα-2013-4

φορέματα peplum

Μπορούμε να βρούμε αυτό το είδος της φόρεμα σε όλα τα χρώματα, αλλά κυρίως σε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μικρό μαύρο φόρεμα που είναι πάντα στη μόδα. Είναι επίσης ιδανικό για τη δουλειά ή τα αξιοθέατα, και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με φωτεινά αξεσουάρ, όπως χρυσό ή ασήμι.

κοντή φούστα-ντυμένος

φορέματα, κοντή φούστα-2013 έως 11

Χρώματα όπως το κίτρινο ήταν οι καλύτερες στιγμές για όσους θέλουν να καινοτομήσουν αυτό το καλοκαίρι, καθώς και λιλά, μοβ, ροζ και μπλε. Το σημαντικό πράγμα είναι να επιλέξετε μια απόχρωση που ταιριάζει με το δέρμα και το στυλ σας.

Φορέματα, φούστες και μπλούζες κοντή φούστα μεγάλη εμφάνιση για τις γυναίκες που έχουν το σώμα στο σχήμα ανεστραμμένου τριγώνου (ευρεία ώμους και στενούς γοφούς). Η πιο παχουλός ή απίστευτα χαμηλή θα πρέπει να επενδύσουν σε σκούρα χρώματα ή μονόχρωμη εμφάνιση.

Αξεσουάρ, ένα ωραίο ζευγάρι ψηλά τακούνια, περιδέραια maxi ή βραχιόλια θα δώσει μια επιπλέον γοητεία και θα είναι τέλειο για έναν γάμο ή αποφοίτηση.

φορέματα, κοντή φούστα-2013-9

φορέματα, κοντή φούστα-2013-7

Φούστες και φορέματα peplum

Για να συνδυάσετε τις μπλούζες κοντή φούστα, χρησιμοποιήστε pencil φούστες ή καλσόν, καθώς και. Όσον αφορά τα σορτς και παντελόνια πέφτουν μόνο καλό αν είστε σε υψηλά επίπεδα. Για να ενισχυθεί η μέση περισσότερο, συνδυάζουν μια ζώνη. Καθώς ο διακοσμητικό στοιχείο δίνει όγκο στην σιλουέτα, προσεκτική να εξισορροπήσει τις αναλογίες. Περάστε μακριά από τα πρησμένα μανίκια και μεγάλη μοντελοποίηση.

φορέματα, κοντή φούστα-2013-12

 Για το 2013, εκτός από την μόδα κοντή φούστα, τονίζουμε τα ντραπέ φορέματα που είναι εξαιρετικά υψηλό, για να μην αναφέρουμε το εισόδημα φορέματα και εξαρτήματα εισοδήματος γενικά, οι οποίοι κάνουν την πιο επιτυχημένη και είναι super trendy!