AntiX 2015: Γνωρίστε τη νέα συλλογή «Love»

26 October 2017

AntiX 2015: Γνωρίστε τη νέα συλλογή «Love»

ο Συλλογή antiX 2015 Αυτό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των γυναικών, που απολαμβάνουν αυθεντικές, ευαίσθητα ρούχα και προσωπικότητα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε η συλλογή «Love» στοίχημα κυρίως σε φορέματα και φούστες για να κερδίσει το θηλυκό προτίμησης. Η νέα συλλογή της antiX παρουσιάστηκε στις 16 Αυγούστου, το 2014, με σκοπό να καταδείξει τις βασικές καινοτομίες της θερινής περιόδου 2015. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, η συλλογή «Love» είναι εμπνευσμένο στον ναυτιλιακό κόσμο.

Συλλογή antiX 2015

Το καλοκαίρι είναι μια εποχή πολλή θερμότητα, έτσι ώστε οι γυναίκες να αναζητήσουν τρόπους για να κάνουν την εμφάνιση fresquinho. Δίνουν προτίμηση στους μαλακούς ιστούς και τα υγρά με μια ωραία ταιριάζει στο σώμα. Το antiX έλαβε υπόψη αυτούς τους παράγοντες για να δημιουργήσουν νέα μοντέλα της φορέματα και φούστες.

Το στοίχημα antiX για ρομαντική και ευαίσθητη κομμάτια. (Reuters)Το στοίχημα antiX για ρομαντική και ευαίσθητη κομμάτια. (Reuters)

Σκέφτεστε να καταστεί η πιο δροσερή και πρωτότυπη ματιά, το antiX βούτηξε στη θάλασσα. Η νέα συλλογή είναι γεμάτη από τα πρότυπα που χαρακτηρίζουν το θαλάσσιο κόσμο, όπως άγκυρες, τα φύκια, τα σκάφη, γοργόνες και κοχύλια. Ο βυθός δεν ήταν η μόνη πηγή έμπνευσης antiX.

  • Δείτε περισσότερα τάσεις για το 2015

Η μάρκα ζήτησε επίσης να απορροφήσει τις προτιμήσεις ενός «κορίτσι» γεμάτο προσωπικότητα και διαχρονικό στυλ. Η νέα συλλογή έχει πολλά floral prints, εξερευνώντας μια παλέτα εκφραστικά χρώματα.

AntiX κοντά φορέματα. (Reuters)AntiX κοντά φορέματα. (Reuters)

Για την αγάπη Συλλογή antiX το καλοκαίρι του 2015 φέρνει το boho chic. Αυτό το ύφος προέρχεται από τη λέξη «Bohemian του Σόχο», ένα γαλλικό κίνημα που σημάδεψε τη δεκαετία του 20 με νέες προτάσεις στο χώρο της μόδας και της τέχνης παγκοσμίως. Το κομψό boho δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ανάμειξη του hippie chic με μια σειρά από έθνικ στοιχεία.

Η αγάπη συλλογή

Με την έναρξη νέας συλλογής της, το antiX δεν εγκατέλειψε την ταυτότητά του. Συνέχισε στοιχήματα για τα χαρακτηριστικά της, δηλαδή μοντελοποίηση με ρομαντική και πολύ θηλυκό στυλ.

Τα φορέματα κατάχρηση λεπτή εκτυπώσεις. (Reuters)Τα φορέματα κατάχρηση λεπτή εκτυπώσεις. (Reuters)

σύντομη φορέματα

Οι σύντομες φορέματα (με μήκος πάνω από το γόνατο) φτιαγμένο από μαλακό και ευαίσθητα υφάσματα. Οι λαιμό αποκάλυψε συμπεριφορά και ακολουθούν τις τάσεις της μόδας. Ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των τεμαχίων σημειώνεται μέσης, η οποία καθιστά την εμφάνιση με μια κυρία σαν αποτύπωμα.

Μακρύ φόρεμα εμπνευσμένο από τα κελύφη. (Reuters)Μακρύ φόρεμα εμπνευσμένο από τα κελύφη. (Reuters)Ντυμένος ζώνη-δαντέλα-ψάριαΟι εκτυπώσεις ρομαντικό και γεμάτο προσωπικότητα που εμφανίζονται στη συλλογή. (Reuters)

και ποδιές ρευστού

Η συλλογή περιλαμβάνει μοντέλα μακριά φορέματα και τα υγρά που υπόσχονται να φύγει πολύ πιο άνετα στη γυναίκα τους καλοκαιρινούς μήνες. Το «κέλυφος», που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα, είναι ένα από τα κύρια εστίαση της συλλογής, με γεωμετρικό σχέδιο του εμπνευσμένο από κοχύλια.

Μακριά φούστα και τη θάλασσα. (Reuters)Μακριά φούστα και τη θάλασσα. (Reuters)

φούστες

Μακριές φούστες είναι επίσης παρούσα στο antiX καλοκαιρινή συλλογή 2015. Χαρακτηρίζονται από ρευστότητα και κόψτε αναγνωρίζοντας το γυναικείο δυναμισμό σώμα. Το μοντέλο ονομάζεται «βουτιά λωρίδα» είναι ένα από τα ομορφότερα στο σύνολό της εκτιμά υποβρύχιο τοπίο. Εκτός από τις μακριές φούστες, η συλλογή έχει επίσης όμορφο κοντές φούστες.

Συλλογή αγάπη 2015

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο με την παρουσίαση της συλλογής αγάπη, εμπνευσμένη εξ ολοκλήρου από τον ωκεανό και τη φυσική ομορφιά της!

Παρακάτω, δείτε μερικές φωτογραφίες από τα μέρη που υπάρχουν στη συλλογή aMarVeja περισσότερα κομμάτια της νέας συλλογής:

antiX 2015

antiX 2015

antiX 2015

Συλλογή antiX 2015 8

Συλλογή antiX 2015 7

AntiX 2015 1 Συλλογή

antiX 2015

antiX 2015

Άρεσε τα νέα από antiX; Έτσι κάνετε τις αγορές σας στην ιστοσελίδα www.antixstore.com.