70 Φορέματα Κόμμα θα Falling in Love!

26 October 2017

70 Φορέματα Κόμμα θα Falling in Love!

Με ισχυρή πηγή έμπνευσης, ειδικά στη δεκαετία του '80, το κόμμα μόδα πίσω στο 2014 για τις πολύ φωτεινό φορέματα, με ιδιαίτερη έμφαση στις μεταλλικές και κεντημένα με εφαρμογές των διαφόρων τύπων των υλικών, που κυμαίνονται από τις πέτρες για να στρας και πούλιες. Έρχονται σε διάφορα σχέδια, χρώματα και prints.

Η ευελιξία είναι το κύριο χαρακτηριστικό των φορέματα για τις επόμενες σεζόν.

Έχουμε ετοιμάσει ένα ειδικό ανάρτηση με πολλές εμπνεύσεις για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το αγαπημένο σας! Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Ελέγξτε τα πάντα για τα φορέματα κόμμα που θα είναι η τάση το 2014! Ειδικότερα, όσον αφορά τα μήκη που εμφανίζονται διαφορετικές, με τα μοντέλα που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ: πολύ μικρή, για τους πιο τολμηρούς, το μήκος γόνατο, για διακριτική και midi ή μακριά, στο πιο κλασικό.

φορέματα κόμμα για το 2014 - Τάσεις

Τα φορέματα έρχονται γεμάτα bossa, με τα στοιχεία που αναφέρονται στα πιο δημοφιλή 80: Όγκοι που μπορεί να πάει από το στήθος με το μήκος των φορεμάτων, βολάν, βολάν, draping και το φόρεμα Balone, η οποία υπόσχεται να είναι μια από τις ισχυρές τάσεις. Το μοντέλο εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη επιλογή για τις νεότερες γυναίκες να χρησιμοποιούν σε πάρτι αποφοίτησης, 15 και καλούνται να γάμους. (Δείτε περισσότερα πανέμορφο φόρεμα του κόμματος που θα αγαπήσετε!)

Online-κόμμα-2014-graduation φορέματα

φορέματα αποφοίτηση

ντυμένος με την αποφοίτηση-και-ντεμπιτάντ σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης

Τα μοντέλα που κυμαίνονται από τα πιο βασικά, απλά, χωρίς αθλητικές λεπτομέρειες, αλλά εστιάζοντας σε εκλεκτά υφάσματα. Μια ιδανική πρόταση για τις πιο ώριμες γυναίκες ή που είναι υπέρβαροι και θέλουν απλούστερη φορέματα, αλλά όχι λιγότερο κομψό.

Πολλοί αισθησιασμό σηματοδοτεί τα φορέματα κόμμα, με μεγάλη παρουσία ρωγμές, κοψίματα, ρίχνει και η διαφάνεια σήμανση τα κομμάτια, προσθέτει ακόμα περισσότερη θηλυκότητα με ένα άγγιγμα της τόλμης. Για να είναι σέξι με το σωστό μέτρο, η ακριβής επιλογή είναι να στοιχηματίσετε για το γοργόνα φόρεμα, το οποίο έρχεται με ό, τι το 2014 και περιγράφει τη γυναικεία μορφή τέλεια. Δίνοντας το μάτι μια πολύ σέξι και εντυπωσιακό στυλ. (Βλέπε ρούχα φορέματα chiquérrimos σατέν!)

ντυμένος με την αποφοίτηση-και-ντεμπιτάντ φόρεμα αποφοίτηση

σε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησηςσε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησηςιδανικό φόρεμα-promσε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησηςσε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησηςσε απευθείας σύνδεση-κόμμα-αποφοίτησης

Λαιμό στράπλες, με έναν ώμο, καπίστρι, και έκλεισε μπροστά με βαθύ ντεκολτέ στο πίσω μέρος θα το προσεγμένο στυλ σε φορέματα κόμμα το 2014. Ρομαντισμός κερδίσει επίσης αποδεικτικά στοιχεία, όπου οι κύριες συλλογές ντυμένοι με όμορφα κεντημένα λουλούδια , δαντέλα, φούστες εφαρμογές τούλι και ευαίσθητα υφάσματα (κυρίως για να δώσουν μέσα και σατέν). Φωτογραφίες (60 μεταξωτά φορέματα)

Τα φορέματα κόμμα φαίνεται πλέον υγρό και το φως - ιδιαίτερα σε μεγάλες μοντέλα - τώρα περισσότερο δομημένη και βαριά - περισσότερες εμφανίσεις σε μικρά μήκη και στο σώμα? Με λεπτομέρειες έμφαση κυρίως στο στήθος, αφήνοντας τους αρκετά εκλεκτά γιορτινά φορέματα, ιδανικό για συνθέτοντας ένα κομψό και ισχυρό εμφάνιση. Δείτε επίσης όμορφες προτάσεις φορέματα μικρή δαντέλα και να εμπνευστεί!