Ένδυση Ρεβεγιόν 2015: Φορέματα και φαίνεται το Νέο Έτος

26 October 2017

Ένδυση Ρεβεγιόν 2015: Φορέματα και φαίνεται το Νέο Έτος

Ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε φορέματα και ρούχα για το νέο έτος 2015 επειδή νέο έτος έρχεται εδώ! Ποιος δεσμεύει στο χώρο της μόδας γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία ότι η καλή εμφάνιση είναι το τέλος του έτους διακοπές, ειδικά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μετά από την παράδοση ότι τα χρώματα που επιλέχθηκαν για τη σειρά του έχει μεγάλη σημασία σε σχέση με ό, τι θέλετε και για την υλοποίηση των σχεδίων τους και τη συμπεριφορά από τώρα και στο εξής. Αν είναι αλήθεια ή όχι δεν είναι για εμάς να απαντήσουμε, αλλά κάνει την ιδέα της ντύνοντας με την εννιάρια κάτι πολύ σημαντικό.

ρούχα-of-Πρωτοχρονιά-2015Φαίνεται με κοντή φούστα και περικοπή. (Reuters)

Θέλετε να μάθετε όλες τις τάσεις της μόδας και τις καλύτερες βλέμματα να επωφεληθούν από το νέο έτος 2015; Έτσι, μάθετε τώρα ποιες είναι οι καλύτερες ευκαιρίες για να ισοπεδώσουν εκείνο το βράδυ τόσο ιδιαίτερο!

Ρεβεγιόν 2015 ρούχα

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια γιορτή και μια ημερομηνία κατά την οποία η μόδα φαίνεται στην μέγιστη ευελιξία με διάφορες εμφάνιση και προτάσεις για όλους τους τύπους των περιβαλλόντων. Δεδομένου ότι η ημερομηνία μπορεί να εορτάζεται δύο αφαιρεθεί εξωτερικούς χώρους και σε εξαιρετική κόμμα σε εσωτερικούς χώρους, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε την ελευθερία στη φαντασία σας.

Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-008Το λευκό είναι το κλασικό χρώμα των κομμάτων της Πρωτοχρονιάς και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. (Reuters)

Ρεβεγιόν 2015 μόδας

Στην πράξη, θα πρέπει να πάρετε μερικά στοιχεία υπόψη για να επιλέξετε το βλέμμα σας στο τέλος του έτους.

κόμμα ιστοσελίδα: Εάν το κόμμα λαμβάνουν χώρα σε υποβαθμισμένες περιβάλλον, αξίζει να επενδύσουν σε κάτι δροσερό και σέβεται τον εαυτό του για την πρακτικότητα. Ήδη είναι ένα κλειστό ή θεωρείται εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα, είναι ενδιαφέρον να σκεφτούμε κάτι που βελτιώνει την εμφάνιση.

άνεση: Μόλις η τοποθεσία κόμμα έχει οριστεί, αξίζει να επενδύσουν σε κάτι που προσφέρει άνεση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα κόμμα του οποίου ένα σχεδόν κανείς δεν είναι μακροχρόνια. Σχεδόν πάντα υπάρχει μεγάλη κίνηση και τη διαφημιστική εκστρατεία, οπότε δεν νομίζω ότι μόνο στην ομορφιά της εμφάνισής του, αλλά και κάτι με το οποίο μπορείτε να αισθάνονται καλά.

το στυλ του: Όταν όλες οι λεπτομέρειες που αναφέρονται παραπάνω ορίζεται, ίσως και προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι που έχει να κάνει με εσάς. Μετά από όλα, είναι σημαντικό για την προσωπική γεύση. Μόλις νομίζετε ότι αυτά τα τρία σημεία, είναι δύσκολο να πάει στραβά.

Τώρα εξετάσουμε μερικές τάσεις και συμβουλές που μπορεί να βοηθήσει πολύ στην επιλογή βλέμμα σας για το μεγάλο πάρτι στο τέλος του έτους, κοιτάζει κάτω προτάσεις για εκτροφέα γεγονότα.

ρούχα-of-Πρωτοχρονιά-chic

Αν η ιδέα είναι να απολαύσετε το νέο έτος στην παραλία, με άμμο και πολύ πιο χαλαρή πράγμα, προτάσεις δεν λείπουν επίσης. Ξεχάστε τα παπούτσια με ψηλά τακούνια και παίζει στο rasteirinhas. Εδώ είναι μερικά δροσερά συνθέσεις:

λινό-look-on-παραλία παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Του αρέσει να σπάσει το πρωτόκολλο και την τόλμη σε μια διαφορετική ματιά; Λοιπόν, τα χρωματιστά μέρη είναι επίσης εκεί στη γοητευτική και μπορεί να συνθέσει πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση για να περάσει το λίκνισμα σούπερ Ρεβεγιόν! Εδώ είναι μερικά πολύχρωμα εμφάνιση των ιδεών και μερικά δροσερά εξαρτήματα!

ρούχα-of-Πρωτοχρονιά-2015

φορέματα της Πρωτοχρονιάς

Φορέματα είναι οι αγαπημένες κομμάτια των νεοσσών που θέλουν να απολαύσουν το νέο έτος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το κομμάτι είναι εξαιρετικά ευέλικτο, που εξυπηρετούν τόσο εξελιγμένα περιβάλλοντα για υπαίθρια εορτασμούς. Η επιλογή του μοντέλου είναι μια υπόθεση μεταξύ τους, αλλά ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

Φόρεμα μακρύ

μακριά φορέματα: Όμορφη και άριστες επιλογές για τις διακοπές με λίγο περισσότερη αίγλη, αλλά και χρησιμεύει για την εν λόγω εξωτερικούς χώρους. Τα κομμάτια είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα είναι το ζητούμενο για τη ζεστασιά μεγάλο. Soltinhos ή τα μοντέλα που σηματοδοτούν ελαφρά τη μέση, είναι μια καλή επιλογή για σχεδόν κάθε περίσταση. Να θυμάστε ότι τα παπούτσια που θα επιλεγεί θα εξαρτηθεί από την περίσταση: σε ανεπίσημες θέσεις, rasteirinhas, σφήνες και εσπαντρίγιες είναι επιτυχείς. Σε άλλες περιπτώσεις, η ψηλοτάκουνα είναι η καλύτερη επιλογή.

Φόρεμα-μέσο

μέση φορέματα: Άνετα και θηλυκό σε κάποιο βαθμό, τα φορέματα με μεσαίου μήκους φούστα είναι καλές επιλογές για όσους δεν δίνουν πολύ καλά με τη φούστα ταυτόχρονα ντροπή ή δεν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας ένα μικρότερο ρούχα. Οι πιο ένοπλες ιστοί εμφανίζονται εδώ πιο συχνά από ό, τι σε μακριά φορέματα, τον εντοπισμό τον τρόπο την σιλουέτα όλους αρέσει. Για παπούτσια, συνιστάται να επιλέξετε το άλμα εις ύψος, όπως ο ίδιος θα είναι εμφανής σε σύγκριση με μακριά φορέματα, και επιλέγοντας το λάθος παπούτσι μπορεί να αφήσει τη γυναίκα με απεριποίητος εμφάνιση, αλλά ανάλογα με το μοντέλο φόρεμα παπούτσια επιλέξει μπορεί να πέσει και η οπτική.

Φορέματα-σύντομη

Σύντομη φορέματα: Αν σας αρέσει να ισοπεδώνω, αυτό είναι ο χρόνος σας. Με τη ζέστη, ο πειρασμός να χρησιμοποιήσει μικρότερο ρούχα μπορεί να γίνει πραγματικότητα το νέο έτος. Μοντέλα στράπλες και λαβές είναι δημοφιλής για όσους θέλουν να επιλέξουν αυτό το είδος μοντέλου. Τακούνια, παπούτσια και rasteirinhas είναι επιτυχής με αυτό το είδος της βλέμμα, οπότε με βάση την τοποθεσία μέρος για να επιλέξετε αυτό που σας θεωρούν το πιο ενδεδειγμένο.

λάμψη

Όπως και κεντήματα, στρας και glitter; Νέο Έτος είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τα χρησιμοποιούν. Φυσικά, δεν χρειάζεται να μοιάζει με ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά λίγο αίγλη είναι πάντα καλό. Η φωτεινότητα έρχεται σε κάθε κομμάτι της ένδυσης και αξεσουάρ, θα πρέπει να χορηγηθούν σύμφωνα με την ουσία της εμφάνιση. Στο νέο έτος, θα είναι παρών με την ισορροπία, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση:

Φόρεμα-με-λάμψη-αξεσουάρ

Φωτεινότητα αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ είναι ένας από τους ασφαλέστερους τρόπους για να εξασφαλιστεί η σωστή εμφάνιση. Αν προτιμάτε αξεσουάρ gloss, θα πρέπει να επιλέξουν απλά χρώματα των ρούχων και χωρίς πολλές λεπτομέρειες, έτσι ώστε να αποφευχθεί η εμφάνιση της υπερβολικής επιβάρυνσης. Βραχιόλια και περιδέραια είναι καλές επιλογές, καθώς και τιάρες.

Φόρεμα-με-λάμψη

Φωτεινότητα στα ρούχα: Αν προτιμάτε να λάμψει με τα ρούχα, η σύσταση είναι να παραμείνει εστιασμένη μόνο σε γυαλιστερό. Σε περίπτωση που η χρήση των αξεσουάρ, είναι σημαντικό να δοθεί προτεραιότητα στα μικρότερα, πιο διακριτά στοιχεία. Στην περίπτωση ρούχα με δύο κομμάτια (μπλούζα και φούστα, μπλούζα και σορτς, μπλούζα και παντελόνι), αξίζει ότι ένα από αυτά έχει μια επίπεδη, ουδέτερο χρώμα όπως μαύρο ή άσπρο. Έτσι, γίνεται ευκολότερο να κάνουν ένα καλό συνδυασμό.

επιμεταλλωμένο

επιμεταλλωμένο

Η χρήση των χρωμάτων ή μεταλλικά εξαρτήματα και έρχεται να καλύψει την ανάγκη για κάτι περίπλοκο, αλλά όχι κατ 'ανάγκη λάμψη. Το πιο διαδεδομένο είναι το χρυσό και το ασήμι, το οποίο συνδυάζει πολύ καλά με την περίσταση και με τα κλασικά χρώματα της μεγάλης ημέρας.

Φορέματα με δαντέλες για το Νέο Έτος

Φόρεμα λευκό-de-εισοδήματος

Απλό και ρομαντικό, το εισόδημα πηγαίνει με τα πάντα. Ένα κομμάτι γίνεται με αυτά τα πράγματα πολύ λατρεύει την ευελιξία του, συνδυάζοντας με διάφορους τύπους των περιστάσεων και με τα πιο διαφορετικά αξεσουάρ, από το πιο ρουστίκ με τα πιο εξελιγμένα είδη, όπως κοσμήματα.

τούλι

Φόρεμα-of-Ρεβεγιόν-με-τούλι

Το τούλι έχει τα πάντα για να είναι ένα από τα μεγάλα αγγελούδια κόμματος. Μεγάλο μέρος που χρησιμοποιούνται σήμερα από τους πιθανούς κεντήματα και διαφάνειες όπως στην περίπτωση της τούλι ψευδαίσθηση σας, το ύφασμα είχε να κάνει με τη φωτεινότητα και τη θηλυκότητα, και είναι επίσης εξαιρετικά ευέλικτο για εκείνους που χρειάζονται για να αποφασίσει τη θέση του κόμματος.

hippie Chic

Εύα hippie-chic-Πρωτοχρονιά

Το κομψό hippie είναι η επιλογή εκείνων που θέλουν ένα πιο λιτό εμφάνιση, αλλά δεν δίνουν ένα κομμάτι της γοητείας. Αυτό συμβαίνει γιατί το ζητά ελαφριά υφάσματα ενδύματα, σχεδόν ρουστίκ απλότητα, και ο συνδυασμός της με μέταλλα και πολύτιμους λίθους, με maxibrincos, maxipulseiras και maxicolares (αλλά δεν χρειάζεται να είναι όλοι μαζί, εντάξει;).

μακριά φορέματα, ή soltinha μπλούζα με ασορτί παντελόνια, φούστες ή σορτς είναι αρκετή για να κάνει το βλέμμα.

Επιλογή χρωμάτων:

Η επιλογή των χρωμάτων είναι μια περίπτωση χωριστά. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς υπάρχει το παραδοσιακό λευκό, χρυσό και ασήμι, αλλά τίποτα δεν εμποδίζει τη χρήση άλλων χρωμάτων. Παρεμπιπτόντως αυτές οι επιλογές έρχονται με ένα πλαίσιο που είναι πολύ περισσότερο από το προσωπικό γούστο, αλλά και την εξιδανίκευση της επιθυμίας για το επόμενο έτος. Δείτε τη λίστα που μπορούν να βοηθήσουν:

  • Κόκκινο: Πάθος
  • Κίτρινο / Χρυσό: το χρήμα, τον πλούτο
  • Πράσινο: Ελπίδα και πίστη
  • Πορτοκαλί: Ενέργεια και τη δημιουργικότητα
  • Rosa: Η αγάπη.
  • Μπλε: ηρεμία
  • Μωβ / Μωβ: Διαίσθηση και θετική ενέργεια
  • Μαύρο: Απόφαση της ανεξαρτησίας
  • Λευκό, την ειρήνη και την ενότητα

Ρούχα για το Νέο Έτος 2015

Μια μικρή έμπνευση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν, έτσι δεν είναι; Ας δείτε μερικά ρούχα και καλές ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το νέο έτος 2015. Επιλέξτε το αγαπημένο σας μοντέλο!

φορέματα-εισόδημα-Πρωτοχρονιά-2015 Φορέματα-of-Πρωτοχρονιά

(Πηγή: Εικόνα)

Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-042
Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-002 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-004 Κοίτα εγώ-με-001-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-003 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-005 Κοίτα εγώ-με-006-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-007 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-009 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-010 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-011 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-012 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-013 Κοίτα εγώ-με-014-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-015 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-016 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-017 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-018 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-019 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-020 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-021 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-022 Κοίτα εγώ-με-023-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-024 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-025 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-026 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-027 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-028 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-029 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-030 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-031 Κοίτα εγώ-με-033-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-034 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-035 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-036 Κοίτα εγώ-με-037-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-038 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-039 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-040 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-041
Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-043 Κοίτα εγώ-με-044-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-045 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-046 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-047 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-048 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-049 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-050 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-051 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-052 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-053 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-054 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-055 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-056 Κοίτα εγώ-με-057-Πρωτοχρονιά Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-058 Κοίτα εγώ-να-Πρωτοχρονιάς-032

Πού να αγοράσετε

Στο κατάστημα Dafiti μπορείτε να βρείτε πολλά ρούχα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με την αφή και πολύ μοντέρνα φινέτσα, αξίζει τον έλεγχο έξω!