Ισοπαλία Dye νύχια: Μάθετε πώς να το κάνουμε βήμα προς βήμα!

26 October 2017

Ισοπαλία Dye νύχια: Μάθετε πώς να το κάνουμε βήμα προς βήμα!

Γνωρίζετε ήδη χρωστική ισοπαλία καρφί? Αυτό το είδος της τέχνης νυχιών έχει κάνει τα κεφάλια των γυναικών και να μετατραπεί σε μια πραγματική αίσθηση. Πρόκειται για ένα σύγχρονο φαινόμενο, είναι σε θέση να συνθήματα χρωματισμένα νύχια και κάπως ψυχεδελικό. Το θέμα θα δείξει βήμα προς βήμα και να γνωρίζουν την προέλευση αυτής της τεχνικής. (Φωτογραφία εξωφύλλου: Fab Fatale)

Η χρωστική όρος γραβάτα είναι μια αγγλική λέξη που σημαίνει «γραβάτα». Είναι μια τέχνη που είναι δημοφιλής μεταξύ 60 και 70 με την εκκεντρότητα της κίνησης hippie. Αρχικά, η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε πρότυπα χρώμα στο ύφασμα, εξερευνώντας διάφορους τρόπους για να πάρει ένα πολύχρωμο αποτέλεσμα. Να δώσει ζωή στο τέλος, οι άνθρωποι διπλωμένα, δεμένα και ράβονται τα κομμάτια για τη βαφή. Αφού ασκείται ευρέως στο χώρο της ένδυσης, η τεχνική βαφής ισοπαλία έχει εισβάλει στον κόσμο του διακόσμηση νυχιών.

Καρφιά γίνεται με ισχύ βαφής ισοπαλία. (Reuters)Καρφιά γίνεται με ισχύ βαφής ισοπαλία. (Reuters)

Tie Dye Καρφιά

Τα νύχια γραβάτα βαφής επιδιώξει να ακολουθήσει την ίδια αρχή της καλλιτεχνικής υφασμάτων βαφής. Το κλειδί είναι να συνεργαστεί με διάφορα σμάλτα χρώμα που έχουν μια αρμονία μεταξύ τους, όπως συμβαίνει ροζ, μωβ, μπλε, κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και πορτοκαλί. Μερικές γυναίκες επιλέγουν να συνεργαστούν με την επίδραση κλίση πάρα πολύ, γιατί τότε η μετάβαση χρώμα γίνεται πιο ομαλή.

Καρφιά με κλίση αποτέλεσμα? (Reuters)Καρφιά με κλίση αποτέλεσμα? (Reuters)

Μοντέρνα, ψυχεδελικό, τα νύχια χρωστική ουσία γραβάτα ταιριάζει με τις γυναίκες της ισχυρής προσωπικότητας. Μπορούν να αφήσουν τα θηλυκά χέρια που εμφανίζονται στην εμφάνιση και δονείται με την ίδια ένταση του καλοκαιριού. Με άλλα λόγια, αυτή η διακόσμηση τεχνική νυχιών είναι ιδανικό για όσους δεν τους αρέσει να περνούν απαρατήρητες.

καρφί-διακόσμησηΚαρφιά Tye Πέθανε στην επίδραση «δύση του ήλιου». (Reuters)Καρφιά διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα. (Reuters)Καρφιά διακοσμημένα με ζωηρά χρώματα. (Reuters)

Βήμα προς βήμα βαφής νυχιών ισοπαλία

Θέλετε να μάθετε να κάνετε τα νύχια γραβάτα βαφής; Στη συνέχεια ακολουθήστε την παρακάτω βήμα προς βήμα:

1. Ξεκινήστε την εφαρμογή ενός στρώματος βάσης στα νύχια.

Βάλτε ταινία στα δάχτυλα. (Reuters)Βάλτε ταινία στα δάχτυλα. (Reuters)

2. Κολλήστε την ταινία γύρω από τα νύχια, καθώς και το γλάσο δεν θα χώμα τα δύο δάχτυλα. Θυμηθείτε να μην αφήσει η ταινία αγγίξει τα νύχια.

3. Βάλτε νερό σε θερμοκρασία δωματίου σε ένα μπολ.

4. Επιλέξτε τρεις σμάλτο χρώματα (κίτρινο, κόκκινο και πράσινο, για παράδειγμα). Προσθέστε δύο σταγόνες από κάθε μπουκάλι με το νερό στο μπολ, επικαλυπτόμενα χρώματα.

Τόπος σταγόνες λούστρο σε ένα μπολ με νερό. (Reuters)Τόπος σταγόνες λούστρο σε ένα μπολ με νερό. (Reuters)

5. Χρησιμοποιήστε μια οδοντογλυφίδα για να αναμειχθεί σμάλτα.

6. Βουτήξτε τα δάχτυλά σας στο μπολ με την τοποθέτηση ενός δακτύλου σε μια στιγμή. Ας τους αφήσουμε σε νερό για λίγα δευτερόλεπτα για να διασφαλιστεί η σταθεροποίηση των βερνίκια νυχιών.

7. Αφήστε το ξηρό καρφί τέχνης. Τερματισμός εφαρμογή ενός στρώματος ελαίου ξήρανσης.

8. Για να αφαιρέσετε την περίσσεια λούστρο, χρησιμοποιήστε ένα ραβδί με την άκρη του βαμβακιού και ακετόνη.

Έχετε ακόμα απορίες σχετικά με το πώς θα επιτευχθεί αυτή τέχνη νυχιών; Έτσι, δείτε το βίντεο και μάθετε πώς να κάνετε την τεχνική χρησιμοποιώντας σμάλτα με τα χρώματα της ίδιας οικογένειας.

Φωτογραφία Tie Dye Καρφιά

Τι θα λέγατε για λίγη περισσότερη έμπνευση; Δείτε μερικές διακοσμήσεις καρφί αυτό το χρώμα γραβάτα στυλ!

καρφί-tie-dyeImage: (Sarah Lou Nails)καρφιά tie-dyeImage: (Νιώθω γυαλισμένο)καρφιά tie-dyeΕικόνα: Παυλίνα Πάθη

καρφί-tie-dye

καρφί-tie-dye