νύχια Gel: Κάνοντας ή όχι; (Δείτε το βήμα προς βήμα ΕΔΩ!)

26 October 2017

νύχια Gel: Κάνοντας ή όχι; (Δείτε το βήμα προς βήμα ΕΔΩ!)

Τι λέτε για την εκμάθηση πώς να το κάνουμε βήμα νύχια gel βήμα; Διδάσκουμε! ο Nail γέλη είναι δημοφιλείς μεταξύ των γυναικών πιο μάταια, η τεχνική χρησιμοποιεί έναν ειδικό τύπο του σμάλτου, η οποία εκτός από την ομορφύνει τα χέρια, είναι επίσης υπεύθυνη για την ενίσχυση των νυχιών.

Σε αυτό το θέμα θα εξηγήσουμε λεπτομέρειες σχετικά με το νυχιών, gel, πώς λειτουργεί, αλλά και βήμα-βήμα να κάνουν στο σπίτι. Η ρουτίνα μιας γυναίκας είναι πολύ τρέξιμο και γεμάτη ευθύνες. Θέλει να αναλάβει τη φροντίδα του σπιτιού, της οικογένειας και της εργασίας.

δεν έχουν πάντα χρόνο να αφιερώσουν στην φροντίδα ομορφιάς, γι 'αυτό είναι σημαντικό να έχουμε μερικά προϊόντα (και των τεχνικών), που είναι σύμμαχοι της καλής εμφάνισης. ο Nail γέλη Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όσους δεν έχουν το χρόνο να βουρτσίζετε όλη την ημέρα σμάλτο.

το καρφί-γέλη

Στην αγορά ομορφιάς, μπορείτε να βρείτε μια πληθώρα προϊόντων για τη φροντίδα για διακόσμηση νυχιών. Η εφαρμογή της γέλης (πυρίτιο) έχει ευρέως ζητείται από το γυναικείο κοινό επειδή μπορεί alongas και αποτρέπει τα νύχια εύθραυστα σημείο.

Nail γέλη

Το τζελ νυχιών στέκεται ως μια σύγχρονη τεχνική που χρησιμοποιεί ένα είδος gel καρφιά διαμόρφωση. Στη συνέχεια, το προϊόν υποβάλλεται σε μία διαδικασία ξήρανσης σε ένα υπεριώδες φως καμπίνα. Με τη μέθοδο αυτή, η επιφάνεια του νυχιού γίνεται πιο ομαλή και φυσική, έτσι ιδανικό για την εφαρμογή του σμάλτου.

Η τεχνική τζελ νυχιών εξασφαλίζει ένα υπέροχο γκολ, ομοιόμορφο και λεπτό. Το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό ότι πολλοί μανικιούρ που ειδικεύεται στην τέχνη για να προσφέρει στους πελάτες της.

Πλεονεκτήματα του νυχιού πηκτώματος

νύχια Gel: Κάνοντας ή όχι; (Δείτε το βήμα προς βήμα ΕΔΩ!)

νύχια Gel: Κάνοντας ή όχι; (Δείτε το βήμα προς βήμα ΕΔΩ!)

το καρφί-γέλη

επιμηκύνει τα νύχια

Το τζελ νυχιών είναι μια τεχνική που προσφέρει μια σειρά από οφέλη, με το κυριότερο είναι η δυνατότητα επέκτασης των νυχιών, αφήνοντας τους με ένα πολύ φυσικό και όμορφη εμφάνιση. Η μέθοδος αυτή είναι πολύ ενδιαφέρουσα για όσους έχουν τη συνήθεια να το δάγκωμα των νυχιών ή υποφέρουν από την αποδυνάμωση τους.

Νυχιών τζελ συμβάλλει στην ενίσχυση

Αν τα νύχια σας είναι αδύναμα και σπάνε εύκολα, ώστε να μπορείτε να εφαρμόσετε ένα τζελ για την ενίσχυσή τους. Η ανάπτυξη θα είναι ένα φυσικό και υγιεινό τρόπο. (Δείτε μια σπιτική συνταγή για ταχύτερη νύχια καλλιέργεια)

το καρφί-γέλη

νύχια τζελ βοηθούν στην προστασία των νυχιών

Εκτός από τη βοήθεια για να επιτευχθεί το επιθυμητό μέγεθος καρφί σε μια λωρίδα, η γέλη σχηματίζει ένα προστατευτικό στρώμα. Η ταινία εμποδίζει τριβή μέρα με την ημέρα που μπορεί να οδηγήσει σε τσιπ ή ακόμα και να σπάσει τα νύχια.

Το σμάλτο με σκληρότερα gel καρφιά

Πολλές γυναίκες επιλέγουν την τεχνική σε γέλη διότι αυξάνει την αντίσταση ανθεκτικότητα και σμάλτο. Η κάλυψη διαρκεί μέχρι 20 ημέρες χωρίς να υποστεί οποιαδήποτε βλάβη. Με άλλα λόγια, ένα περίτεχνο τέχνη νυχιών μπορεί να διατηρηθεί πλέον κατά τη λήψη ενός πηκτώματος.

το καρφί-gel-ντυμένος

νύχια Gel: Κάνοντας ή όχι; (Δείτε το βήμα προς βήμα ΕΔΩ!)

φωτεινό νύχια, ακόμη και χωρίς σμάλτο

Το τζελ έχει επίσης την επίδραση της βάσης στα νύχια, μετά από όλα, δημιουργεί ένα γυαλιστερό στρώμα και εξαλείφει την ανάγκη για ένα λούστρο.

νύχια gel

εύκολη συντήρηση

Το καρφί τζελ είναι πλεονεκτική επειδή παρέχει εύκολη και απλή συντήρηση, η οποία πρέπει να εκτελεστεί μόνο μία φορά το μήνα.

Μειονεκτήματα του gel καρφιά

Όπως όλα τεχνική ομορφιά, το καρφί ζελέ έχει και αρνητικές πτυχές της. Ο οποίος έχει πάνω με εύθραυστα νύχια για κάποιο χρονικό διάστημα, για παράδειγμα, μπορεί να παρουσιάσει μία επιδείνωση στον πίνακα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο συνεχώς.

νύχια gelΗ μέθοδος μπορεί να είναι επιβλαβής για τα νύχια που είναι ήδη εύθραυστα.

Μια άλλη δυσμενής πτυχή της νυχιών γέλης σέβονται την απομάκρυνση. Η απόσυρση του προϊόντος τείνει να είναι λίγο πιο περίπλοκη και επίπονη από ό, τι τα ψεύτικα νύχια. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η γέλη πρέπει να τριφτεί εντελώς και αυτό μπορεί να εξασθενήσουν τα νύχια.

Δεν μπορείτε να εφαρμόσετε τα νύχια gel σε κάθε σαλόνι ομορφιάς. Τόσο η δημιουργία και η επαγγελματική πρέπει να είναι αξιόπιστη, διαφορετικά η αίτηση μπορεί να οδηγήσει σε φόρμα και αλλεργίες.

Τιμή νύχια gel

νύχια gel

Η τιμή των νυχιών τζελ διαφέρει από το ένα κομμωτήριο στο άλλο. Ο μέσος όρος είναι $ 75.00 μέχρι R $ 100,00 ανά αίτηση. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα αγοράς του ειδικού κιτ για αυτήν την τεχνική και να εφαρμόσετε σιλικόνη στο σπίτι. Στο Καρφί κατάστημα Emporium, η τιμή είναι R $ 567.00 (Χωρίς περίπτερο).

νύχια Gel βήμα προς βήμα

Θέλετε να καρφί τζελ στο σπίτι; Στη συνέχεια, να πάρει ένα συγκεκριμένο σετ και να κάνει την αίτηση. Αυτό το κιτ είναι συνήθως σχηματίζεται από τις άκρες, εκκινητή, καθαριστικό, βάσεως γέλης αφρόλουτρο κατασκευή, τελειωτής γέλη, γυαλόχαρτο, κόλλα, πινέλο, λάδι και κόφτη. Δείτε βήμα προς βήμα την εφαρμογή τζελ νυχιών:

νύχια gelΠροετοιμάστε τα νύχια σας για να λαμβάνετε το τζελ.

1. Περιποιηθείτε τα νύχια σας με ένα λάδι προετοιμασία και στη συνέχεια να απομακρυνθεί η περίσσεια επιδερμίδα με τη βοήθεια των πένσα.

2. Τρίψτε το καρφί εντελώς, αφήνοντας όλα το ίδιο μέγεθος.

3. Ρυθμίστε το μέγεθος και το πλάτος των νυχιών. Επιλέξτε τις άκρες (επιμήκυνση κορυφή) της επιλογής.

4. Εφαρμογή κόλλας στις άκρες και να τα κολλήσετε στα νύχια, πάντα από κάτω προς τα πάνω, για να αποτρέψει το σχηματισμό φυσαλίδων. Τρίψτε τις άκρες μέχρι την ομοιόμορφη υφή.

5. Αφαιρέστε τη σκόνη από το τρίψιμο και εφαρμόστε το αστάρι.

νύχια gelΤοποθετήστε τα καρφιά στη μονάδα UV.

6. Περάστε ένα στρώμα βάσης γέλης με την βοήθεια ενός πινέλου. Στη συνέχεια, βάλτε τα καρφιά στη συσκευή υπεριώδους φωτός και το αφήνουμε για 2 λεπτά.

7. Εφαρμόστε την κατασκευή gel και στη συνέχεια αφήστε τα καρφιά στο μηχάνημα UV για τρία λεπτά.

8. Απλώστε καθαριστικό για κάθε ένα από τα νύχια. Διαμορφώνουν το πήκτωμα με τη βοήθεια των γυαλόχαρτο.

9. Περάστε μια finisher γέλη για να δώσει τη φωτεινότητα. Τοποθετήστε τα χέρια σας στη συσκευή UV για δύο λεπτά.

10. Τελειώστε εφαρμόζοντας ένα έλαιο για την ενυδάτωση.

Πώς να κάνει τα νύχια gel βίντεο

Δείτε τα δύο βίντεο κάτω από αυτό το εξηγήσει με περισσότερες λεπτομέρειες στα νύχια τζελ και κυρίως διδάξει πώς να κάνει τα νύχια σπίτι ζελέ! Παρακολουθήστε!