Πώς να βάλει ψεύτικα νύχια – βήμα προς βήμα φροντιστήριο

26 October 2017

Πώς να βάλει ψεύτικα νύχια - βήμα προς βήμα φροντιστήριο

Κρατώντας πάντα όμορφη καρφί φαίνεται σαν μια απλή εργασία, έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, όλα αυτά επειδή μερικές γυναίκες έχουν εύθραυστα και εύθραυστα νύχια, και να αντιστρέψει το πρόβλημα αυτό απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, ή ... Πρακτικές λύσεις! Ναι, μιλάμε για ψεύτικα νύχια!

Είναι σε θέση να σπάσει αυτό το galhão σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, είναι να πάει σε αυτό το μέρος, συνέντευξη για δουλειά, κλπ, κλπ

Ακόμη και ως ένα σούπερ βολικό τρόπο, πολλές γυναίκες έχουν ερωτήσεις όταν τίθεται ψεύτικα νύχια και συχνά εφαρμόζεται με λάθος τρόπο. Και αυτό που καταλήγει να συμβαίνει; Τα καρφιά καταλήγουν να απογειώνεται εύκολα και μπορείτε να χάσετε χωρίς να το καταλαβαίνουν. σούπερ βαρετό αυτή η κατάσταση.

Έτσι, για να αποφύγετε αυτά τα μικρά προβλήματα, υπάρχουν τεχνικές για να βάλει τεχνητά νύχια. Μπορούν να διαρκέσει έως και επτά ημέρες, αν είναι σε καλή θέση.

Ψεύτικα νύχια μοντέλα

Τα μοντέλα τεχνητών νυχιών ποικίλλουν και το ιδανικό είναι να έχετε παρατηρήσει ποια είναι η καταλληλότερη για το σχήμα των νυχιών σας.

Σήμερα, εκτός από διαφορετικές μορφές, υπάρχουν οι επιλογές των ψεύτικα νύχια ήδη διακοσμημένο, ορισμένες μάρκες προσφέρουν ψεύτικα νύχια με γαλλικό κορίτσι, κόκκινα χρώματα και άλλες διακοσμήσεις.

Πώς να βάλει ψεύτικα νύχια - βήμα προς βήμα φροντιστήριο

Μία από τις προτιμώμενες μορφές γυναίκες είναι τα τετραγωνικά νύχια. Φυσικό ψεύτικα νύχια (στρογγυλό) είναι επίσης πολύ αναζήτησε μετά, αλλά όχι τόσο όσο το μέσο όρο πλατεία και την πλατεία.

Θα προκαλέσει μεγάλη εντύπωση για τα χέρια, επειδή είναι λεπτή και όμορφη, τονίζοντας τη θηλυκότητα και την λεπτότητα των γυναικών.

Η φροντίδα για τεχνητά νύχια

Δεν υπάρχουν αρκετά για να βάλει τα ψεύτικα νύχια. Χρειαζόμαστε επίσης κάποια βασική φροντίδα για να εξασφαλιστεί ότι τα νύχια σας τον εαυτό τους κρατήσει υγιείς. Η πρώτη συμβουλή είναι να μην κρατήσει την χρήση τεχνητών νυχιών συνεχώς, κάνουν ένα διάλειμμα, είναι πολύ σημαντικό να τα φυσικά νύχια αναπνέουν για λίγο.

Η δεύτερη συμβουλή είναι για το χρόνο που τίθεται το ψεύτικο καρφί: Βεβαιωθείτε ότι το καρφί ήταν σταθερά κολλήσει στην κορυφή του φυσικού νυχιού σας και δεν υπάρχει σχηματισμός αέρα μεταξύ τους.

Προσέξτε κατά το χρόνο εφαρμογής τους, διατηρούν την ψευδή καρφί προς τα κάτω για μερικά δευτερόλεπτα και βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά κολλημένο. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχουν πλούσια αναπτύσσουν μικροοργανισμούς οι οποίοι είναι ικανοί να καταστραφεί το καρφί.

ψεύτικα νύχια - Τιμές και πού να αγοράσετε

Τα ψεύτικα νύχια μπορούν να βρεθούν εύκολα σε φαρμακεία και καταστήματα που ειδικεύεται στα προϊόντα ομορφιάς. Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα, μπορούν επίσης να διαφέρουν στο χρώμα, ανάλογα με τη μάρκα.

Πώς να βάλει ψεύτικα νύχια - βήμα προς βήμα φροντιστήριοΣε ορισμένα καταστήματα μπορούν να βρεθούν βαμμένα και διακοσμημένα καρφιά, έτοιμο προς χρήση. Οι τιμές ποικίλλουν ανάλογα με το μοντέλο και με το ποσό των νυχιών διαθέσιμες στο πακέτο, τα τεχνητά νύχια, χωρίς την κόλλα είναι ο μέσος όρος των $ 5 έως 9,00 και ψεύτικα νύχια με κόλλα είναι κατά μέσο όρο από $ 10 έως $ $ 13.

Ορισμένες μάρκες προσφέρουν την κόλλα μαζί με τα ψεύτικα νύχια στο πακέτο, καταλήγει αυξάνοντας λίγο περισσότερο, όμως, προχωρεί περισσότερο υπόψη, διότι η πλεονάζουσα κόλλα είναι πολύ ακριβό ανάλογα με τη μάρκα.

Έτσι, τα κορίτσια, ας ακολουθήσουν βήμα προς βήμα να εφαρμόσει τα τεχνητά νύχια σωστά και να πάρει το τέλειο αποτέλεσμα; Εντάξει, το απαιτούμενο υλικό είναι μια λίμα, ένα γυάλισμα γυαλόχαρτο, τα τεχνητά νύχια και κόλλα.

Στάδιο - Παρασκευή

1) Πρώτα κάνει μια επιλογή από τα καρφιά που θα χρησιμοποιήσετε, ελέγξτε προσεκτικά το τι ταιριάζει καλύτερα σε κάθε ένα από τα νύχια σας, προκαλώντας τους να γίνει πιο δυνατό με το tamnho των φυσικών νύχια σας.
Αν κατά τύχη κάποιο από αυτά δεν είναι αρκετά adeptar το μέγεθος της νύχι σας, χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο και να διαμορφώνουν μέχρι να είναι ακριβώς το πλάτος της νύχι σας.
2) Χρησιμοποιήστε το γυάλισμα γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε την λάμψη των φυσικών νυχιών σας, καθιστώντας το θαμπό.
Με αυτό τον τρόπο είναι καλύτερη στερέωση των τεχνητά νύχια, όπως και με τα καρφιά ματ, κόλλα τείνει να οριστεί περισσότερο. Αυτό είναι ένα τέχνασμα για να παρατείνει τη διάρκεια ψεύτικα νύχια.
3) Μόλις έχετε τριφτεί, αφαιρέστε αυτό το λευκό pozinho το οποίο είναι το καρφί μετά lixamos, γι 'αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ασετόν ή το ίδιο ασετόν.
Αυτή η λεπτομέρεια είναι απλό, αλλά είναι επίσης σημαντικό να αυξήσει τον καθορισμό των τεχνητά νύχια.

Βήμα - κόλληση τα τεχνητά νύχια

1) Ping μια σταγόνα κόλλας (που είναι κατάλληλο για τεχνητά νύχια, σωστά τα κορίτσια!) Και το ακροφύσιο έγχυσης της ίδιας της κόλλας, κόλλα εξαπλωθεί σε όλο το νύχι.
2) Τοποθετήστε την ψευδή καρφί βάσει της φυσικής τους νύχια και σπρώξτε την επιδερμίδα προσεκτικά. Αυτή η λεπτομέρεια θα κάνει τα νύχια σας postiçasm γίνει πολύ παρόμοια με τα φυσικά νύχια. Πατήστε το ψεύτικο καρφί για περίπου 15 δευτερόλεπτα για την κόλλα στερέωσης είναι πλήρης.
3)Μετά από όλα κολλημένα νύχια, μπορείτε να κόψετε και λείανση προτίμησης.

Μάθετε τα πάντα για ψεύτικα νύχια!

  • Ποτέ, σε καμία περίπτωση, χρησιμοποιήστε σούπερ bonder να επικολλήσετε ψεύτικα νύχια.
  • Μετά την επικόλληση τα ψεύτικα νύχια, δεν βρέξτε τα χέρια σας τουλάχιστον 1 ώρα για να διασφαλιστεί ότι τα καρφιά δεν χαλαρώσει.
  • Τα ψεύτικα νύχια μπορεί να είναι βαμμένα συνήθως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακετόνη, όλα φυσιολογικά.
  • Θέλετε να καταργήσετε τα ψεύτικα νύχια; Αφήστε τα χέρια σας να μουλιάσει σε ένα μπολ με ζεστό νερό και περιμένετε. Η τάση είναι ότι το καρφί πάει χαλάρωση, αλλά δεν ισχύει. Αφήστε αρκετό χρόνο για τον εαυτό τους ξεκολλήσουν εύκολα.
  • Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά την υπερβολική χρήση των τεχνητών νυχιών. Αποφύγετε. Η συνεχής χρήση τεχνητών νυχιών, κάνει φυσικού νυχιού του πιο αδύναμα και εύθραυστα.
  • Σε κάποιες κοπέλες, κατά την πρώτη στιγμή της εφαρμογής των τεχνητά νύχια, υπάρχει πίεση τράβηγμα ψεύτικα νύχια φυσικά νύχια. Ο χρόνος φαίνεται αφόρητη και πονάει πολύ, αλλά αυτή η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, προκύπτει μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες και στη συνέχεια περνά.
  • Τα ψεύτικα νύχια είναι επίσης διαθέσιμο σε εκδόσεις για τα πόδια. Αυτό είναι σωστό! Ακούσατε ποτέ ψεύτικα νύχια των ποδιών; Μπορούν να είναι μια εναλλακτική λύση για να αφήσετε τα πόδια σας με ένα όμορφο, άψογη εμφάνιση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.
  • Θα φύγουν με τα ψεύτικα νύχια; πάντα με τα πόδια με ένα επιπλέον σκονάκι στην τσάντα! Θα ένας από τους νύχια μακριά; Δεν μπορείτε να το ρισκάρω, σωστά! Έτσι φέρει πάντα μια κόλλα κράτησης για να είστε σίγουροι!