διακόσμηση κήπου: ιδέες και εκπληκτικές φωτογραφίες για να αντιγράψετε!

26 October 2017

διακόσμηση κήπου: ιδέες και εκπληκτικές φωτογραφίες για να αντιγράψετε!

Ποιος αγαπάει διακοσμήσεις κήπων και όλα όσα σχετίζονται με αυτό το σύμπαν γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό απαιτεί μεγάλη προσοχή και αφοσίωση, έτσι δεν είναι; Μετά από όλα, αν η ιδέα είναι να έχουμε έναν κήπο στο σπίτι που χρειάζεται πολλή προσοχή για να το έχετε πάντα όμορφα και τις ημέρες συντήρησης.

Μερικές φορές πολλοί άνθρωποι αποθαρρύνονται για τη δημιουργία ενός κήπου, επειδή τα περισσότερα sites και περιοδικά σχετικά με το θέμα παρέχει όμορφη λύσεις και ιδέες, αλλά με στοιχεία που κοστίζουν πολλά χρήματα και να βγει από την πραγματικότητα των περισσότερων ανθρώπων.

κήπους διακόσμησηπολύχρωμα λουλούδια και διάφορα είδη αφήνουν στον κήπο απλά εκπληκτικό. (Reuters)Καλάθι-με-χέρι-με-λουλούδιαδιακόσμηση κήπου με καρότσι γεμάτο λουλούδια. (Reuters)

διακοσμήσεις κήπων

Τι θα λέγατε να ανακαλύψουν κάποια πρακτική, όμορφη και οικονομικές λύσεις για να κάνει τον κήπο σας πιο όμορφη; Ναι! Αυτό είναι δυνατό. Απλά έχουμε υπομονή και δημιουργικότητα, και αν έχετε κάποια χρήματα που απομένουν, ακόμα καλύτερα. Και όχι, δεν είναι απαραίτητη η χρήση αγαλματιδίων για κήπους (... αν δεν τους αρέσει, ΟΚ: δ) Δείτε τώρα μερικές από τις λύσεις που χρησιμοποιούνται και περισσότερες ιδέες για όσους θέλουν ένα άγγιγμα του στυλ στον κήπο σας:

διακόσμηση κήπου με πέτρες

Πέτρες είναι κλασικά λύσεις όσον αφορά την διακόσμηση κήπου. Με διαφορετικούς τύπους, σχήματα και χρώματα, έχουν διαφορετικούς τρόπους που χρησιμοποιούνται. Η μεγαλύτερη ζήτηση για διακόσμηση συνθλίβονται πέτρα, χαλίκι, γρανίτη, σχιστόλιθο, και της Πορτογαλίας, και χρησιμοποιείται για την κατασκευή καρτέλες, μικρή όαση στο πέρασμα λωρίδες και διάφορες άλλες λύσεις.

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-001διακόσμηση κήπου με πέτρες. (Reuters)

Ελαστικά, ανακυκλώνονται και ασυνήθιστα αντικείμενα

Αν και μπορεί να φαίνεται παράξενο λύση με την πρώτη ματιά, είναι επίσης ένα από τα πιο ήθελε. Βαμμένο σε ένα ή περισσότερα χρώματα, τοποθετείται στον τοίχο για ένα κάθετο κήπο ή να ανασταλεί ή εξυπηρετούν για χρήση με κρεβάτια, τα ελαστικά εξυπηρετήσει πολύ καλά για να ομορφύνει το περιβάλλον. φιαλών PET και είδη κουζίνας και πλυντηρίου αχρησιμοποίητο μπορούν επίσης να βρουν το ρόλο τους στη διακόσμηση, από τη χρήση ως δοχεία ως χειροποίητα αντικείμενα. Δείτε άλλες ιδέες διακόσμησης με την ανακύκλωση κάνοντας κλικ εδώ.

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμαΚήπος διακόσμηση με ανακυκλώσιμα υλικά. (Reuters)

υλικά κατεδάφισης

Η χρήση του ξύλου και υλικών κατεδάφισης είναι επίσης αρκετά κοινά και συνήθως δίνουν μια πολύ ξεχωριστή γοητεία για όσους θέλουν μια πιο ρουστίκ ατμόσφαιρα. Στο φόρμες, κάθετος κήπος και πέργκολα, το ξύλο κατεδάφισης πραγματικά ροκ! Μπορείτε επίσης να πάρετε ιδέες και έμπνευση για ένα χειμερινό κήπο, κάνοντας κλικ εδώ.

Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-003ξύλο κατεδάφισης μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή νότα στον κήπο σας. (Reuters)

διακόσμηση κήπου με βάζα

Μέχρι στιγμής το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο λύση στα διακοσμητικά κήπου. Είναι παρούσα σε τόσα πολλά σχήματα, υφές και τα υλικά που είναι πολύ δύσκολο να πούμε ότι αυτό είναι σύνηθες φαινόμενο. Και επιλέγοντας φυτά και τα λουλούδια που περισσότερο ταιριάζουν με αυτά τα σκάφη, το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο.

Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-003Βάζα διακοσμήσετε τον κήπο. (Reuters)

Κήπος Διακόσμηση Έπιπλα

Δεν παίρνει πολύ έκκληση προς την επιλογή των επίπλων για τον κήπο. Εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος γι 'αυτό, τραπέζι και καρέκλες με μαξιλάρια που έχουν ήδη παράσχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, ειδικά αν τα χρώματα και τα υλικά που είναι σε συγχρονισμό με το τοπικό περιβάλλον. Ανάλογα με την τοποθεσία όπου ο κήπος είναι αναγκαίο να ληφθεί η ανθεκτικότητα των υλικών επίπλων υπόψη, καθώς και τη συντήρησή τους και να αποφεύγονται οι περιττές βλάβες.

Διακόσμηση-of-garden-έπιπλα-001και ρουστίκ ξύλινες καρέκλες διακοσμήσετε τον κήπο. (Reuters)

Σημεία Φωτός στον Κήπο

έθιμο φώτα στον κήπο, που βρίσκεται στα φυτά ή στο έδαφος δίνει μια υπέροχη θέα στον κήπο το βράδυ. μικρά φώτα που βρίσκονται σε διάφορες γωνίες βοηθήσει επίσης να παρέχει μια ατμόσφαιρα που δείχνει οικειότητα.

Διακόσμηση-of-garden-με-φωτισμού-002σημεία του φωτός στον κήπο Εκτιμούμε ιδιαίτερα κάθε λεπτομέρεια στον κήπο. (Reuters)

Μάθετε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε κήπους βήμα-βήμα?

Τώρα δούμε μερικά tutorials και συμβουλές που θα κάνουν τη ζωή σας πιο απλή και θα πρέπει να βοηθήσει στο χρόνο για να θέσει τη δημιουργικότητα στην πράξη:


Φωτογραφία Επιπλωμένο Gardens

Χρειάζεστε έμπνευση για να διακοσμήσετε το χώρο σας; Έτσι, δείτε κάποιες ιδέες που έχουμε επιλέξει για εσάς:

κήπος-όπως κάθετο τοποθετημένο 01-0k

Κήπος επιπλωμένα

κήπους διακόσμηση

κήπους διακόσμηση

κήπους διακόσμηση

κήπος-decorado-

κήπους διακόσμηση

κήπους διακόσμηση

κήπους διακόσμηση

Διακόσμηση-of-garden-με-φωτισμού-001

Διακόσμηση-of-garden-με-φωτισμού-003

Διακόσμηση-of-garden-με-φωτισμού-004

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-002

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-003

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-004

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-005

Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-006
Διακόσμηση-of-garden-με-πέτρες-008

Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-001

Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-002

Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-004

Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-006
Διακόσμηση-of-garden-ξύλο-008

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-002

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-003

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-004

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-005

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-006

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-007

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-008

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-009

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-010

Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-011
Διακόσμηση-of-garden-ανακυκλώσιμα-013
Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-001

Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-002

Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-004

Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-005

Διακόσμηση-of-garden-γλάστρες-006

Διακόσμηση-of-garden-βάζα-007