Μοντέρνα Διακόσμηση: Πώς να Τοποθετήστε ένα κάθετο κήπο

26 October 2017

Μοντέρνα Διακόσμηση: Πώς να Τοποθετήστε ένα κάθετο κήπο

Αυτοί που αναζητούν μια σύγχρονη και διαφορετική διακόσμηση για το σπίτι για να στοιχηματίσετε σε κάθετο κήπο. Η δομή αυτή συνδυάζει διάφορα φυτά και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γωνιά της κατοικίας. Ο κάθετος κήπος αποκαλύπτεται μια πολύ καλή λύση για τους κατοίκους έρθετε σε επαφή με τη φύση, χωρίς να φύγετε από το σπίτι. Είναι επίσης κατάλληλο για μικρά σπίτια, ή που δεν έχουν οριζόντια διαθέσιμος χώρος για την κατασκευή κήπου.

Υπάρχουν αρκετές τεχνικές για να συγκεντρώσει κάθετο κήπο, που διακρίνονται κυρίως από το κόστος. Ο κάτοικος μπορεί να εξαπολύσουν μια πιο σύνθετη δομή και πληρώνουν περισσότερο ή επαναχρησιμοποίηση ανακυκλώσιμων υλικών και να διακοσμήσετε με την οικονομία.

Ένας κάθετος κήπος στο σπίτι σας!

Εκτός από τη σκέψη για τη δομή του κάθετου κήπου, είναι επίσης σημαντικό να εξετάσουμε τις ανάγκες και τη φροντίδα συντήρησης. Να θυμάστε ότι δεν είναι όλα τα φυτά που προσαρμόζονται σε ένα έργο που δίνει κάθετα.

Ο κάθετος κήπος δεν περιλαμβάνει φυτά με μεγάλο, επιθετικό ρίζες. Η επιλογή των ειδών εξαρτάται και από τις συνθήκες του τόπου, δηλαδή, το φωτισμό, την υγρασία, το υπόστρωμα και τον άνεμο. Σε γενικές γραμμές, η συνιστώμενη συνεργασία με το τοπίο ή επίφυτα φυτά rupicolous.

Διάφορα υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να συγκεντρώνουν το Vertica κήποl, όπως τα προκατασκευασμένα μπλοκ, μπαμπού, μεταλλικά δικτυώματα και ίνες καρύδας. Σε ορισμένα σχέδια, ο κάθετος κήπος μετατρέπεται σε μια πραγματική ταμπλώ.

κάθετο κήπο φιαλών PET. (Reuters)κάθετο κήπο φιαλών PET. (Reuters)Η φιάλη ΡΕΤ μετατρέπεται σε ένα βάζο. (Reuters)Η φιάλη ΡΕΤ μετατρέπεται σε ένα βάζο. (Reuters)

Πώς να τοποθετήσετε ένα κάθετο κήπο;

Ελέγξτε την παρακάτω διαδρομή βήμα-βήμα κάθετο κήπο με τη χρήση φιαλών PET. Η ιδέα ήταν επιτυχής στο «Home Sweet Home» καζάνι του Huck.

Υλικά που απαιτούνται: ΡΕΤ μπουκάλια δύο λίτρων (καθαρό και άδειο), άπλωμα, ψαλίδι, σπάγκο ή αλλαγές σύρμα, σκέλος, του εδάφους και των φυτών.

Πώς να κάνω;

Το ψαλίδισμα και η τοποθέτηση των άπλωμα σχοινί. (Reuters)Το ψαλίδισμα και η τοποθέτηση των άπλωμα σχοινί. (Reuters)

1. Το πρώτο βήμα αποτελείται από την κοπή των φιαλών. Η τομή πρέπει να είναι η ίδια σε όλα, δηλαδή ένα είδος ανοίγματος παραθύρου στο πλαστικό έτσι ώστε το φυτό μπορεί να αναπτυχθεί. Η απόσταση μεταξύ του πυθμένα της φιάλης, και το άνοιγμα είναι τρία δάχτυλα. Βασίζεται στο παραπάνω σχέδιο δεν πρέπει να χάσετε την περικοπή.

2. Σημειώστε τα σημεία όπου οι τρύπες θα γίνει στο μπουκάλι. Αυτή η φροντίδα εξασφαλίζει συμμετρία, δεδομένου ότι οι τρύπες έχουν ισοδύναμες αποστάσεις.

3. Τρυπάνι τέσσερις τρύπες στο μπουκάλι, ακριβέστερα στην περιοχή κοντά στο άνοιγμα, δύο στην κορυφή και στο κάτω μέρος δύο. Είναι μέσα από αυτές τις τρύπες που οι κορδόνια θα περάσει.

4. Στο κάτω μέρος της κάθε φιάλης, κάνουν τρύπες για να διευκολύνει την έξοδο του νερού που παίρνει συσσωρευτεί στη γη μετά την άρδευση.

5. Για να διατηρήσετε το άπλωμα συνημμένο, τοποθετήστε δύο ροδέλες στο κάτω μέρος της φιάλης και δέστε έναν κόμπο στην τέλεια στιγμή.

6. Καθορισμός της δομής του κάθετου κήπου σε έναν τοίχο και να καλλιεργήσουν τα φυτά.

κάθετες φωτογραφίες κήπο

Εκτός από κάθετο κήπο φιαλών PET, ελέγξτε έξω τα άλλα διακόσμηση εμπνεύσεις και την ανακύκλωση:

κάθετη τσιμεντόλιθους κήπο. (Reuters)κάθετη τσιμεντόλιθους κήπο. (Reuters)κουτιά αλουμινίου χρησιμοποιήθηκαν για να τοποθετήσετε το κάθετο κήπο. (Reuters)κουτιά αλουμινίου χρησιμοποιήθηκαν για να τοποθετήσετε το κάθετο κήπο. (Reuters)Κάθετη κήπο με δομή από μπαμπού. (Reuters)Κάθετη κήπο με δομή από μπαμπού. (Reuters)κάθετος κήπος τοποθετημένος σε μια σιδερένια πύλη. (Reuters)κάθετος κήπος τοποθετημένος σε μια σιδερένια πύλη. (Reuters)Κλουβί μετατράπηκε σε κάθετο κήπο. (Reuters)Κλουβί μετατράπηκε σε κάθετο κήπο. (Reuters)κάθετο κήπο του ίνες καρύδας. (Reuters)κάθετο κήπο του ίνες καρύδας. (Reuters)ξύλινο πλαίσιο και αράχνη φλέβες με επίπεδη βάση. (Reuters)ξύλινο πλαίσιο και αράχνη φλέβες με επίπεδη βάση. (Reuters)

Πλεονέκτημα για να δείτε τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης για το 2014! Πολλές ιδέες και τη γεύση στο σπίτι σας!