σαλόνι Διακόσμηση

26 October 2017

σαλόνι Διακόσμηση

Η διακόσμηση για το σαλόνι θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψη το κοινό-στόχο, την επιχειρηματική πρόταση και τα μέσα για να προσφέρουν άνεση στους πελάτες. Ο σχεδιασμός του έργου πρέπει να είναι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και να εκτιμήσουν επίσης τις βασικές τάσεις της βιομηχανίας.

Το σαλόνι είναι ένας χώρος που οι άνθρωποι προσπαθούν να εξετάσουμε καλύτερα και να αισθάνονται καλά. Ως εκ τούτου, η αισθητική της εγκατάστασης είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιτυχία της επιχείρησης. Κανένας πελάτης δεν αισθάνονται σαν να συμμετάσχει σε μέρος χωρίς οπτική προσωπικότητα, αποδιοργανωμένη ή σφιχτό.

σαλόνι καθαρό. (Reuters)σαλόνι καθαρό. (Reuters)

Συμβουλές για το σαλόνι διακόσμηση

στυλ

Το πρώτο βήμα για να διακοσμήσετε το σαλόνι είναι να σκεφτούμε θα ακολουθήσουν στυλ διακόσμησης. Θα είναι πιο ρουστίκ; Urbano; ή κλασική; Υπάρχουν κάποια θέματα που αφήνουν το περιβάλλον με περισσότερο χαρακτήρα και ως εκ τούτου να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία για τον πελάτη, όπως το «Movie Stars», «ροζ Σύμπαν» και «γαλλικά Δικαστήριο του δέκατου όγδοου αιώνα.»

χρώματα

Η διακόσμηση για το σαλόνι ομορφιάς, χρειάζονται άφθονο χρώμα, που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία μιας οπτικής ταυτότητας σε ένα συγκεκριμένο χώρο. Θα τονώσει τα συναισθήματα και διεγείρουν τα συναισθήματα. Για το σαλόνι, είναι ενδιαφέρον να συνεργαστεί με πιο μαλακό και λεπτές αποχρώσεις, για να εκτιμήσουν το θηλυκό σύμπαν και να μην αφήσουμε τους ζαλισμένο πελάτες. Εάν ο στόχος είναι να χρησιμοποιήσετε ένα πιο ζωντανό ήχο, τότε συνιστάται να το συνδυάσετε με ένα ουδέτερο και ανοιχτό χρώμα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας σχετικά με το χρώμα του δωματίου, το λευκό είναι το πιο συνιστάται ύφος, επειδή ενισχύει την ιδέα της υγιεινής, βελτιώνει την ορατότητα και επεκτείνει το περιβάλλον.

Το δωμάτιο πρέπει να έχει κενά τους και διαιρούνται. (Reuters)Το δωμάτιο πρέπει να έχει κενά τους και διαιρούνται. (Reuters)

Κατανομή των χώρων

Για το δωμάτιο στην εργασία, πρέπει να είναι καλά διαιρείται. Η περιοχή θα πρέπει να προορίζεται για την περιποίηση των μαλλιών. Ένα άλλο μέρος θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την αφαίρεση τρίχας. Η υπηρεσία μανικιούρ / πεντικιούρ πρέπει επίσης να έχετε το δικό σας περιβάλλον. Είναι ενδιαφέρον να έχουν ένα μοναδικό χώρο για την υποδοχή, προκειμένου να καταστεί η αναμονή πιο άνετα οι πελάτες.

Έπιπλα Salon

Τα έπιπλα είναι υπεύθυνη για την άνεση και τη λειτουργικότητα Salon. Ορισμένα στοιχεία δεν πρέπει να χάσετε αυτό το κατάλυμα, όπως περιμένοντας καρέκλες, ξαπλώστρες, νεροχύτη, κομμωτήριο τρόλεϊ, ντουλάπα, γραφείο και πάγκο.

Ο σχεδιασμός του κάθε επίπλου must διάλογο με το ύφος του ντεκόρ σαλόνι.

Τοίχοι είναι διακοσμημένοι με φωτογραφίες των γυναικών. (Reuters)Τοίχοι είναι διακοσμημένοι με φωτογραφίες των γυναικών. (Reuters)

αξεσουάρ διακόσμησης σαλόνι

Μερικά αξεσουάρ είναι υπεύθυνοι για την έξοδο από το πιο όμορφο και λειτουργικό χώρο, όπως είναι η περίπτωση των κατόπτρων και τα ράφια. Η διακόσμηση μπορεί επίσης να ενσωματώσει κάποια διακοσμητικά στοιχεία που σχετίζονται με την ομορφιά και τη γοητεία και προσωπικότητα φωτογραφίες, εικόνες και φυτά.

διακόσμηση Φωτογραφίες σαλόνι

σαλόνι Διακόσμηση σαλόνι Διακόσμηση 9 σαλόνι Διακόσμηση 8

σαλόνι Διακόσμηση 4 Διακόσμηση Σαλόνι 3

σαλόνι διακόσμηση 1