Γυναίκα τατουάζ Μικρά – Εμπνεύσεις

26 October 2017

Γυναίκα τατουάζ Μικρά - Εμπνεύσεις

Είναι μια στιγμή δεδομένου ότι κάνω μια ανάρτηση με εμπνεύσεις τατουάζ και να ξέρετε ότι πολλά κορίτσια αγαπούν να πάρει τέτοια έμπνευση να επιλέξουν το μέλλον τατουάζ τους! Το σκέφτομαι, αποφάσισα να κάνω μια ειδική θέση με μικρό θηλυκό τατουάζ, πιο λεπτή και διαφορετικά σχέδια.

Γυναίκα τατουάζ Τα πιο δημοφιλή

Εδώ στο blog ήδη αναρτηθεί αρκετές προτάσεις του τατουάζ, τα τατουάζ που έχουν εμπορευματοποιηθεί πρόσφατα και έπεσε στην αγάπη κορίτσια, είναι η χελιδόνια τατουάζ. - Τα πουλιά που πετούν μια απίστευτη λεπτότητα και την προτιμώμενη θέση τους συχνά τατουάζ πίσω περιοχής, αλλά και στα χέρια.

τατουάζ-θηλυκό-12-small

τατουάζ-θηλυκό-20-small

Ένα άλλο είδος του τατουάζ που δεν βγαίνουν της μόδας ποτέ, τις γραπτές τατουάζ. Εδώ τι είναι ακόμα και δωρεάν τη φαντασία σας και να επιλέξετε την αγαπημένη σας φράση για τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι γράφουν αποσπάσματα από τα τραγούδια, Βίβλος αποσπάσματα, ποιήματα, κ.λπ. Οι πιο κοινές θέσεις για να κάνει αυτό το είδος του τατουάζ είναι τα πλάτη, τα χέρια και τα πόδια.

τατουάζ-θηλυκό-11-small

Μικρές Γυναίκα Τατουάζ

σύμβολο του απείρου, καρδιά, λουλούδι, γατάκι και πεταλούδα είναι τα είδη της γυναικείας τατουάζ με αρκετή ζήτηση. Και επειδή είναι πιο λεπτή τατουάζ, είναι ιδιαίτερα περιζήτητα από τα κορίτσια λίγο πιο διακριτικό, που τους αρέσει τατουάζ, αλλά την ίδια στιγμή ήθελε να κρατήσει ένα χαμηλό προφίλ.

Επίσης, δείτε τις συμβουλές μας και γυναικεία τατουάζ 2013 προτάσεις σε αυτό το post μιλήσαμε για τα πιο ζητήσει τατουάζ το 2012 και είναι μια τάση για το 2013. Εδώ, στη συνέχεια, ένα κομμάτι της έμπνευσης για τους αναγνώστες που θέλουν να κάνουν ένα τατουάζ σύντομα!

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-7

τατουάζ-θηλυκό-14-small

τατουάζ-θηλυκό-17-small

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-9

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-6

τατουάζ-θηλυκό-13-small

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-4

τατουάζ-θηλυκό-18-small

τατουάζ-θηλυκό-19-small

τατουάζ-θηλυκό-10-small

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-2

τατουάζ-θηλυκό-pequenas-

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-5

τατουάζ-θηλυκό-15-small

τατουάζ-θηλυκό-μικρό-3