Ασκήσεις για την κοιλιά – κοιλιά καθορισμένων

26 October 2017

Ασκήσεις για την κοιλιά - κοιλιά καθορισμένων

με ένα σύνολο κοιλιά Είναι το όνειρο πολλών ανδρών και γυναικών, και στις περισσότερες περιπτώσεις, έχουμε πάντα αυτό το μικρό κοιλιά που επιμένει στην παραμονή, δεν θα αφήσει καθόλου, ή ακόμη και να μειωθούν. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ισορροπημένα γεύματα, τρώγοντας κάθε τρεις ώρες θα έχουμε αυτό το σούπερ σετ κοιλιά, κάποια άσκηση και μια μεγάλη στάση, μπορεί και θα βοηθήσει πολύ σε ένα πολύ lisinha και όμορφη κοιλιά.

Επιδιώκει να βελτιώσει τη στάση του σώματος, σωστή στάση του σώματος, κάθεται μαζί της ηρεμίας τα χέρια, τα πόδια πιο όρθια, συμβάλλουν στη βελτίωση της στάσης του σώματος, και κατά κύριο λόγο βοηθά στην πρόληψη της κοιλιάς εμφανίζονται ως ανεπιθύμητα. Όταν έχουμε μια λανθασμένη στάση του σώματος, που ανάγκασε την κοιλιά για να διπλασιαστεί, αυξάνεται έτσι τις τρομερές ελαστικά.

Οι ιδανικές ασκήσεις για ρυθμίσετε την κοιλιά, είναι κοιλιακός, αναγκάζουν την κοιλιά, και αφήστε το πιο ορίζεται, όμως, για αυτή την άσκηση, θα πρέπει να έχετε την αφοσίωση και προσπάθεια, δηλαδή, είναι απαραίτητο για το πρόγραμμα, να προγραμματίσετε μια καθημερινό πρόγραμμα για τις ασκήσεις.

Εδώ είναι ένα super cool πρόγραμμα για να διαχειριστείτε τις ασκήσεις σας με τον καλύτερο τρόπο:

Ασκήσεις για την κοιλιά - κοιλιά καθορισμένωνπρώτη εβδομάδα

3 σετ των 15 έως 20 επαναλήψεις, 30 «διαστήματος μεταξύ κάθε

δεύτερη εβδομάδα

3 σετ των 20 έως 25 επαναλήψεις, 30 «διαστήματος μεταξύ κάθε

τρίτη εβδομάδα

3 σετ των 20 επαναλήψεων, 30 «διαστήματος μεταξύ κάθε

τέταρτη εβδομάδα

3 επαναλήψεις 25, 30 «διαστήματος μεταξύ κάθε

Μετά την τέταρτη εβδομάδα, κάνει μόνο αυτό επανάληψη. Υπενθυμίζοντας ότι αυτό το πρόγραμμα είναι για αρχάριους.

Και τότε, τι ελπίζουν να έχουν μια όμορφη κοιλιά;