Ίσια μαλλιά κορυφώθηκε: Δώστε περισσότερο όγκο στα μαλλιά!

26 October 2017

Ίσια μαλλιά κορυφώθηκε: Δώστε περισσότερο όγκο στα μαλλιά!

μια απλή κορυφώθηκε στα μαλλιά Μπορείτε να αλλάξετε τελείως την εμφάνιση, την αύξηση της αυτοεκτίμησης και την ανανέωση του εμφάνιση! Το κορυφώθηκε είναι μια περικοπή που ευνοεί σε μεγάλο βαθμό το θηλυκό υπόλοιπα να είναι μια διαχρονική περικοπή και λεπτομέρεια: Ποτέ δεν βγαίνει από το στυλ! Το κορυφώθηκε είναι ένα εύχρηστο περικοπή που δεν χρειάζεται πολλά για να δείχνουν καλά σε οποιαδήποτε γυναίκα, ιδανικό για τις γυναίκες που ζουν στο τρέξιμο και δεν έχουν πολύ χρόνο να πάει στο κομμωτήριο για να κάνει μια βούρτσα τα μαλλιά.

πήρε-longos2

κορυφώθηκε περικοπές

Η περικοπή κορυφώθηκε μπορεί να γίνει με διάφορους τύπους μαλλιών, από λεία ακόμα και τον πιο σγουρά. Για όσους έχουν λεπτή αραίωση των μαλλιών, κοπή κορυφώθηκε είναι ιδανικό για να δώσει όγκο στα μαλλιά και αφήστε το βλέμμα πολύ πιο σύγχρονο. Το κορυφώθηκε περικοπές ευθεία διατύπωση των μαλλιών, αφήνοντας τους πιο αφαιρεθεί οπτική, για να μην αναφέρουμε ότι είναι εξαιρετικά ευέλικτο μπορούν να ενωθούν σε οποιοδήποτε μαλλιά μέγεθος όσο χρονικό διάστημα, μεσαίες και κοντά μαλλιά. Η κορυφώθηκε μπορεί να συνοδεύεται από κρόσσια, πήρε από τη μέση των μαλλιών στις άκρες, ακόμη και κορυφώθηκε γύρω από το μήκος των μαλλιών που είναι ιδανικό για όσους έχουν κοντά μαλλιά, είναι ένα σούπερ κομμένα τολμηρό και γεμάτο προσωπικότητα!

μακράς κορυφώθηκε

Φωτογραφία ίσια μαλλιά κορυφώθηκε

Ελέγξτε ορισμένα μοντέλα εμπλουτίστηκε κουρέματα που μπορεί να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για την επιλογή σας! Αλλά μην ξεχνάτε: Πρώτα απ 'όλα, είναι σημαντικό να αναλύσουμε τον τύπο των μαλλιών σας και ποιος είναι ο στόχος σας, είναι να δώσει περισσότερο όγκο προχωρήσει. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε πάρα πολύ ογκώδη μαλλιά είναι καλό να σκεφτούμε άλλες εναλλακτικές κουρέματα.

Μαλλιά-στρώματα με

cut-κοντά μαλλιά
περικοπές-of-μαλλιά-1

τα μαλλιά-λεία-repicados.1

τα μαλλιά-λεία-repicados.19

τα μαλλιά-λεία-repicados.10

τα μαλλιά-λεία-repicados.17

τα μαλλιά-λεία-repicados.2

τα μαλλιά-λεία-repicados.4

τα μαλλιά-λεία-repicados.14

Επιλέξτε κορυφώθηκε που ταιριάζει καλύτερα το πρόσωπό σας, το πρόσωπό σας είναι στρογγυλό προτιμούν κορυφώθηκε στα άκρα για να δημιουργήσει μια ισορροπία που θα συμβάλει στην περαιτέρω τελειοποιήσουν το πρόσωπό σας, από την άλλη πλευρά, αν έχετε το πρόσωπο λεπτότερο ιδανική δεν κορυφώθηκε το στρωμάτων για να ενισχύσει το πρόσωπό σας!