Βρογχίτιδα: Συμπτώματα, Αιτίες και θεραπεία στο σπίτι

26 October 2017

Βρογχίτιδα: Συμπτώματα, Αιτίες και θεραπεία στο σπίτι

Όποιος έχει δει ή να ζει με κάποιον που πάσχει από βρογχίτιδα Γνωρίζετε ότι η κρίση εμφανίζεται ανά πάσα στιγμή. Προκαλείται από φλεγμονή και συσσώρευση βρογχικού βλέννας στους αεραγωγούς. Οι ασθενείς με χρόνια βρογχίτιδα έχουν συμπτώματα όπως βήχα, συριγμό, δύσπνοια ή / και φλέγμα. Συνεχώς υποφέρουν από την κρίση και σε εκείνους που υποφέρουν κοντά μεταξύ τους.

θεραπείες για τη βρογχίτιδα

Υπολογίζεται ότι περίπου το 20% του πληθυσμού είναι φορέας της βρογχίτιδας, έτσι ώστε να αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα δημόσιας υγείας. Η διάγνωση βασίζεται στο κλινικό ιστορικό του ασθενούς. Ο αλλεργιολόγος θα επανεξετάσει το οικογενειακό ιστορικό και των αλλεργιών? η αρχή, η ένταση και η συχνότητα των κρίσεων? αν υπήρξε ποτέ σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης νοσοκομείο ή CTI. Επίσης, θα ψάξει για αιτιολογικούς παράγοντες των κρίσεων, το είδος της θεραπείας γίνεται, με τη χρήση φαρμάκων για την πρόληψη ή απλά αναλγητικά και πόσο είναι το σπίτι σας. Σήμερα παίρνουμε κάποια ανακουφιστικά, ώστε να νιώσετε τόσο ανακουφισμένος, αν έχετε οποιαδήποτε κρίση.

βρογχίτιδα

Τι προκαλεί βρογχίτιδα

Ένας από τους κύριους παράγοντες για την ανάπτυξη της βρογχίτιδας είναι η συνέχιση της χρήσης του τσιγάρου. Άλλοι άνθρωποι μπορεί να έχουν βρογχίτιδα είναι οι ηλικιωμένοι, τα παιδιά και τα βρέφη, και οι άνθρωποι με καρδιακή ή πνευμονική νόσο. Δεδομένου ότι η χρήση των τσιγάρων, άλλοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως η ατμοσφαιρική ρύπανση, την επαφή με ορισμένα στοιχεία, όπως είναι τα άτομα που εργάζονται σε ορυχεία άνθρακα, εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας ή ασχολούνται με δημητριακά είναι επίσης πιθανό να αναπτύξουν βρογχίτιδα.

βρογχίτιδαΒελτίωση της κρίσης βρογχίτιδα: τεχνικές Φυσική θεραπεία για τη βελτίωση περιόδους της βρογχίτιδας
 • δόνηση: είναι ρυθμικές κινήσεις, γρήγορα και με αρκετή ένταση για να προκαλέσει κραδασμούς στο βρογχικό επίπεδο. Εγχειρίδιο δόνηση που δημιουργεί μια ταραχώδη ροή δίνει στον ασθενή την αίσθηση του βήχα, την εκκαθάριση των αεραγωγών. Το ηλεκτρικό δόνηση έχει ένταση και πιο συχνά από το εγχειρίδιο και διεγείρει τους υποδοχείς βήχα, διευκολύνοντας την απόχρεμψη.
 • κρουστά: Χρησιμοποιείται στην περιοχή εκκενώσεως. Επειδή είναι μια απότομη ερέθισμα, παρέχει διέγερση αυξημένος βήχας, ωστόσο, αυτή η τεχνική δεν χρησιμοποιείται ευρέως και πρέπει να είναι δυσάρεστη εντοπισμένη και περιορισμένη λειτουργία?
 • tapotement: Είναι να χτυπήσει με κοίλο χέρια, οι περιοχές στο στήθος που σχετίζονται με τους τομείς στους πνεύμονες, όπου υπάρχει η έκκριση. Όσο πιο κοντά το ένα χέρι στο άλλο, περισσότερη δράση είναι τοπική, η πιο μακρινή τα χέρια, οι περισσότεροι κινητοποιούνται έκκριση χωρίς περιορισμό μόνο μία περιοχή.

Προσοχή να βήχει:  Η πράξη του βήχα κατά τη διάρκεια της περιόδου βρογχίτιδα βοηθά να απομακρύνει τη μόλυνση των πνευμόνων. Φτύνω φλέγμα είναι ένα φυσιολογικό σύμπτωμα. Θα αποτρέψει τους πνεύμονές σας να θεραπεύσει, λαμβάνοντας παράλληλα βήχα φάρμακα καταπιεστική. Αν ο βήχας σας είναι εξαιρετικά επώδυνη ή σταθερό, δείτε ένα γιατρό για να μάθετε εάν το πρόβλημά σας είναι πραγματικά μια βρογχίτιδα. Ποτέ μην παίρνετε αντιβηχικά, χωρίς να έχει προηγηθεί διαβούλευση με ένα γιατρό.

βρογχίτιδα

Βελτίωση της κρίσης βρογχίτιδα: Αναπνεύστε ζεστό και υγρό αέρα

Όταν οι πνεύμονες είναι ερεθισμένο, τα ενυδάτωση με θερμό, υγρό αέρα βοηθά στην ανακούφιση από βρογχικό περάσματα. [3] Αν επιτρέψετε λαιμό σας ξηρό, οι πνεύμονες γίνονται πιο θυμωμένος, παρατείνοντας τη μόλυνση. Δοκιμάστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους για να αναπνεύσει υγρό αέρα: Χρησιμοποιήστε μια υγραντήρα ως φωτογραφία. Υγραντήρες είναι μηχανές που προσθέτουν υγρασία στον αέρα στο δωμάτιο. Μπορούν να αγοραστούν στα φαρμακεία. Η μαμά μου αγόρασε ένα για το internet σε μια προώθηση και ήταν R $ 99.00, πολύ αξίζει τον κόπο γι 'αυτήν που ήδη ηλικιωμένους.

Εάν δεν έχετε τη δύναμη ή τη θέση να αποκτήσει ένα: Βράζουμε μια κατσαρόλα με νερό στην κουζίνα σας. Ο ατμός που παράγεται από βραστό νερό μπορεί να αυξήσει την υγρασία. Τοποθετήστε ένα μπολ με νερό πάνω από το καλοριφέρ. Η θερμότητα θερμαντήρας προκαλεί εξάτμιση του νερού ύγρανση του αέρα. Πάρτε ένα λουτρό / ντους και ατμών. Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα του μπάνιου είναι κλειστή έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε όλα τα οφέλη του υγρού αέρα.

βρογχίτιδα

Πώς να ανακουφίσει την κρίση βρογχίτιδα

Δοκιμάστε φάρμακα που ανακουφίζουν το λαιμό σας

Θα πρέπει να αποφεύγετε τη λήψη κατασταλτικών βήχα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα λάθος με τη λήψη φαρμάκων που ανακουφίζουν έναν ερεθισμένο λαιμό. Ψάξτε για προϊόντα που περιέχουν βενζοκαΰνη, τα οποία βοηθούν στην ανακούφιση ερεθισμένο ιστό του λαιμού. Τέτοια φάρμακα εμφανίζονται με τη μορφή σιροπιού και δισκίων. Χρησιμοποιήστε φυσικό δισκία. Τα δισκία γίνονται με απλά υλικά όπως το μέλι και λεμόνι, μπορείτε να βρείτε σε φαρμακεία και καταστήματα υγιεινής διατροφής. Αν υπάρχει οποιαδήποτε τέτοια ρύθμιση, κάνουν τις δικές τους ταμπλέτες ακόλουθα βήματα:

Ρίχνουμε 1/2 φλιτζάνι μέλι και μερικές σταγόνες εκχύλισμα μέντας (ή έλαιο ευκαλύπτου) σε ένα μικρό τηγάνι. Τοποθετήστε το τηγάνι να πάρουν μια βράση σε μέτρια φωτιά. Ανακατεύουμε συνεχώς ενώ το υγρό αρχίζει να βράζει. Παρακολουθήστε τη θερμοκρασία του μελιού με ένα θερμόμετρο καραμελών. Αφαιρέστε μείγμα από τη φωτιά όταν φτάσει 300 βαθμούς F (149 βαθμούς C °). Αυτή είναι η θερμοκρασία στην οποία η κινητή σκληραίνει κατά την ψύξη. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι για τη συλλογή σταγόνες μέλι. Πάρτε τους σε ένα τηγάνι καλυμμένο με λαδόκολλα ή λαχανικών (τα δύο λαδωμένο). Περιμένετε για τις σταγόνες να σκληρύνει και να αρχίσει να τους πιπιλίζουν για να ανακουφίσει το λαιμό.

Βελτίωση της βρογχίτιδας κρίση με ανανά

Ανανάς είναι μεγάλη για εκείνους με βρογχίτιδα. Ένα μεγάλο μέρος από τα οφέλη της ανανά είναι λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε ένα πεπτικό ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη. Αυτό ενεργεί ως ένα ισχυρό αντι-φλεγμονώδη και αντι-ιική, ιδανικό για τη μείωση της παρουσίας των επιβλαβών μικροοργανισμών στο σώμα. Λέγεται ότι μπορεί να είναι έως και πέντε φορές πιο αποτελεσματική από ό, τι τα σιρόπια του βήχα? Περιέχει επίσης περίπου 50% των ημερήσιων αναγκών της βιταμίνης C στο χυμό. Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για διατήρηση μιας καλής ανοσοαπόκρισης και έτσι αποτρέπει διάφορες ασθένειες.

Επίσης εστιάζει σημαντικά επίπεδα μαγγανίου, ένα ορυκτό που προάγει την υγεία των οστών και των μεγάλων ιστών. Ο ρόλος τους είναι απαραίτητη για τη σωστή απορρόφηση του ασβεστίου, τη λειτουργία του νευρικού συστήματος και του μεταβολισμού των υδατανθράκων και των λιπών. Το φυσικό χυμό έχει επίσης βραβευθείσα ως φυσικό αντι-φλεγμονώδη, ικανή θεραπείας σοβαρών ασθενειών, όπως η αρθρίτιδα, ιγμορίτιδα και συμπτώματα όπως πονόλαιμο και ισχυρή ρινική συμφόρηση. Λόγω αυτών των αποτελεσμάτων, εδώ και αρκετό καιρό έχει την προώθηση της χρήσης του ως συμπλήρωμα για να ανακουφίσει τις συνθήκες που προσβάλλουν το αναπνευστικό σύστημα.

βρογχίτιδα

Για το σκοπό αυτό μπορεί να παρασκευαστεί ως φυσικό σιρόπι, σε συνδυασμό με άλλα συστατικά όπως το τζίντζερ, πιπέρι, χυμό λεμονιού και μέλι. Ως αποτέλεσμα, ένα ισχυρό ποτό πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, ιδανικό για να αντικαταστήσει τις εμπορικές σιρόπια λάβει πρόσθετα οφέλη για την υγεία που λαμβάνονται.

Σιρόπι σπιτικά ανανά για τη βρογχίτιδα

Η παρασκευή αυτού του φυσικού σιρόπι είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ακριβό συστατικά, καθώς και.

συστατικά

 • 1 φρέσκο ​​ανανά
 • 1 κομμάτι ρίζα τζίντζερ
 • 4 κουταλιές της σούπας πρώτων μελιού (100 g)
 • ¼ φλιτζάνι φρέσκο ​​χυμό λεμονιού (62 ml)
 • ½ κουταλάκι πιπέρι καγιέν τσαγιού (2 g)

προετοιμασία
Ανακατέψτε όταν είναι έτοιμο, ενσωματώνει το χυμό στο μπλέντερ και προσθέτουμε το τριμμένο τζίντζερ, πρώτες μέλισσες, το χυμό λεμονιού και το πιπέρι. Όλες οι διαδικασίες για λίγα λεπτά και σερβίρετε καλά διατηρημένα με απλή ψύξη.

λειτουργία κατανάλωση
Για την αντιμετώπιση του βήχα και τα προβλήματα που σχετίζονται με τη φλεγμονή, η δόση θα πρέπει να διανέμονται σε δύο ή τρεις φορές την ημέρα. Το ένα τέταρτο φλιτζάνι κάθε 6 ώρες είναι καλή. Μπορεί επίσης να ληφθεί ως προληπτικό φάρμακο με την ίδια δόση σε δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. Χυμό από φρέσκα ανανά βραχυπρόθεσμα ή παρασκευή σιροπιού, είναι μια πολύ καλή λύση για την ανακούφιση βήχα και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα που προκαλούνται από την ασθένεια των πνευμόνων.

Σιρόπι για το μέλι και βρογχίτιδα guaco

ΥΛΙΚΑ

 • ζάχαρη 1 φλιτζάνι
 • 1 λίτρο βραστό νερό
 • 9 φύλλα guaco πλένονται και απολυμαίνονται
 • 1 φλιτζάνι μέλι

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ

 • Καραμελώστε το φλιτζάνι ζάχαρη σε ένα βαθύ τηγάνι
 • Μετά αμαύρωση η ζάχαρη θέσει το λίτρο βραστό νερό
 • Τοποθετήστε τα φύλλα guaco και ανακατεύετε καλά μέχρι και να σπάσει τη ζάχαρη
 • Σκεπάζουμε την κατσαρόλα να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά guaco πρέπει να μαλακώσουν τα φύλλα
 • Αφήστε το να κρυώσει και μετά το πέρασμα στο σουρωτήρι
 • Όταν κρύο προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο
 • Πάρτε 1 με 2 κουταλιές της σούπας πριν τον ύπνο

βρογχίτιδα

Βελτίωση της κρίσης βρογχίτιδα με τσάι σκόρδο

συστατικά:

 • 1 ξυλάκι κανέλα
 • 2 σκελίδες
 • ½ λίτρο νερού
 • σκελίδα σκόρδου 1

προετοιμασία:

Βράζουμε για 5 λεπτά κανέλας και γαρύφαλλου νερό. Μετά, πάρτε την πυρκαγιά του τσαγιού, συντρίψουν το σκόρδο και προσθέστε το στο τσάι. Τέλος, στέλεχος και να λαμβάνουν δύο ή τρία φλιτζάνια τσάι όλη την ημέρα.

βρογχίτιδα

Βελτίωση της κρίσης βρογχίτιδα με τζίντζερ τσάι

συστατικά:

 • τζίντζερ
 • λεμόνι
 • μέλι

προετοιμασία:

Για να κάνετε το τσάι, βράστε νερό με τζίντζερ, στη συνέχεια, προσθέστε το χυμό λεμονιού και το μέλι. Πάρτε αρκετές φορές την ημέρα.

Βελτίωση της κρίσης βρογχίτιδα με αιθέριο έλαιο κρεμμύδι

συστατικά:

 • ροδέλες κρεμμυδιού 3
 • 2 κουταλιές ζάχαρη

προετοιμασία:

Κόβουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και να αναιρέσει. Όταν σχηματίζοντας ένα ζωμό λάβει ένα κουταλάκι τρεις φορές την ημέρα. Κρεμμύδι βοηθά στην εξάλειψη της έκκρισης.
Έχω βοηθήσει τους αναγνώστες πώς να ελέγξει την κρίση βρογχίτιδα με όλα-τα φυσικά προϊόντα και μερικές συμβουλές για όλους.