Βράζουμε: Αιτίες, συμπτώματα και θεραπείες

26 October 2017

Βράζουμε: Αιτίες, συμπτώματα και θεραπείες

ο βρασμός είναι μία λοίμωξη που προκαλείται από βακτήρια που εκδηλώνεται στο δέρμα μέσω ενός αποστήματος, ή ένα κοκκινωπό εφάπαξ και σκληρύνει. Το μέγεθος της αλλοίωσης εξαρτάται από το βάθος του μολυσμένου ιστού. Βράζει γενικά εμφανίζονται σε ορισμένες συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, ειδικά εκείνοι που είναι εκτεθειμένα σε υγρασία, τριβή ή λιπαρές ουσίες. Οι πιο ευάλωτες περιοχές για αυτό το είδος της μόλυνσης του δέρματος είναι: γλουτοί, το πρόσωπο, τους μηρούς και μασχάλες.

Τι είναι Βράζουμε;

Ο σχηματισμός βράζουμε συμβαίνει ένα βακτήριο που ονομάζεται Staphylococcus aureus εισέρχεται στο θύλακα της τρίχας, μια δομή υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μαλλιών. Έτσι, το μέσο μόλυνση και έχει ως αποτέλεσμα ένα τραύμα με σκληρυμένο κιτρινωπό πύον. Δερματικές βλάβες μπορεί επίσης να προκληθεί από άλλους τύπους βακτηρίων και μυκήτων τα οποία είναι παρόντα στην επιφάνεια του δέρματος. Βράζει συνήθως σχηματίζονται στο παρελθόν τραυματίες για κάποιο μεγαλώνουν προς τα μέσα ή τσίμπημα εντόμου.

Το σημείο βρασμού είναι ένα κατ 'αποκοπή με πύον. (Reuters)Το σημείο βρασμού είναι ένα κατ 'αποκοπή με πύον. (Reuters)

Ο καθένας μπορεί να αναπτύξει βράζει σε κάποιο σημείο στη ζωή, αλλά μερικοί είναι πιο ευάλωτα από άλλα. Οι παράγοντες κινδύνου για την εμφάνιση των όζων είναι: ο διαβήτης, η ακμή, χαμηλή ανοσία, σωματική επαφή με άτομο με βράζει και την παχυσαρκία.

Τα συμπτώματα Βράζουμε

Το κύριο σύμπτωμα του βρασμού είναι ο σχηματισμός ενός κοκκινωπού και σκληρής απόστημα, με μία μικρή ποσότητα πύου στο κέντρο. Η βλάβη μπορεί να είναι μικρό, μεσαίο ή μεγάλο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό φτάνει για να πάρει το μέγεθος του πινγκ-πονγκ. Το κόκκινο και το πλήρες κομμάτι πύον μπορεί να είναι οδυνηρή. Η ανάπτυξή της είναι σταδιακή και συμβαίνει το γεγονός ότι τα νεκρά κύτταρα συσσωρεύονται στο εσωτερικό της λοίμωξης. Εξαιτίας αυτής της ζημίας, η πληγείσα περιοχή μπορεί να προκαλέσει δυσφορία, κνησμός, κακουχία, πυρετό, επιπλέον, η πληγείσα περιοχή θερμαίνεται, γίνεται πολύ επώδυνο και τονίζει την ερυθρότητα στο δέρμα.

Δεν συνιστάται να αποσπάσουν το σημείο βρασμού. (Reuters)Δεν συνιστάται να αποσπάσουν το σημείο βρασμού. (Reuters)

Τυπικά περιοχή που επηρεάζονται περισσότερο από βράζει συνήθως από τις μασχάλες, τους γλουτούς, τους μηρούς, το λαιμό και το πρόσωπο.

Βράζουμε Θεραπεία

Μπορείτε να θεωρήσουν ότι το βράζουμε στο σπίτι, απλά βάλτε ζεστά επιθέματα για περίπου 2 λεπτά, τρεις φορές την ημέρα στην τραυματισμένη περιοχή για την ανακούφιση του πόνου και επίσης να διευκολύνει την αποστράγγιση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αποσπάσουν την κατ 'αποκοπήν γιατί το ιδανικό είναι ότι η διάλυση συμβεί αυθόρμητα.

Ποιος πάσχει από μια βράση πρέπει να κρατούν πάντα καθαρό εφάπαξ μην επιδεινώσει τη μόλυνση. Ο καθαρισμός της βλάβης μπορεί να γίνει με ένα ήπιο σαπούνι και νερό. Η χρήση της αλοιφής είναι περιττή, καθώς και χορήγηση αντιβιοτικών.

ζεστά επιθέματα βοηθούν τραυματισμό θεραπεία. (Reuters)ζεστά επιθέματα βοηθούν τραυματισμό θεραπεία. (Reuters)

Αν το ζεστό συμπίεση δεν λύνει το πρόβλημα και το βράζουμε συνεχίζει να αυξάνεται, γι 'αυτό είναι απαραίτητο να αναζητήσουν ιατρική βοήθεια. Ο ειδικός θα κάνει τη διάγνωση από τη φυσική εξέταση και υποδεικνύουν την καλύτερη θεραπεία. Όταν το πάρει βράση δεν έχει σπάσει με οποιοδήποτε τρόπο, ο γιατρός κάνει μια μικρή τομή στο κεντρικό τμήμα του αποστήματος, προκαλώντας έτσι την παροχέτευση του πύου.

Πώς να αποφύγετε;

Ένα καλό καθαρισμό του δέρματος βοηθάει πολύ! Προσπαθήστε να χρησιμοποιείτε αντιβακτηριακά σαπούνια ειδικά σε μέρη που είναι πιο ευαίσθητα. Μετά το λουτρό, να είναι σίγουρος για να στεγνώσει ολόκληρο το σώμα και να αποτρέψουν το σώμα μείνει υγρό για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι ακριβώς η υγρασία ενισχύει τον πολλαπλασιασμό των βακτηρίων. εφαρμοστά ρούχα θα πρέπει επίσης να αποφεύγονται, δεδομένου ότι επιτρέπουν την ανάδυση των furúculos δέρματος. Κάθε κακό ή τραυματισμό του δέρματος πρέπει να αντιμετωπίζεται και να καθαριστεί το συντομότερο δυνατό, αυτό βοηθά επίσης να αποτρέψει την ανάπτυξη των βακτηρίων.

Στο παρακάτω βίντεο, ο γιατρός εξηγεί τα πάντα για Antônio Sproesser βράσει στο επάνω του προγράμματος, γιατρέ; η εγγραφή. Ας δούμε;