φαλάκρα γυναικείο πρότυπο – Αιτίες και Θεραπεία

26 October 2017

φαλάκρα γυναικείο πρότυπο - Αιτίες και Θεραπεία

Μεγάλο μέρος του πληθυσμού δεν ξέρω, αλλά οι γυναίκες μπορούν επίσης να υποφέρουν από τη φαλάκρα, το κακό που συχνά φτάνουν περισσότερους άνδρες. Οι τρίχες χάνουν τη δύναμή τους αργά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, πολύ διακριτική.

Σε ορισμένους τύπους απώλειας μαλλιών, ορισμένες περιοχές του τριχωτού της κεφαλής δεν είναι εντελώς χωρίς μαλλιά, και δεν εμφανίζει τις εγγραφές έτσι χαρακτηριστικό του ανδρικού κοινού. Σε αυτήν την περίπτωση, τα καλώδια από την κορυφή του κεφαλιού όλο και πιο λεπτότερο και αποχετεύσεις.

Τι να κάνω;

Αυτό οφείλεται στη δράση των ανδρικών ορμονών (που έχουμε και γυναίκες) στις ρίζες των μαλλιών. Ορμόνες παραμένουν στην τάξη, αλλά οι ρίζες τους hiperssensíveis είναι, όλο και μικρότερα. Κατά συνέπεια, τα καλώδια γίνονται αραιά και χάνουν τη δύναμη, λάμψη και το σθένος της.

φαλάκρα, γυναικεία-αιτίες και θεραπεία

Αιτίες και θεραπεία για τη γυναικεία φαλάκρα

Το πρόβλημα μπορεί να ξεκινήσει από τις 20 χρόνια και χειροτερεύουν μετά την εμμηνόπαυση, όταν υπάρχει μείωση των γυναικείων ορμονών.

Αν συμβεί ύποπτο ή αν παρατηρήσετε σημεία ή / και αστοχίες στο τριχωτό της κεφαλής, δείτε ένα γιατρό και να εκτελέσει τις ορμονικές εξετάσεις και άλλες αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν την πτώση.

Όμως, η θεραπεία θα πρέπει να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα, είναι δυνατόν να αποφευχθεί, να σταματήσει ή ακόμη και να αντιστραφεί η σμίκρυνση των μαλλιών. Υπάρχουν φάρμακα που αναστέλλουν τη δράση των ορμονών, και λοσιόν που διεγείρουν την ανάπτυξη και την καλύτερη λειτουργία των ριζών.

Υπάρχει επίσης η επιλογή της μεταμόσχευσης, επιπλέον, η απώλεια μαλλιών μπορεί να επιδεινώνεται, όπως το κάπνισμα, η υπερβολική χρήση του στεγνωτήρα, πινέλο και σίδερο. Για να κάνετε τις πιο υγιεινές καλώδια, έχουν μια υγιεινή διατροφή και να δούμε τη δυνατότητα προσθήκης συμπληρώματα βιταμινών στη διατροφή σας με το γιατρό σας.

Άλλες συμβουλές για την απώλεια μαλλιών

Έχουμε μιλήσει εδώ στο blog του για την απώλεια μαλλιών και πέρασε επίσης μερικές συμβουλές για όσους πάσχουν από λεπτή και λεπτή τρίχα. Τα πάντα σχετίζονται με την απώλεια μαλλιών και τη φαλάκρα, ίσως κάποια από αυτές τις συμβουλές είναι χρήσιμες για εσάς.

Μερικές σπιτικό receitinhas με συμβουλές για τα μαλλιά να μεγαλώνουν γρηγορότερα βοηθήσει να αναπτύξουν και να δώσει περισσότερο όγκο στα μαλλιά, το παράδειγμα είναι η Monovin Ένα στα μαλλιά, έχετε ακούσει; Έχω χρησιμοποιήσει και εγκρίθηκε! Βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών, εκτός από δίνοντας περισσότερη φωτεινότητα και τη ζωή.

φαλάκρα, γυναικεία

Σπιτική συνταγή για την πρόληψη της τριχόπτωσης

Ελέγξτε τη συνταγή για ένα σπιτικό ποτό που βοηθά στην καταπολέμηση της φαλάκρας, αυτή η συνταγή συμβάλλει στην ενίσχυση του νήματος και μπορούν να καταναλωθούν μέρα με τη μέρα. ανάμνησηΕάν έχετε υποφέρει από τη διάσπαση σταθερά τα μαλλιά, ενδείκνυται να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για να διαγνώσει την αιτία, μπορεί να συνδέεται με διάφορους παράγοντες, το πιο κοινό είναι το άγχος, η γενετική και ορμονικά προβλήματα.

συστατικά:

  • μέλι
  • γιαούρτι
  • μπανάνα
  • αποβουτυρωμένο γάλα

Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και voila! Αυτό το ποτό είναι πλούσια σε βιοτίνη και να βοηθήσει στην καταπολέμηση της τριχόπτωσης.