φαντασιώσεις 70

26 October 2017

φαντασιώσεις 70

Το θέμα «70» είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν δημιουργικές κοστούμια. Η δεκαετία που σημειώνονται αλλαγές, πολιτιστικές συμπεριφορές και τη μόδα με την παρουσία της δερμάτινο μπουφάν, Tufts και τζιν. Οι φούστες έχουν ακυρωθεί και τελικά αντικαταστάθηκε από το στόμα παντελόνι μπορντό καμπάνα για τα πουκάμισα ισχυρή και τυπωμένα χρώματα για την πλατφόρμα τσόκαρα και παπούτσια τύπου, την ατημέλητα μαλλιά, τα ινδικά φορέματα και floral prints. Ωστόσο, κατά την επιλογή ενός φαντασία, αμφιβολίες ενδέχεται να προκύψουν, για τα κοστούμια της δεκαετίας του '60 και 70 να καταλήξουν να συγχέεται! Για να μην κάνουν λάθη κατά την επιλογή, η σημερινή θέση είναι γεμάτη από εικόνες για να εμπνεύσει και να μπει στο κλίμα!

φαντασιώσεις 70

Ακόμα και σήμερα, μοντελοποίηση, υφάσματα, σχήματα και σχέδια 1970 να χρησιμεύσει ως πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές.φαντασιώσεις 70

φαντασιώσεις 70

Κατά την περίοδο αυτή, η επανάσταση και οι αλλαγές στη ζωή των νέων ανθρώπων έφερε νέες συμπεριφορές και στυλ. Μόδα συνόδευε τις αλλαγές και έδωσε ένα μεγάλο άλμα - παύουν να συμπεριφερθεί και επίσημα και να γίνει πιο ψυχεδελικό και γεμάτη ζωηρά χρώματα.

Δείτε περισσότερα μοντέλα της δημιουργικής κοστούμια σκέψεις θεματικά πάρτι κάθε στυλ! (Καρναβάλι, φορεσιά μέρη, θέμα, κλπ) Και αν ψάχνετε για κοστούμια για το Halloween, μπορείτε να ελέγξετε έξω μας συμβουλές φαντασιώσεις για τις Απόκριες με πολλές ωραίες φωτογραφίες και ιδέες για να εμπνεύσει!

Πού να νοικιάσετε και να αγοράσετε;

Αν ο χρόνος είναι περιορισμένος και θα πρέπει να έχετε μια τελευταία συμβουλή λεπτό κοστούμι είναι να νοικιάσετε ένα! Ειδικά αν το κόμμα είναι ανάμεσα σε φίλους. Αν δεν ξέρετε από πού να νοικιάσετε ή να αγοράσετε φαντασία σας, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι δυνατό για να αγοράζουν και να μισθώνουν σε απευθείας σύνδεση. Δείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://www.fantasiascriativas.com.br/

http://www.universofantasias.com.br/

 Φωτογραφίες κοστούμια 70 γυναίκες

Δείτε μερικές καλές ιδέες για τη γυναικεία κοστούμια στυλ της δεκαετίας του '70, όλα όμορφα και πολύχρωμα!

φαντασιώσεις 70

φαντασιώσεις 70
φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70

φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70φαντασιώσεις 70

Τους άρεσε τις συμβουλές, τα κορίτσια; Σχόλιο για το τι σκέφτεστε φαντασιώσεις! ��