Δώρα για φίλο Secret – στο τέλος του έτους 2016

26 October 2017

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

Δώρα για Secret Σάντα, τι να αγοράσω; Όταν συμμετέχετε σε αυτό το αστείο πάντα τίθεται το ερώτημα, ποτέ δεν ξέρεις τι δώρο να αγοράσει για το πρόσωπο που μερικές φορές δεν ξέρω πολύ καλά, όπως έναν συνάδελφο εργασίας ή στην τάξη δεν έχουν πολύ προστασία της ιδιωτικής ζωής. Έτσι, έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με μερικά στοιχεία που μπορείτε να επιλέξετε για να δώσει το μυστικό του φίλου σας, μετά από όλα, είναι καλύτερο να το σκεφτώ στο παρόν, για να μην δώσει ένα γιατρό για το προσωπικό.

Δώρα για Secret Σάντα

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

σοκολάτα

Είναι το τυπικό σκληρό χάσετε δώρο. Έρχονται συνήθως σε εκπληκτική κουτιά που μπορούν να αποθηκευτούν για να θέσει άλλα αντικείμενα, και υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχήματα, γεύσεις και σοκολάτες επιλογές στην αγορά. Οι τιμές συνήθως διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό και μπορείτε να επιλέξετε απλά ή πολύπλοκα κουτιά! Η γλυκόπικρη είδος της γεύσεις είναι το πλέον κατάλληλο, επειδή οι πιθανότητες λάθους είναι ακόμη μικρότερες.

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

μακιγιάζ

Καθώς και ένα υπέροχο κουτί με σοκολατάκια, ένα σετ μακιγιάζ είναι επίσης ένα τζόκερ δώρο για τις γυναίκες! Μπορείτε να επιλέξετε τίποτα! Από ένα κιτ με σκιές, με μια μάσκα για βλεφαρίδες, κραγιόν, μολύβια, eyeliners ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ!

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

σμάλτα

Υπάρχουν πακέτα στην αγορά με τα όμορφα χρώματα των νυχιών, η οποία έρχεται σε πέντε ή περισσότερες μονάδες. Τα παιδιά αφήνουν, επίσης, τη νίκη, καθώς υπάρχουν με τα μοτίβα των παιδιών και κινούμενα σχέδια χαρακτήρα, για παράδειγμα. Η τιμή μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη μάρκα. Επιπλέον, μερικές γυναίκες στέκονται μέχρι και κάνει τα νύχια, έτσι δεν είναι;

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

Βιβλία, CDs και DVDs

Ένας καλός αναγνώστης και θαυμαστής των τεχνών και του πολιτισμού, θα αγαπήσετε την ευκαιρία να αυξήσει τη βιβλιοθήκη σας τα βιβλία, ταινίες ή μουσική με την προσθήκη νέων έργων. Δεν έχει σημασία το είδος ή την τιμή! Υπό την προϋπόθεση ότι έχει επιλεγεί σωστά και καλαίσθητο.

διακοσμητικά αντικείμενα,

διακόσμηση για τα αντικείμενα

Τίποτα δεν δοκιμάζει καλύτερα να φύγει όμορφο σπίτι μας, έτσι δεν είναι; Ως εκ τούτου, ένα διακοσμητικό στοιχείο μπορεί να είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση δώρο! Βάζα, λάμπες, βάζα και αξεσουάρ για την κουζίνα είναι μερικοί δείκτες. Ωστόσο, αποφύγετε τα προσωπικά στοιχεία, όπως θυμίαμα, καθώς οι πιθανότητες του ατόμου, όπως είναι μικρότερες.

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016επιτραπέζια παιχνίδια και καπνοπωλείο

Παρατηρήστε αν το μυστικό σου φίλο παιχνίδια καρτών, πόκερ ή δίσκους. Αν καπνίζει ή ποτά μπορείτε να τον παρουσιάσει με αναπτήρες, πούρα και τα τσιγάρα διαφορετικών γεύσεων. Ίσως ακόμη και ένα ουίσκι ή κάποια πιο εκλεπτυσμένο ποτό.

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

κινητό τηλέφωνο καλύπτει και παντόφλες

Θήκες για iPhone ή άλλα μοντέλα κινητών τηλεφώνων, καθώς και προσαρμοσμένες σανδάλια ή παντόφλες, συνήθως έχουν λογικές τιμές και είναι όμορφα δώρα για να δώσει στους άνδρες ή γυναίκες! Ποτέ δεν είναι εκτός μόδας και είναι αρκετά δημοφιλής.

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

bijus

Με καλή δύναμη, όμορφο και φτηνό, το bijoux είναι περισσότερο μια πρόταση δώρου. Το πιο cool πράγμα είναι ότι δεν παίρνει μια μεγάλη οικειότητα για να παρατηρήσετε τους ομοίους του μυστικού φίλο της σε σχέση με αυτά τα είδη των αξεσουάρ. Αμέσως μπορείτε να δείτε ήδη, αν αυτός ή αυτή ήθελε να φορούν δαχτυλίδια, περιδέραια ή μικρότερο και πιο λεπτή σκουλαρίκια ή μεγαλύτερο και flashier.

Δώρα για φίλο Secret - στο τέλος του έτους 2016

Δώρα για την ευαγγελική μυστικό φίλο

μυστικό φίλος σας είναι ευαγγελική και πραγματικά δεν ξέρω πώς να τον παρουσιάσει; Ήδη δημοσιεύτηκε εδώ στο blog ένα δροσερό ιστορία με δώρα για τους ευαγγελικούς συμβουλές. Δίνει εκεί! (Βλέπε επίσης παρούσες προτάσεις για το φίλο.)

Τους άρεσε τις συμβουλές, τα κορίτσια; Τι δώρο που σκοπεύετε να δώσει το μυστικό του φίλου σας;