Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να ουρλιάζουν. Τι σημαίνει αυτό;

26 October 2017

Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να ουρλιάζουν. Τι σημαίνει αυτό;

Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να φωνάξει Είναι ένα επεισόδιο που συμβαίνει στις ζωές πολλών ανθρώπων. Αυτή η απελπιστική κατάσταση θέτει σε κίνδυνο την ηρεμία πριν τον ύπνο, μετά από όλα, το άτομο αισθάνεται παγιδευμένο στο δικό του όνειρο, ή μάλλον εφιάλτη.

Freddy Krueger είναι αλλαγή κούτσουρων κοντά σε αυτό που πολλοί άνθρωποι έχουν ονειρευτεί εκεί. Μερικά γεγονότα στον κόσμο των ονείρων είναι τόσο τρομακτικό ότι ένα πρόσωπο που προσπαθεί να μιλήσει ή να κλάψω, αλλά η φωνή δεν βγαίνει καθόλου. Στη συνέχεια, την επόμενη μέρα, το ερώτημα είναι: τι σημαίνει αυτό;!

Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να ουρλιάζουν. Τι σημαίνει αυτό; (Reuters)Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να ουρλιάζουν. Τι σημαίνει αυτό; (Reuters)

Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει ή να κλάψω;

• Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να κλαίνε

Στο όνειρο, η κραυγή συμβολίζει το θυμό ή φόβο. Είναι η ζωντανή έκφραση των συναισθημάτων ενός ατόμου. Όταν κάποιος προσπαθεί να ουρλιάζουν και δεν ακούγεται ήχος, αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάποια κατάσταση που ταλαιπωρεί, αλλά δεν έχουν το θάρρος να δράσει. Η σιωπηλή κραυγή σημαίνει επίσης την αδυναμία να εντοπίσει τους φόβους και τα συναισθήματα.

• Αν ονειρευτείτε ότι δεν μπορεί να μιλήσει

Σε θέση να μιλήσει σε ένα όνειρο είναι ένα σημάδι ότι το άτομο έχει δυσκολία να πείσει τους άλλους. Συμβολίζει την καταδίκη της αποτυχίας, που είναι, να επιβάλουν τις ιδέες τους.

Δεν μπορείτε να κλαίει είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική. (Reuters)Δεν μπορείτε να κλαίει είναι ένα σημάδι ότι η κατάσταση είναι ανησυχητική. (Reuters)

κατανόηση όνειρα

Οι άνθρωποι ονειρεύονται κάθε βράδυ, ακόμα και όταν δεν θυμάστε αυτό. Το όνειρο είναι μια διανοητική δραστηριότητα που σχετίζεται με μια σειρά εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του ύπνου REM. Αλλά τι είναι αυτό το REM; Λοιπόν, αυτό είναι το βαθύτερο κατάσταση όταν ένα άτομο κοιμάται, στην οποία το σώμα έχει παραλύσει, αλλά ο εγκέφαλος εξακολουθεί να είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Και αν δεν είναι ένα όνειρο ...

Μερικοί άνθρωποι συγχέουν τα όνειρα με την πραγματικότητα. Αυτό είναι, στην πραγματικότητα έχουν ήδη συμφωνηθεί ύπνο, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί να μιλήσει, να φωνάξει ή να μετακινήσετε το σώμα. Αυτό το είδος της κατάστασης είναι κάτι τυπικό της παράλυσης του ύπνου.

Τι είναι η παράλυση του ύπνου;

Η υπνική παράλυση είναι μια διαταραχή που εμφανίζεται κατά την κατάκλιση ή ξυπνήσει. Το άτομο γνωρίζει πού βρίσκεστε και ποιος είσαι, αλλά δεν μιλούν ή να φωνάξει, ούτε να κινείται ένα μυ στο σώμα. Η υπνική παράλυση είναι ένα τυπικό σύμπτωμα μιας διαταραχής που ονομάζεται ναρκοληψία.

Στην παράλυση ύπνου, το άτομο δεν μπορεί να μιλήσει, ουρλιάζουν ή να μετακινήσετε. (Reuters)Στην παράλυση ύπνου, το άτομο δεν μπορεί να μιλήσει, ουρλιάζουν ή να μετακινήσετε. (Reuters)

Η κατάσταση του ύπνου παράλυση διαρκεί 2 έως 5 λεπτά και μπορεί εύκολα να συγχέεται με έναν εφιάλτη. Άλλωστε δεν είναι σε θέση να μιλήσει, να κλαίνε ή να μετακινήσετε, το άτομο μπορεί να έχει δυσκολία στην αναπνοή, ακουστικές ψευδαισθήσεις, τα συναισθήματα του άγχους / φόβου και την αίσθηση της πτώσης ή κυμαινόμενο.

Για να μην υποφέρουν από συχνά επεισόδια παράλυσης του ύπνου, συνιστάται να ελέγχετε το άγχος και το άγχος. Η χρήση ηρεμιστικών έχει επίσης θετική επίδραση, δεδομένου ότι περιέχει με ιατρική συμβουλή. Δείτε περισσότερα νοήματα των ονείρων εδώ.