15ο πάρτι γενεθλίων: Best ιδέες για το κόμμα ντεμπιτάντ

26 October 2017

15ο πάρτι γενεθλίων: Best ιδέες για το κόμμα ντεμπιτάντ

ο πάρτι γενεθλίων 15 Πρόκειται για ένα αξέχαστο γεγονός στη ζωή ενός κοριτσιού. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί σίγουρα το πέρασμα από την παιδική ηλικία στην εφηβεία, που φέρει μαζί της μια σημαντική συμβολική αξία. Αν ψάχνετε για να οργανώσει μια άψογη γιορτή, γι 'αυτό διαβάστε την ιστορία και να δούμε πώς να σχεδιάσουν το κόμμα με κάθε λεπτομέρεια.

Οργάνωση των εορτασμών είναι ήδη δουλειά κάτι, αλλά στην περίπτωση που προέρχονται από το κόμμα, το έργο είναι ακόμη μεγαλύτερη. Εκτός σκεφτόμαστε το χώρο, από το μενού και διακόσμηση, το κορίτσι γενεθλίων πρέπει επίσης να γνωρίζουν τα πάντα για την τελετή και τις παραδοσιακές φορεσιές αυτού του τύπου της εκδήλωσης.

Ανακαλύψτε πώς να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του κόμματος. (Reuters)Ανακαλύψτε πώς να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του κόμματος. (Reuters)

15ο πάρτι γενεθλίων

Θα ήταν πιο εύκολο να νοικιάσετε ένα μπουφέ για να οργανώσει κάθε 15 χρόνια εορτασμού της λεπτομέρειας, αλλά αυτό συνήθως ζυγίζουν στον προϋπολογισμό και δεν είναι πάντα το αποτέλεσμα φτάνει τις προσδοκίες. Έτσι, αν το κορίτσι γενεθλίων θέλει τα πάντα τέλεια, θα πρέπει να «βάλει τα χέρια τους βρώμικα» και καταρτίζει κατάλογο των σκευασμάτων εκ των προτέρων. Κάθε βήμα πρέπει να παρακολουθείται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε τίποτα δεν πάει στραβά. Το πολύ κομψό παρατίθενται τα σημαντικά στοιχεία για να συνθέσει τη λίστα των προετοιμασιών για το κόμμα ντεμπιτάντ.

λίστα των καλεσμένων για το 15ο πάρτι γενεθλίων

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 4

Ξεκινήστε τις προετοιμασίες βάζοντας σε χαρτί τα ονόματα των φιλοξενούμενων. Αν το κόμμα είναι μικρό και φιλόξενο, δίνουν το προβάδισμα σε φίλους και στενοί συγγενείς. Είναι με βάση τον αριθμό των ανθρώπων που θα πάρετε για να πάρει την καλύτερη θέση στο κόμμα και να ρυθμίσετε τις ποσότητες των τροφίμων και ποτών.

Τοποθετήστε για πάρτι

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 14

Ένα από τα πρώτα βήματα κατά τη διοργάνωση πάρτι 15 ετών είναι η επιλογή της τοποθεσίας. Ο χώρος πρέπει να περιέχει τον αριθμό των επισκεπτών και να έχουν μια περιοχή σε θέση να εκτιμήσουν όλα τα αξιοθέατα της εκδήλωσης, όπως είναι η περίπτωση του βαλς. Υπάρχουν πολλά δροσερά μέρη για να συγκεντρώσει μια καταπληκτική κόμμα, όπως οι λέσχες, εστίασης, λέσχες, σαλόνια και χώρους.

Ημερομηνία και ώρα

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 5

Ρυθμίστε την καλύτερη ημέρα και ώρα για τη διεξαγωγή του κόμματος. Βασίζεται σε αυτές τις πληροφορίες, θα είναι σε θέση να κλείσει με τους προμηθευτές εγκαίρως και να κλείσετε την ενοικίαση του χώρου.

Επιλέξτε ένα θέμα

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 6

Οι αρχάριοι δεν θέλουν απλά να οργανώσει ένα πάρτι γενεθλίων, θέλουν να δημιουργήσουν πραγματικά μια αξέχαστη εκδήλωση. Για να «ξεφύγει» από το παραδοσιακό κλίμα, είναι σύνηθες να χρησιμοποιείται θέματος. Η επιλογή του θέματος θα πρέπει να απεικονίζουν την προσωπικότητα του αγοριού γενεθλίων. Για παράδειγμα, αν της αρέσει πολλές ταινίες, το σύνολο του κόμματος μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με το θέμα «Hollywood». Στην περίπτωση του «κοριτσιού στην παραλία», η πρόταση είναι να οργανώσει μια Luau. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν πολλές προτάσεις θεμάτων: 60 Rockstar, το Λας Βέγκας, Enchanted Garden, Εργοστάσιο Σοκολάτας, το Παρίσι και η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων.

προσκλήσεις

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 7

Η πρόσκληση 15 ετών κόμματος θα πρέπει να περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, όπως ημερομηνία, ώρα, διεύθυνση τοποθεσίας και το όνομα του αγοριού γενεθλίων. Ο σχεδιασμός θα πρέπει επίσης να είναι δημιουργική, σύγχρονη και εκτιμούν το θέμα που επιλέχθηκε για τον εορτασμό. Να θυμάστε ότι η πρόσκληση είναι η πρώτη επαφή με τον πελάτη κοινωνικοποίηση, γι 'αυτό είναι σημαντικό να τελειοποιήσει.

ο πρίγκιπας

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 13

Για να αρχίσει τις προετοιμασίες για το κόμμα, το κορίτσι γενεθλίων πρέπει να είναι σαφές στο μυαλό που θα είναι πρίγκιπας σας. Αν ταιριάζει στον προϋπολογισμό, που μπορεί να προσλάβει έναν ηθοποιό ή διάσημος τραγουδιστής. Ωστόσο, τα περισσότερα κορίτσια επιλέγουν έναν ξάδελφο, ένα στενό φίλο ή φίλο.

διακόσμηση

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 10

Για 15 χρόνια το κόμμα του είναι μια μεγάλη επιτυχία, είναι πολύ σημαντικό να σκεφτεί για κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης. Από το επιλεγμένο θέμα, το κορίτσι γενεθλίων πρέπει να ρυθμίσετε την παλέτα χρωμάτων και τα κύρια διακοσμητικά στοιχεία. Ποια θα είναι η τούρτα; Θα υπάρξουν ρυθμίσεις λουλουδιών διακόσμηση του χώρου; Όπως θα διανεμηθούν τα τραπέζια των καλεσμένων; Και οι εκκρεμείς διακόσμηση; Όλα αυτά τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν κατά το σχεδιασμό ενός 15 γενέθλια διακόσμηση κόμμα.

Θα σας αρέσει:

  • Πώς να δημιουργήσει ένα περιβάλλον lounge
  • Ιδέες για να δημιουργήσει ένα πίνακα με μπαλόνια

ντεμπιτάντ φόρεμα

???

Ένα από τα δυσκολότερα καθήκοντα σχετικά με τη ζωή ενός ντεμπιτάντ είναι η επιλογή το τέλειο φόρεμα. Το κομμάτι πρέπει να είναι άνετο, κομψό και εκτιμούν την προσωπικότητα του κοριτσιού. Σε γενικές γραμμές, τα κορίτσια προτιμούν να φορούν στιγμή μια πολύ πομπώδη μοντέλο φόρεμα να χορεύει βαλς και στη συνέχεια να ανταλλάξει για ένα ελαφρύ κομμάτι για να απολαύσετε το κόμμα. Μια καλή συμβουλή για εκείνους που δεν θέλουν να κάνουν ανταλλαγές εμφάνιση είναι το φόρεμα με αφαιρούμενα φούστα. Αυτό το κομμάτι «2 σε 1» κάνει τη ζωή πολύ πιο πρακτικό ντεμπιτάντ.

Θα σας αρέσει:

  • 70 τέλεια φορέματα κόμμα
  • 217 φωτογραφίες από φορέματα δαντέλα να εμπνεύσει

Μακιγιάζ και χτένισμα

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 12

Το βλέμμα του κοριτσιού γενεθλίων δεν εξαρτάται μόνο από το φόρεμα. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να σκεφτείτε ένα μακιγιάζ που ενισχύει τις λεπτές χαρακτηριστικά και ένα χτένισμα που ταιριάζει το σχήμα του προσώπου και τον τύπο των μαλλιών. Ημέρες πριν από το κόμμα, το ντεμπιτάντ πρέπει να κάνει μια δοκιμή make-up και χτένισμα για να εκτιμηθεί κατά πόσον τα πάντα είναι σε αρμονία.

Θα σας αρέσει:

  • Κόμμα καταπληκτικά χτενίσματα
  • συμβουλές μακιγιάζ για το βράδυ πάρτι

κοστούμια

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 9

Σε παραδοσιακά κόμματα, είναι κοινό για μερικούς επισκέπτες για να παρακολουθήσουν το επίσημο και κομψό κοστούμια, όπως αυτά έχουν «κληθεί» από το κορίτσι γενεθλίων για να παραστεί στην τελετή. Κανονικά, η ντεμπιτάντ επιλέγει 15 φίλους, οι οποίοι μπορούν να φορούν φορέματα στο ίδιο χρώμα και ύφασμα για να παρακολουθήσουν το χορό. Τα κοστούμια των συντρόφων μπορεί επίσης να οριστεί εκ των προτέρων, και ιδίως το χρώμα γραβάτα.

Τρόφιμα και ποτά

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 2

Το μενού θα πρέπει να αποτελείται από διάφορα φαγώσιμα, δηλαδή ότι ικανοποιήσουν κάθε ουρανίσκο. Οι αρχάριοι συχνά νοικιάσετε ένα τροφοδότης για την προετοιμασία ορεκτικά και δείπνο. Είναι επίσης δυνατό να εξυπηρετούν διαφορετικούς τύπους ποτών για να ζωντανέψουν το κόμμα, όπως ποτά, μπίρα και σόδα. Όσον αφορά τα γλυκά, αξίζει να στοιχηματίζετε σε ένα καλό κέικ πραλίνα με cupcakes διακοσμημένα όμορφα, αμυγδαλωτά και σοκολάτες.

Θα σας αρέσει:

  • Κέικ διακοσμημένο με fondant
  • θέμα κέικ για 15 χρόνια

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 15

Το μενού μπορεί επίσης να είναι δημιουργικοί και αξία «τα πράγματα» ότι η κοπέλα γενεθλίων του αρέσει να τρώνε με τους φίλους σας (μιλάμε για πίτσα, χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες).

τελετή

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 3

Η τελετή αρχίζει συνήθως με τη θριαμβευτική είσοδο του κοριτσιού γενεθλίων, χέρι-χέρι με τον πατέρα της. Οι δύο κλασσικό βαλς χορός στις αρχές του κόμματος και στη συνέχεια να το διάστημα το μερίδιο στην πίστα με 15 ζευγάρια (που επιλέγεται εκ των προτέρων). Η ντεμπιτάντ μπορούν να εισέλθουν μόνο το δωμάτιο με τον πατέρα του και στη συνέχεια χορεύει με τον πρίγκιπα της. Μετά το χορό, λαμβάνουν χώρα τα αφιερώματα, τα οποία δεν θα πρέπει να διαρκέσει περισσότερο από 10 λεπτά.

μουσική

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 20

Μετά το παραδοσιακό βαλς, είναι πολύ σημαντικό ότι το κόμμα να υπολογίζει σε μια πολύ ζωντανή playlist για τους επισκέπτες για να διασκεδάσουν. Το κορίτσι γενεθλίων μπορεί να συναντηθεί με τους φίλους και ρυθμίστε τα καλύτερα τραγούδια για να συσκευάσει την εκδήλωση. Μπορείτε επίσης να νοικιάσετε ένα συγκρότημα ή DJ. Δείτε τις προτάσεις μουσική εδώ.

ειδικές αξιοθέατα

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 16

Εάν ο προϋπολογισμός σας επιτρέπει, αξίζει την πρόσληψη ειδικών αξιοθέατα για να ζωντανέψουν το κόμμα 15 χρόνια. Υπάρχουν πολλές καλές ιδέες, όπως περίπτερο φωτογραφία και παραστάσεις τσίρκου.

φωτογραφίες από το πάρτι

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 18

Κατά τη στιγμή της κατάρτισης του καταλόγου των προετοιμασιών για το κόμμα, είναι πολύ σημαντικό να συμπεριληφθούν οι στοιχείου «φωτογραφίες». Οι περισσότεροι γενέθλια προσλαμβάνει έναν φωτογράφο για να εκτελέσει μια πολύ επαγγελματική και όμορφη δουλειά. Το άλμπουμ είναι μια σημαντική υπενθύμιση, γι 'αυτό δεν μπορεί να αφεθεί στην άκρη.

αναμνηστικά

15ο πάρτι γενεθλίων Πώς να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια 17

Η σουβενίρ θα πρέπει να είναι μια «θεραπεία» λειτουργικό, όμορφο και νόστιμο. Δεν επιτρέπεται η χρήση μοιράζουν αρωματικά σακουλάκια στο μέρος που κανείς δεν θα εκπλαγεί. Σκεφτείτε κάτι που έχει να κάνει με το θέμα εκδήλωσης ή την προσωπικότητα του αγοριού γενεθλίων. Όταν η «μπαλάντα» αρχίσει, αξίζει να διανείμει αξεσουάρ στην πίστα, όπως καπέλα, πολύχρωμα βραχιόλια νέον και τα φτερά. Σε Elo7 έχουν μεγάλη ποικιλία από αναμνηστικά προτάσεις.