Makeup for hud med fregner

26 October 2017

Makeup for hud med fregner

Et ansikt med fregner har sin spesielle sjarm, er det ikke? Fregner gi en naturlig sjarm til ansikt, er super delikat og alle kvinner bør asumir sine sardiner uten frykt!

Men mange kvinner som har fregner i ansiktet, er i tvil i tid for sminke, "skjule eller ikke skjule fregner? Det er spørsmålet. " Makeup for hud med fregner krever litt omsorg, små detaljene, men det gjør hele forskjellen.

Makeup for hud med fregner

I dag tilbyr vi noen virkelig kule tips om makeup for hud med fregner som vil hjelpe deg når du oppretter din make!

Hud med fregner

Det er viktig å ikke misbruke pulver i et forsøk på å dekke fregner, fordi resultatet kan være katastrofalt: super tung sminke og kunstig hud. Nøkkelen er å ikke overdrive det på taket prøver å skjule dem.

Makeup for hud med fregner

Kvinner som har fregner i ansiktet allerede har sin naturlige sjarm, så trenger ikke å skjule dem helt, bare bruke en lett make streket poengene som kreves for at resultatet skal være vakkert.

Denne type hud trenger spesiell omsorg og kontinuerlig beskyttelse for å holde mykhet og lekenhet, så bruk produkter som inneholder solkrem og ikke glem å forberede huden før merke, ok?

Makeup for hud med fregner

Vær oppmerksom på tonen i hennes fregner når du velger rødme tone, hvis ansikt er rødlig i området av kinnene, ikke bruk rødme i nyanser av rosa. Foretrekker blushs i nyanser av brunt.

Allerede fregner er i kobbertoner, bør rødme helle til den rosa toner for å gi et balansert.

Makeup for hud med fregner

Merke: Hvordan forberede huden din med fregner

Se en video med tips om hvordan å forberede huden med fregner å motta sminke og får en utrolig resultat!

 Gjør huden med fregner - Step by Step

Sjekk ut trinn for trinn hvordan å lage en makeup for hud med fregner og avlede fokus for oppmerksomheten til et annet ansikt av poenget:

1 - Bruk en passende pensel til å påføre flytende foundation over hele ansiktet, beveger seg mot standardisering halsen huden.

2 - Tilbring en korrigerende lys illuminator, vil det lyse øyet og redusere mørke ringer.

3 - Bruk et tynt lag av pulversammenpresningen i den flate av T-sonen;

4- Ved en glitrende brun nyanse, gir dybde til øynene. Denne fargen er perfekt for bleke skinn av rødhåret kvinner.

5- I det indre hjørnet av øyne, bruker et beige skimrende skygge for å belyse og gi en ungdommelig luft for å gjøre;

6. Misbruk av alongadora maske sorte vipper;

7- The rødme pastell nyanse av rosa er perfekt for lys hud, men ikke overdriv effekten!

8. Før påføring av leppestift og for å understreke leppene, bruker en leppe fuktighetskrem inneholdende fløyelsaktig effekt som fortrinnsvis inneholder Elastinol + R for å eliminere de sprekker og rynker av leppene.

9 - eyelinerblyant rundt munnen øker og gir volum gjør leppestiften varer mye lenger;.

10 - Sats på en rød leppestift! Den røde fargen er trend og kan brukes når som helst på dagen.

Makeup hos kvinner med fregner - Bilder

Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner Makeup for hud med fregner

Vil du ha flere sminketips? Hvis du leter etter makeup for hud med fregner, vil du sikkert også gjerne se våre makeup tips for rødhårede trinn for trinn! ��

Bilde / Studiepoeng: http://www.shannonleemiller.com/