Načrtovane kuhinje: 87 fotografij in ideje za posebnega Kopiraj!

26 October 2017

Načrtovane kuhinje: 87 fotografij in ideje za posebnega Kopiraj!

Vi ste tip, ki ljubi dobili raziskovanje -Master načrtovane kuhinje in čutijo močno željo, da bi, da UP v vaši kuhinji? Oglejte si izbor modelov načrtovanih kuhinj čudovitih in zelo eleganten! Zagotovo vam bo všeč obleke in bodo želeli tam delati tudi v vaši hiši!

Ko pomislite na čudovit doma kot film se začne domišljam, da je prostor? Ampak vem, da je veliko ljudi začelo kuhinjo. Dovolj prostora za pripravo jedi in jim služijo. Cela družina skupaj in nasmejan, kot komercialno.

Sanje so sanje! Danes je to mesto je zapustil bližje, da mesto, ki ga boste zamislili. Kako najti, izbrati in naročite načrtovane v skladu s tem, kar si predstavljate kuhinjo.

načrtovane kuhinje

načrtovane kuhinje

Za razliko od drugih časih, kadar je bilo to mogoče le za razred A (samo v samem film), danes se je število možnosti nam daje zelo v dvomih pri izbiri načrtovano kuhinjo, saj ima za vsak žep in razrede.

Vse bo odvisno od znamke, kakovostnih materialov, kuhinja slogu in hitrosti dela. Toda, kako izbrati najbolj opremljeno kuhinjo za vaš dom? Kaj ste mislili s tem? Ali moderno, udobno, vintage? Danes je vprašanje tukaj je zelo elegantna kuhinja, pojdi z menoj!

načrtovane kuhinje

Zakaj kupiti kuhinj Predvideni?

Ker so moderno, funkcionalno in imajo pohištvo, ki se prilagodi velikosti sobe. Vaša kuhinja je točno tako, kot želite, in montažo v prostoru vašega doma. Z drugimi besedami, ki jih uporablja za pohištvo, ki standardizira sobo in ustreza potrebam tistih, ki živijo v hiši.

kuhinje načrtovano-modernas-

vgradnji kuhinja s prilagojenim pohištva ponuja številne prednosti, med najpomembnejše pa lahko poudari rabe prostora, ne da bi ogrozili obtok. Nič skriti v omaro in banke gredo ujeti vsak obrok.

Prav tako lahko lažje prilagoditi, z izbiro materialov strukture, barve, premaze in vrste strojne opreme. Naredite kombinacije teh elementov, ki niso v nobeni izložba trgovini.

Ker ima ta vrsta kuhinje funkcionalno strukturo je treba upoštevati omejitve bivanja in navade prebivalcev.

Razmišljate o tem bo mogoče urediti naprave pohištva in gospodinjskih v sobi. Imate veliko predmetov za gospodinjstvo? V tem primeru boste morali namestiti kabinet z več vrati. Če je skupno, da bi lažje prigrizke čez dan, tako da klopi ne smete zamuditi. Tukaj je prostor za shranjevanje pribora, pripravo hrane in pomivanje posode. Stališča in višine kosov so vedno prilagojena vašim potrebam.

Načrtovane kuhinje (85)

Prostori Kuhinje Načrtovano

Kaj je prostor, ki jih imate v vaši hiši? Prezreti končnih kuhinjo kose, ki jih že imajo. Načrtovana kuhinji ne bodo uživali karkoli od tega.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje namenjeni za okolja ožine

Vaša kuhinja je dolga in ozka? Torej, najbolj primerno je, da namestite načrtovano linearno pohištvo, ki je, z vsemi njegovimi sestavnimi deli poravnani na isti strani. Če je prostor na voljo v sobi, lahko projekt deluje z dvema vzporednima stenama, vključno z umivalnikom, točilne in peči pred hladilniku.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje Načrtovano Environments U

To je oblikovan kot U? Nato lahko ustvarite funkcionalno trikotnik z zagotavljanjem meri pohištva. Korito mora biti pravokotno na steno peči in hladilnik se lahko namesti na nasprotni steni peči.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje Načrtovane okolij L

V domačem prostoru je L? Dobro, se ta prostor šteje za izredno praktičen in omogoča uživati ​​v prostor čim bolje. V tem primeru je hladilnik dovoljeno postaviti v kot, vendar je telo in peč se nahaja na nasprotnem koncu. Števec zajtrk lahko vnese tudi v prostor, dokončanje "L". Bo popoln!

Kuhinje-načrtovani

Velika kuhinje Načrtovane

Kdo ima absurdno veliko kuhinjo ali celo razmišljal o uporabi drugo sobo v hiši, kot je kuhinja, imate več možnosti. Potem je mogoče vključiti več sestavnih delov pohištva, poleg že omenjene. Center otok s kuhalnikom in kapuco, na primer, je velika možnost, da izkoristijo razpoložljive površine v središču okolja. Je luksuz! Ta ista struktura lahko umivalnik in števec zajtrk, ta model je pogosta v sodobnih domovih kot tudi.

Kuhinja z otokom je kot nalašč za družinske integracije in to je mogoče vrednotiti v času izbire projektiranja, konec koncev, vsi lahko govorimo na mizi, kot je pripravljen obrok.

Kuhinje-načrtovani

Načrtovane kuhinje: Kje začeti?

Izberite blagovno znamko načrtovanih kuhinje, ki ima več opraviti s svojimi finančnimi možnostmi in vašem okusu. Naredite sestanek in prinašajo podplat svojega premoženja. Arhitekt, ki se boste srečali bo pokazal ustrezen projekt, od koder cevovodih in izdelava filma in postavitev prostora. Je kdo bo predlagal eden izmed modelov, ki smo zgoraj navedenih.

Kuhinje-načrtovani

Barve za Cuisines načrtovanih

Pomislite že v vaši kuhinji z enobarvnim kosov in izpostavlja svetlobi, nevtralnih barvah, kot so beli. Nega obljublja, da bo povzročil občutek prostornosti v okolju. Ampak nič ne preprečuje, da boste uživali v rdečo kuhinjo, modra, vino ali celo črno. Mislim, kul!

Kuhinje-načrtovani

Najboljše kuhinj Načrtovana Marks

Kuhinje načrtovano TODESCHINI

V trgovinah po vsej Braziliji, blagovna znamka razvija svoje lastne projekte, ampak tudi skupinsko sodeluje s svojimi strankami za načrtovanje čudovite kuhinje. Morate imeti trgovino v vašem mestu

Stavijo na sodobne oblike, navadno z ravnimi, čistimi linijami. Tam je skrb za delo s kakovostnimi materiali in vrednost glavne dekoracijo trendih. Kdor sodobnost lahko zdaj urniku sestanek tam.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje načrtovano Dell Anno

To je tradicionalna meri pohištvo blagovne znamke in je skupno, da razmišljajo o svojem domu. Dell Anno ima tudi popolno linijo za kuhinje.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje načrtovano Itatiaia

Njegove preproste in funkcionalne kuhinje. Oprema niso tako zapletene kot drugi tukaj, omenjenih v tem položaju, vendar lahko dobili dobre rezultate, ki jih je veliko nižji ceni. Če je vaš proračun nizek v Itatiaia razmišljati kot dobra izbira.

Načrtovane kuhinje (72)

Kuhinje načrtovano Italínea

Ta znamka načrtuje lepe in prefinjene kuhinje. Vedeti in očara s modelih Italínea.

Načrtovane kuhinje (75)

Načrtovani Najljubši Kulinarika

Z veliko linij za zagotavljanje strankam Priljubljen je ena največjih in najmodernejših pohištva znamk načrtovanih v Latinski Ameriki. Kuhinje so izdelani iz kvalitetnih materialov in slediti vse, kar je v modi. To je ena izmed mojih najljubših, kot že ime pove.

Kuhinje-načrtovani

Kuhinje načrtovano Criare

Druga sodobno možnost pohištvo je Criare.

Načrtovane kuhinje (82)

Cene načrtovanih kuhinje

Načrtovana kuhinja skupaj s pohištvom, aparati, vodovodnih in električnih sistemov, stroški R $ 7.000 do R $ 80.000. Med načrtovanjem, dela in vse, kar vključuje vaša kuhinja vse pripravljeno.

Če imate doma vedo, da je vredno naložbo. Prilagodite svoje možnosti, parcele, načrt. Omeniti velja, da so razponi vrednosti za razrede A, B in C. obrnite na specializirano podjetje, in ga prosite za ponudbo.

Načrtovane kuhinje (84)

Vrste načrtovanih kuhinje

Z modularno pohištvo: ko se je blagovna znamka (eden od tistih zgoraj) nudi mobilne razsežnosti, ki deluje in te dimenzije so primerne za okoljske ukrepe. Uporablja dele, ki so že in bodo Prilagođenje

Uporaba Dogovorili pohištvo: ko, kot že ime pove, je pohištvo izdelan v skladu s posebnimi ukrepi za svoj projekt. Ta tip je dražji.

Kuhinje-načrtovani

Nasveti načrtovane kuhinje

Načrtovana navadno kuhinjsko pohištvo je sestavljena iz omare, pulti, predali z delilniki in police. Za vgradnjo dober dizajn ima tu nekaj nasvetov arhitektov, ki delajo s kuhinjami: morate paziti na material, ki se uporablja, vedno zahteva MDF.

 • Če ima kuhinjo malo prostora, poskusite omare z drsnimi vrati in se prepričajte, da je obtok v prostoru ugodno.
 • Namestiti kuhinjske omare do stropa, ker potem lahko izkoristite vertikalni prostor čim bolje in prepreči nabiranje umazanije.

Kuhinje-načrtovani

 • Moraš videti, če se konča dobro opravljeno, ne izrezek in zakovic.
 • Vredno je pozoren na čas, montažo in v kuhinji organizaciji in vedno držijo za oblikovanje in strukturne pogoje, da bo prostor prejeli ponudbe kuhinjo.

Načrtovane kuhinje (76)

 • Vedno moramo spoštovati tramove, stebre, hidravlične cevi in ​​električnih točk pri načrtovanju vsako okolje.
 • Če ima kuhinjo malo prostora, poskusite omare z drsnimi vrati in se prepričajte, da je obtok v prostoru ugodno.
 • Namestiti kuhinjske omare do stropa, ker potem lahko izkoristite vertikalni prostor čim bolje in prepreči nabiranje umazanije.
 • Če želi projekt, da bi najbolj funkcionalno kuhinjo, tako da je vredno namestitvijo električnih predalov, ki se odpirajo samodejno in tiho. V notranjosti vsakega predala lahko LED trak za enostavno razsvetljavo.

Kuhinje-načrtovani

 • Razmislite specifikacije projekta in se prepričajte, da so določene v pogodbi. Izbrali ste listov MDF ali MDP? Ki bo merila vsak kos? Kakšne so specifikacije tečaji, ročaji in številnimi drugimi dodatki? Vse to mora biti nastavljen pred dokončnim nakup.

Kuhinje-načrtovani

Zaključna načrtovana za kuhinje

Načrtovane kuhinje (70)

Vrste in umivalnik vrhovi cene

Če ste razumeli nekaj, da tu gre za element, ki vam lahko pomaga v času razumeli proračuna. Vrh načrtovano kuhinjo se običajno opravi v kamnu ali nerjavečega jekla. Iz nerjavečega jekla, je težnja, da se veliko cenejši, vendar se pogosto ne uporabljajo pri načrtovanih kuhinjah, ker to ni estetsko lepa. Iz nerjavečega jekla vrh je okoli R $ 1.000,00. kamen je odvisna od kamna. Pod povprečno ceno na m2 glede na vrsto kamna:

 • marmorja - Cena se giblje od R $ 250,00 do 900,00 na m2,
 • granit - Cena se giblje od R $ 250,00 do 550,00 na m2,
 • apnenec - Cena se giblje od R 450,00 $ na 650,00 na m2
 • Silestone - Cena se giblje od R $ 800 do 1000,00 na m2
 • quartz Stone - Cena se giblje od R 800,00 $ na 1000,00 na m2
 • Nanoglass - Cena se giblje od R $ 900,00 do 1500,00 na m2,
 • Marmoglass - Cena se giblje od R 700.00 $ R 1.000,00 $ m2

Kuhinje-načrtovani

Fotografije načrtovanih kuhinje

Želite več navdih morali načrtovati svojo kuhinjo? Tu je veliko neverjetno kuhinje za kopiranje!

kuhinja načrtovano-16

-Kuhinja kuhinjo načrtovane sodobni Todeschini-13

kuhinje, načrtovana-Modern-03

kuhinje, načrtovana-Modern-04

kuhinje načrtovana-Modern-10

kuhinje, načrtovana-Modern-09 kuhinje, načrtovana-Modern-08

kuhinje načrtovana-Modern-07

kuhinje načrtovana-Modern-06

kuhinje, načrtovana-Modern-05

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-10

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-18

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-24

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-25

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-19

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-11

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-14

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-23

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-22

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-21

kuhinje načrtovana-Todeschini-Modern-20

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-26

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-28

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-29

kuhinje-načrtovani-Todeschini-Modern-27

Načrtovane kuhinje (65)

Načrtovane kuhinje (68)

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

Načrtovane kuhinje (64) načrtovane kuhinje (63) Načrtovane kuhinje (62)  Načrtovane kuhinje (60) Načrtovane kuhinje (59)

immagini 073

Načrtovane kuhinje (57) Načrtovane kuhinje (56) Načrtovane kuhinje (55) Načrtovane kuhinje (54) Načrtovane kuhinje (53)

????????????????

????????????????

Načrtovane kuhinje (51) Načrtovane kuhinje (50) Načrtovane kuhinje (49) Načrtovane kuhinje (48) Načrtovane kuhinje (47) Načrtovane kuhinje (44) Načrtovane kuhinje (45) Načrtovane kuhinje (46) Načrtovane kuhinje (43) Načrtovane kuhinje (42) Načrtovane kuhinje (41) Načrtovane kuhinje (38)

Niste našli model, ki ste ga iskali? Kdo vam lahko pomaga točno tisto, kar potrebujete, je dobra arhitekt! Glej tudi kuhinje možnosti, da smo tukaj, ki so prikazane na blogu. Veliko sreče pri izbiri!

/ Vir slike /

Vsi projekti so internet reprodukcije