Igraj božično Creative (Best !!!)

26 October 2017

Igraj božično Creative (Best !!!)

V malo Božič je že tu, in poleg preživijo posebne trenutke in okusne poleg naše družine in prijateljev, smo se lahko zabavajo z Božična igra! "Združimo" ni le Secret prijatelju, ki se lahko opravi na koncu leta, kajne punce? Izbrali smo nekaj zelo zabavnih možnosti za poživitev vaše božično malo zabavo s prijatelji in družino. Za katere se lahko nanašajo (in še imate čas!), So pokazali smo tukaj na blogu in drugih pravnih načinov za dodajanje vrednosti za vaše goste počitniških strank, je vredno kliknite tukaj in ob poglej.

ustvarjalna igra Božič

Možnosti play ne manjka! In, da, da animirani v svojem domu praznovanje v družini, zelo Chic pripravili nekaj zanimivih predlogov za igre, ki se ukvarjajo otroke in odrasle! Preverite!

Ugani kdo? (Z žlicami)

Pravilo je preprosto: Zavezane oči eden od igralcev, medtem ko je drugi pred njim. Kdo je z zavezanimi očmi lahko dotaknete samo žlice prijatelj uganiti, kdo je oseba. Če ne bo udaril prvi, mora prijatelj posnemati smeh Božička, rekoč: "Ho, Ho, Ho!«. Če igralec udari, prijatelj, ki je pred vami, je z zavezanimi očmi in igrati znova. Če je spet narobe, bo še naprej igral v drugi stranki z žlico priti prav!

b2

Mehur razred / Balon Nagrajeni

V tej igri, boste morali širiti balone okoli hiše ali izbrano in dal okolje v mehurji dokumentov z imeni ljudi, ki bodo sodelovali v igri. Nato vsak trak balon poči in ugotovi, ime drugega gosta. Namen je, da izumiti več aktivnosti za vsakogar. Primer: oseba lahko pove drugega, ker, kot je ona, nenavadno zgodbo, ki sta živeli skupaj, in tako naprej. Kar šteje, je dober humor in ustvarjalnost!

Druga možnost je za družine, ki nimajo veliko denarja in lahko kupite le darilo ob koncu leta. Lahko dajo kazni na več balonov, kot so: "To ni bila tokrat" ali "Poskusite znova" ali "To ni vaš", ali pa "Plačaj zdravnika." Če le nagrada mehur mora imeti darilo. Vsi baloni morajo imeti enake barve za vsakogar, da ve, kje je!

b3

Ovijte svoje darilo na zabaven način!

Vzemite to eno in opraviti več plasti papirja na njem. V vsakem paketu, dal nalepke z besedami: "za smešnih družine" ali "najbolj požrešen". Ideja je, da ta gre skozi več ljudi, preden dosežejo lastnika!

b4

Igrajte se z otroki!

Vključujejo otroke v vseh igrah naredi veliko odraslih zabavo in sprostitev še veliko več! Ampak, če imate to strica ali dedka, ki raje kaj bolj resnega, na primer, lahko zabavo malo petje pesmi, delaš mime ali kolo igre. Eden od njih je, da se krog in dal škatlo, polno papirjev z nalogami. Nato mimo primer za vse otroke, dokler glasbenih postaj ali piščalka dotik. Vsakdo z gotovino v blagajni, odpravlja eno od vlog in igra z izbrano nalogo!

Božična igra za družino

Ločuj čevlje škatle in jih zaviti. V vsakem polju, vnesite vprašanje, na primer: "Kdo je najbolj družina požrešnež" ali pa "kdo je najboljši kuhar", "Kdo je najbolj siten" in tako naprej ... Spustite domišljijo v tem trenutku. Med stranke, kdo je odgovoren za prenos polja za vse goste odzove s pisanjem na prazen papir, ki je oseba, najbolj označene s posebno kakovostjo / napake. Škatle mora opraviti vse ljudi, tako da so vsi glasovali. Po vseh glasov, mora nekdo odpreti škatle in štetje glasov. To je zabavno, ko na desni strani, daje dober smeh!

Božična igra z glasbo

Organizator bo tvorita dve ali tri skupine in nato odkriti besedo. Ekipe morajo zapela zapis do te besede. To je res zabavno! Zmagovalna ekipa, ki ve več pesmi, lahko traja malo dar $ 1.99. Po tekmi, vsakdo lahko zabavno petje božičnih pesmi.

Gotovo je, da se bo vse našteto bi kaj božič bolj zabavno in živahno, dekleta! Kaj iger si najbolj všeč? Ne pozabite, da komentar! Vesele praznike in veliko novo leto!