Tie Dye Nails: Lær hvordan du gjør steg for steg!

26 October 2017

Tie Dye Nails: Lær hvordan du gjør steg for steg!

Du vet allerede Nail tie dye? Denne typen spiker kunst har gjort kvinners hoder og omgjort til en ekte følelse. Det er en moderne effekt, kan signaler fargede negler og litt psykedelisk. Saken viser steg for steg og vet opprinnelsen til denne teknikken. (Forsidefoto: Fab Fatale)

Begrepet tie dye er et engelsk ord som betyr "tie". Det er en kunst som er populær blant 60 og 70 med eksentrisiteten av hippiebevegelsen. Ved første, ideen var å lage fargemønster i stoffet, utforske ulike måter å få en flerfarget resultat. Å gi liv til slutt, folk foldet, bundet og sydde bitene å farge. Etter å ha blitt allment praktisert i området av klær, har tie dye teknikk invadert verden av dekorerte negler.

Negler gjort med tie dye effekt. (Reuters)Negler gjort med tie dye effekt. (Reuters)

Tie Dye Nails

Neglene tie dye søke å følge samme prinsipp kunstneriske farging tekstiler. Nøkkelen er å jobbe med ulike farge glasurer som har en harmoni med hverandre, slik tilfellet er rosa, lilla, blå, rød, grønn, gul og oransje. Noen kvinner velger å jobbe med gradient effekt også, for da fargen overgangen blir mykere.

Spiker med gradient virkning; (Reuters)Spiker med gradient virkning; (Reuters)

Moderne, psykedeliske, tie dye negler matche kvinner med sterk personlighet. De kan la de kvinnelige hender omtalt i utseende og vibrere med samme intensitet av sommeren. Med andre ord, dette er dekorert spiker teknikken perfekt for de som ikke liker å gå ubemerket hen.

spiker-dekorertNails Tye Die in effect "innstilling av solen." (Reuters)Nails dekorert med levende farger. (Reuters)Nails dekorert med levende farger. (Reuters)

Steg for steg spiker tie dye

Lyst til å lære å gjøre neglene tie dye? Følg deretter følgende trinn for trinn:

1. Begynne å bruke en base lag på neglene.

Sett tape på fingrene. (Reuters)Sett tape på fingrene. (Reuters)

2. Teip rundt neglene, samt glasur vil ikke jord begge fingrene. Husk å ikke la tapen berøre neglene.

3. Sett vann ved romtemperatur i en bolle.

4. Velg tre emalje farger (gul, rød og grønn, for eksempel). Legg til to dråper av hver flaske med vann i skålen, overlappende farger.

Place dråper av glasur i en bolle med vann. (Reuters)Place dråper av glasur i en bolle med vann. (Reuters)

5. Bruk en tannpirker til å blande glasurer.

6. Dypp fingertuppene i bollen ved å plassere en finger om gangen. La dem i vann i noen sekunder for å sikre fiksering av neglelakker.

7. La nail art tørr. Slutt å påføre en tørrende olje lag.

8. For å fjerne overflødig glasur, bruk en pinne med bomull tips og aceton.

Har du fortsatt har spørsmål om hvordan man skal oppnå dette nail art? Så se videoen og lære hvordan du gjør teknikken ved hjelp glasurer med farger av samme familie.

Bilde Tie Dye Nails

Hva med litt mer inspirasjon? Se noen dekorasjoner spikre denne stilen tie dye!

spiker-tie-dyeBilde: (Sarah Lou Nails)spiker tie-dyeBilde: (Jeg føler polert)spiker tie-dyeBilde: Paulina Passions

spiker-tie-dye

spiker-tie-dye