svake og sprø negler – Hvordan behandle?

26 October 2017

svake og sprø negler - Hvordan behandle?

Hvis du lider av svake eller sprø negler, det er sjansene for dem har sluttet deres vekstprosessen, fordi i tilfeller av alvorlig sykdom, for eksempel, ender kroppen opp distribuere sin kilde til protein, vitaminer og forsvar til vitale organer.

 Tidligere næringsstoffer redusere negler og hår, som etterlater både svake og ugjennomsiktig. I de fleste tilfeller den viktigste årsaken til bruddet er over bruken av glasurer og styrke med formaldehyd, kjemikalier og mat problemer.

 En annen årsak kan være en vane å gjøre neglene hver uke. Med bruk av aceton eller andre remover neglelakk, negler også tørke ut, bli kjedelig og hvite flekker på overflaten.

spiker svak

Behandling for svake og sprø negler

 For å behandle, er det nødvendig å anvende gelatinkapsler eller jern og hjelp til løsninger og kremer med urea og med silikon - for å hjelpe til i dannelsen av en film som temporært beskytter negler.

 Et annet godt tips er å fjerne emaljen to dager før du gjør neglene igjen og overgrep i fuktighetskrem til hendene! Husk at fjerning av skjellaget bør unngås, siden det er den viktigste beskytteren i kampen mot bakterier og sopp.

Nail-sterk

Hjemmelaget oppskrift for svake negler

olje mykner

1 ss (suppe) sesamfrøolje

1 teskje (ts) av avokadoolje, macadamia og hvetekim

2 dråper av essensielle oljer av sandeltre og røkelse

Bland oljer i et mørkt glass. Cover og oppbevar på et kjølig sted vekk fra lys. Rist godt før bruk. Masser hender og negler.

Se også andre tips for å styrke negler og hjemmelagde oppskrifter som lærer hvordan du gjør negler vokser raskere, kan litt forsiktighet resultere i vakre, sunne negler!