Demillus naročite preko interneta: Takole TUKAJ!

26 October 2017

Demillus naročite preko interneta: Takole TUKAJ!

Demillus da zahteve prek interneta To je en način, da se omogoči, da iz dneva v dan koncesijske, V ta post bomo pokazali, kako narediti vaš naročite na spletu praktičen in zelo enostavna.

Ko gre za perilo brazilske ženske so največji entendedoras narobe, konec koncev, tukaj v Braziliji telo ženski se dobro porazdeli tako na vrhu kot na dnu tudi brazilski ženska naučila sčasoma na povpraševanje kdaj več kakovost izdelkov, predvsem spodnjega perila.

Demillus

vizija podjetja začela prilagajati in proizvodnjo izdelkov s kakovostjo in da se odlično prilegajo k telesu brazilskega ženske in DeMillus je ena taka vizijo podjetja, po vsem, ni čudno, da je to ena od referenc, ko gre na osebni ravni in ima več pooblaščenih trgovin, ki preprodajajo na spletu preveč.

Naročila Demillus internetu

Da bi svoje zahteve Demillus Internet je potrebno za dostop do strani z Demillus in imajo e-mail in geslo registrirani, da se vaše naročilo online.

1) Pojdite na stran z naslovom DeMillus

2) Kliknite "Moja naloga".

Demillus spletne Naročila

3) Prijava veljaven e-mail:

NAROČILA-DeMillus

Izpolnite ta obrazec:

4) Vaša koda Revendedor.5) CPF.6) veljaven e-poštni naslov.

Vrstni red-DeMillus

Kako registrirati svoj email v Demillus?

Za registracijo e-pošto v Demillus, sledite naslednjim navodilom:

1) Vnesite naslov strani DeMillus:

2) Kliknite "Moja naloga".

3) Kliknite na "geslo za prijavo".

Da-online-DeMillus

4) Vnesite kodo ali slovesno prodajalca;

5) Vnesite geslo;

6) Ponovite geslo za potrditev;

7) Vnesite datum rojstva z dnevnim in mesečnim formatu (dd / mm);

8) Vnesite svoj e-poštni naslov registriran na De Millus;

9) Kliknite "OK".

DeMillus-red-trgovec

Kako prenesti zahteve za Demillus?

1) Pojdite na stran z naslovom DeMillus

2) Kliknite "Moja naloga".

3) Kliknite na gumb "Make Your Order".

Vloga-DeMillus-online

Izdelki DeMillus Te je mogoče kupiti v trgovinah, specializiranih za perilo, ampak paradni konj podjetja so njegovi trgovci, razširila po vsej Braziliji teh trgovci ustvariti vez z kupec nadaljnjo krepitev odnosov med podjetjem in končnim potrošnikom.

Trgovci Demillus

Prodajalci so tako pomembno, da se podjetje, ki je spletni sistem ustvarjen za pospešitev naročil, je DeMillus sistem spletne aplikacije preko interneta, Ta sistem omogoča delo trgovca, kot je to potrebno za dostop do strani za registracijo nove vloge samo. Edina stvar, ki zahteva registracijo aplikacijo na spletu, je veljavna registracija in geslo, predhodno registrirana v sistemu, kot je prikazano zgoraj. Hočeš postati preprodajalec? Registrirajte se tukaj.

Če ste DeMillus koncesijske in nima registracije, sledite navodilom, ki so bile dane zgoraj in se prijavite. Ko je registracija storili, lahko začnete, da registrirajo svoje vloge normalno skozi mesto.