Planlagte kjøkken: 87 Bilder og ideer for spesialkopi!

26 October 2017

Planlagte kjøkken: 87 Bilder og ideer for spesialkopi!

Du er typen som elsker å få forskning master-planlagte kjøkken og føler et sterkt ønske om å gi det opp på kjøkkenet? Sjekk ut et utvalg av modeller av planlagte kjøkken fantastiske og super stilig! Sikkert du vil elske antrekk og ønsker å gjøre det i huset også!

Når du tenker på en flott hjem som filmen begynner å tenke at plassen? Men vet at mange folk begynner kjøkkenet. God plass til å tilberede måltider og tjene dem. Hele familien sammen og smilende, som i en kommersiell.

Dream er en drøm! I dag er dette innlegget er å la tettere til det stedet du forestilte deg. Hvordan finne, velge og bestille et kjøkken planlagt i henhold til hva du ser for deg.

planlagte kjøkken

planlagte kjøkken

I motsetning til andre tider hvor det var bare mulig for klasse A (bare i filmen selv), i dag antall opsjoner setter oss veldig mye i tvil når du velger en planlagt kjøkken fordi den har for ethvert budsjett og klasser.

Alt vil variere avhengig av merke, kvalitetsmaterialer, kjøkken stil og fart på arbeidet. Men hvordan du velger den beste kjøkken for hjemmet ditt? Hva har du tenkt på det? Enten moderne, koselig, vintage? I dag er problemet her er svært elegant kjøkken, bli med meg!

planlagte kjøkken

Hvorfor kjøpe Kjøkken planlagt?

Fordi de er moderne, funksjonelle og har møbler som tilpasser seg størrelsen på rommet. Kjøkkenet ditt er akkurat som du ønsker og montering i løpet av ditt hjem. Med andre ord, bruker den en møbler som standardiserer rommet og passer behovene til de som bor i huset.

kjøkken-planlagt-modernas-

montering av en kjøkken med tilpassede møbler gir mange fordeler blant de viktigste som vi kan markere bruken av rommet uten at det går sirkulasjon. Ingenting å skjule i skapet og banker gå fange hvert måltid.

Du kan også tilpasse lettere, ved å velge materialer av struktur, farge, belegg og hvilke typer maskinvare. Lag kombinasjoner av disse elementene som ikke er i noen utstillingsvindu butikken.

Fordi denne type kjøkken har en funksjonell struktur er nødvendig å vurdere begrensninger i boligen og vaner av beboerne.

Tenker det vil være mulig å arrangere møbler og hvitevarer i rommet. Du har mange husholdningsartikler? I dette tilfellet må du installere et skap med flere dører. Hvis det er vanlig å gjøre lette snacks i løpet av dagen, slik at benken ikke kan gå glipp av. Det er et område for lagring av utstyr, tilberedning av mat og oppvasken. Posisjoner og høyder av bitene er alltid skreddersydd til dine behov.

planlagt kjøkken (85)

Spaces Kjøkken Planned

Hva er den plassen du har i huset ditt? Ignorer ferdig kjøkken brikkene du allerede har. Den planlagte kjøkkenet vil ikke nyte noe av det.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken designet for miljøer Straits

Kjøkkenet ditt er lang og smal? Så det mest hensiktsmessige er å installere en planlagt lineær møbler, det vil si med alle komponentene justert på samme side. Hvis det er ledig plass i rommet, kan prosjektet samarbeide med to parallelle vegger, inkludert vask, benkeplate og ovnen foran kjøleskapet.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken Planlagt Environments U

Det er formet som en U? Deretter kan du opprette en funksjonell trekant gjennom tilbudet av tilpassede møbler. Vasken bør være vinkelrett på veggen ovnen og kjøleskap kan installeres på den motsatte vegg av ovnen.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken Planlagt Miljøer L

I hjemmet plass er L? Bra, er dette plassen anses som svært praktisk og lar nyte plassen best mulig. I dette tilfelle kjøleskapet tillates å plassere i et hjørne, men vasken og ovnen er plassert ved den motsatte enden. En frokost teller kan også bli innlemmet i rommet, fullfører "L". Vil være perfekt!

Kjøkken-planlagte

Flott kjøkken Planlagt

Hvem har en absurd stort kjøkken eller engang tenkt på å bruke et annet rom i huset som kjøkkenet, har du flere alternativer. Da er det mulig å inkludere flere komponenter i møbler, i tillegg til allerede nevnt. Senteret øy med platetopp og hette, for eksempel, er en flott mulighet til å dra nytte av det tilgjengelige området i sentrum av miljøet. Er en luksus! Den samme strukturen kan ha en vask og en frokost teller, denne modellen er vanlig i moderne hjem også.

Kjøkkenet med øya er perfekt for familien integrering og dette kan verdsettes på tidspunktet for designvalg, tross alt, alle kan snakke på bordet som måltidet er forberedt.

Kjøkken-planlagte

Planlagte kjøkken: Hvor skal jeg begynne?

Velg den helt av planlagte kjøkken som mer har å gjøre med deres økonomiske muligheter og din smak. Gjør en avtale og bringe den eneste av din bolig. Arkitekten som vil du møte vil indikere den aktuelle prosjekt hvor rørledningene, og filmproduksjon og utformingen av plassen. Han er som vil foreslå en av modellene som vi nevnte ovenfor.

Kjøkken-planlagte

Farger for Kjøkken Planned

Tenk allerede på kjøkkenet med monokrome stykker og fremhever lyse, nøytrale farger som hvitt. Denne vare lover å gi følelsen av romslighet i miljøet. Men ingenting hindrer deg nyte i et rødt kjøkken, blå, vin eller svart. Jeg tror kult!

Kjøkken-planlagte

Beste Kjøkken Planlagt Marks

Kjøkken planlagt Todeschini

Med butikker over hele Brasil, utvikler den splitter egne prosjekter, men fungerer også samarbeide med kundene for å planlegge flotte kjøkken. Du må ha en butikk i byen din

De satser på en moderne design, vanligvis med rette, rene linjer. Det er bekymring i å jobbe med kvalitetsmaterialer og verdien de viktigste dekorasjon trender. Den som moderniteten kan nå planlegge en avtale der.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken planlagt Dell Anno

Dette er en tradisjonell tilpasset møbelmerket og det er vanlig å tenke på henne hjem. Dell Anno har også en komplett linje for kjøkken.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken planlagt Itatiaia

Hans enkle og funksjonelle kjøkken. Møblene er ikke så avansert som de andre nevnt her i dette innlegget, men du kan få gode resultater med en mye lavere pris. Hvis budsjettet er lavt i Itatiaia tenke som et godt alternativ.

planlagt kjøkken (72)

Kjøkken planlagt Italínea

Dette splitter planer vakre og sofistikerte kjøkken. Vet og bli sjarmert av modellene av Italínea.

planlagt kjøkken (75)

Favoritt Kjøkken planlagt

Med mange linjer for å gi kundene den favoritten er en av de største og mest moderne møbler merkevarer planlagt i Latin-Amerika. Kjøkkenet er produsert med kvalitetsmaterialer og følge alt som er moderne. Det er en av mine favoritt som navnet sier.

Kjøkken-planlagte

Kjøkken planlagt Criare

En annen moderne møbler alternativet er Criare.

planlagt kjøkken (82)

Prisene på planlagte kjøkken

En planlagt kjøkken med møbler, hvitevarer, avløp og elektriske systemer, kostnaden av R $ 7000 til R $ 80.000. Mellom planlegging, arbeid og alt som involverer kjøkkenet alle klare.

Hvis du har hjemme vet at verdt investeringen. Skreddersy dine sjanser, pakke, plan. Det er bemerkelsesverdig at det er verdiområder for klassene A, B og C. Ta kontakt med et spesialisert selskap og be om et tilbud.

planlagte kjøkkener (84)

Typer av planlagte kjøkken

Ved hjelp av modulære møbler: når merke (en av dem ovenfor) gir mobil dimensjoner som den arbeider, og disse dimensjonene er egnet til miljø tiltak. Den bruker deler som allerede har og vil suiting

Ved hjelp av skreddersydde møbler: da, som navnet antyder, er møblene produsert i henhold til konkrete tiltak i prosjektet. Denne typen er dyrere.

Kjøkken-planlagte

Tips planlagte kjøkken

Kjøkkenet møbler planlagt normalt består av skap, benkeplater, skuffer med skillevegger og hyller. For å montere en god design har her noen tips av arkitekter som jobber med kjøkken: Du må ta hensyn til materialet som brukes, krever alltid MDF.

 • Hvis kjøkkenet har liten plass, prøv skap med skyvedører og sørge for at sirkulasjonen i rommet er gunstig.
 • Installer kjøkkenskap til taket, for da kan du dra nytte av vertikal plass som best som mulig og unngå opphopning av smuss.

Kjøkken-planlagte

 • Du må se om finishen er godt utført, ingen klipping og nagler.
 • Det er verdt å betale oppmerksomhet til monteringstiden og på kjøkkenet organisasjonen og alltid holder seg til design og strukturelle forhold at plassen vil motta kjøkken tilbud.

planlagt kjøkken (76)

 • Vi har alltid må rette bjelker, søyler, hydrauliske ledninger og elektriske punkter i planleggingen av et hvilket som helst miljø.
 • Hvis kjøkkenet har liten plass, prøv skap med skyvedører og sørge for at sirkulasjonen i rommet er gunstig.
 • Installer kjøkkenskap til taket, for da kan du dra nytte av vertikal plass som best som mulig og unngå opphopning av smuss.
 • Hvis prosjektet ønsker å få mest mulig funksjonelt kjøkken, så det er verdt å installere elektriske skuffer som åpnes automatisk og lydløst. Innsiden av hver skuff kan ha en LED-tape for enkel belysning.

Kjøkken-planlagte

 • Tenk spesifikasjonene for prosjektet og sørge for at de er satt ut i kontrakten. Du valgte ark av MDF eller MDP? Som vil måle hver brikke? Hva er spesifikasjonene for hengsler, håndtak og mange andre tilbehør? Alt dette må angis før du fullfører kjøpet.

Kjøkken-planlagte

Behandling planlagt kjøkken

planlagt kjøkken (70)

Typer og vask topper priser

Hvis du forstår noe av det problemet her er et element som kan hjelpe deg i gang å forstå budsjettet. Toppen av sin planlagte kjøkken kan vanligvis gjøres i stein eller rustfritt stål. Den rustfritt stål har en tendens til å være mye billigere, men det er ikke mye brukt i planlagte kjøkken fordi det ikke er estetisk vakkert. Et rustfritt stål toppen er rundt R $ 1,000.00. steinen avhenger av stein. Under den gjennomsnittlige prisen per m2 av type stein:

 • marmor - Prisen varierer fra R $ 250,00 til 900,00 per m2,
 • granitt - Prisen varierer fra R $ 250,00 til 550,00 per m2,
 • kalkstein - Prisen varierer fra R $ 450,00 til 650,00 per m2
 • Silestone - Prisen varierer fra R $ 800 til 1000,00 per m2
 • Quartz Stone - Prisen varierer fra R $ 800,00 til 1000,00 per m2
 • Nanoglass - Prisen varierer fra R $ 900,00 til 1500,00 per m2,
 • Marmoglass - Prisen varierer fra R $ 700,00 til R $ 1,000.00 m2

Kjøkken-planlagte

Bilder av planlagte kjøkken

Vil du ha mer inspirasjon til å planlegge kjøkkenet ditt? Her er mange flotte kjøkken å kopiere!

kjøkken-planlagt-16

-Kjøkken-kjøkken planlagt moderne Todeschini-13

kjøkken-planlagte-Modern-03

kjøkken-planlagte-Modern-04

kjøkken-planlagte-Modern-10

kjøkken-planlagte-Modern-09 kjøkken-planlagte-Modern-08

kjøkken-planlagte-Modern-07

kjøkken-planlagte-Modern-06

kjøkken-planlagte-Modern-05

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-10

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-18

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-24

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-25

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-19

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-11

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-14

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-23

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-22

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-21

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-20

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-26

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-28

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-29

kjøkken-planlagte-Todeschini-Modern-27

planlagt kjøkken (65)

planlagt kjøkken (68)

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????

planlagt kjøkken (64) planlagt kjøkken (63) planlagt kjøkken (62)  planlagt kjøkken (60) planlagt kjøkken (59)

immagini 073

planlagt kjøkken (57) planlagt kjøkken (56) planlagt kjøkken (55) planlagt kjøkken (54) planlagt kjøkken (53)

????????????????

????????????????

planlagt kjøkken (51) planlagt kjøkken (50) planlagt kjøkken (49) planlagt kjøkken (48) planlagt kjøkken (47) planlagte kjøkkener (44) planlagt kjøkken (45) planlagt kjøkken (46) planlagt kjøkken (43) planlagt kjøkken (42) planlagt kjøkken (41) planlagt kjøkken (38)

Fant du ikke den modellen du var på utkikk etter? Hvem kan hjelpe deg med akkurat det du trenger er en god arkitekt! Se også tekjøkken alternativer som vi har vist her på bloggen. Lykke til i valget!

/ Source Images /

Alle prosjektene er internett reproduksjoner