Te hibiscus slanking

26 October 2017

Te hibiscus slanking

Tenker å miste et par pounds? Den nye bølgen for å gå ned i vekt er en hibiscus te.

den hibiscus te har i sammensetningen stoffer som har makt til å gjøre noen ekstra pounds er tapt lettere, tørke litt action og miste kjærligheten håndtak som er mer.

Blant de mange stoffer som er bra for helsen kan fremheve antioksidant og anti-inflammatorisk substans, for derved å redusere kroppsfett og også opptaket av karbohydrater.

I tillegg har hibiscus te også makt til å forlate kroppen vakrere siden, dets enzymer beskytterTe hibiscus slanking kroppen, mucosa og tarmen.

du mage den hibiscus Det har makt for å lette fordøyelse i tarmen det hindrer absorpsjon av inntatt fete matvarer, noe som gjør den beste sirkulasjon er også har en diuretisk virkning, slik at kroppen for å miste unødvendige giftstoffer, som dermed letter vekttap.

For å forberede te den mest anbefalte er infusjonen, for dette trenger du to ts tørket hibiscus 200 ml varmt vann. Hold denne bratt i ca 10 minutter og kan nå drikke hvis du ønsker å gjøre i større mengder, kan te oppbevares i kjøleskap i inntil seks timer. Men husk, kort tid etter tilberedning, har te sine største effekter.

ideelt forbruker dette te for mer enn 3 måneder på rad, og i den første måneden, er det mulig å konsumere drikke 3-5 ganger om dagen, som i de følgende månedene, velger å bruke bare to ganger om dagen.

Thaís Velloso