Pill navn neste dag (navn, merker og priser)

26 October 2017

Pill navn neste dag (navn, merker og priser)

Det er mange merker, morgenen etter pille navn, for eksempel: Evanor, Neovlar, Norlevo Pilem, Pozato, D-dagen, Previdez-2, Levonelle-2, Microvlar, Nogravid, Poslov, Nordette, Cifarma, blant andre. Hvis du kom hit på jakt etter Navnene på morgenen-etter piller, du nettopp funnet det! The Very Chic vet hvor pinlig det er for oss kvinner å få på apoteket og be om en "Morgenen etter pille" i nærvær av andre.

Neste dag pille

Pill navn neste dag (navn, merker og priser)

Pill navn neste dag

Det er ingen forbrytelse, men vi har en liten lås med det, det ser ut som alle de andre tilstedeværende vil se på oss som om vi var en ET en fremmed eller vil tenke ting som "RAAA ... Det var god natt i går eh, safadjenha ... "til slutt, kaste den første steinen som aldri trengte å ta en morgenen etter pille!

Så for å unngå irriterende situasjoner, for eksempel skrive ned Navn på morgenen-etter piller å få på apoteket og spørre mer elegant medisiner?

"Hei, en 'Pilem" please "-. Høres bedre, ikke sant? ��

Pill navn neste dag (navn, merker og priser)

Pill navn neste dag og priser

 Dobbel Dose Drug - 2 tabletter
markGjennomsnittlig priser
D-dagR $ 19,44
levonorgestrel 0,75R $ 19,23
Minipil-2 innleggR $ 23,00
NorlevoR $ 20,00
Pilem -R $ 24,00

Single-Dose Drug - 1 tablett
markGjennomsnittlig priser
NeodiaR $ 23,22
Levonelle OneR $ 18,78
Pozato Uni.R $ 22,36

Myter og sannheter om morgenen etter pille


Etter å vite om morgenen etter pille navn, og det er fortsatt tviler sjekk ut denne artikkelen om graviditetstest, er 7 typer hjem tester du kan gjøre selv det hjemme hos deg med diskresjon.

Ikke vær i tvil, hvis du teste og selv så ikke vet hva de skal gjøre, ringe en lege for å lede det riktig fremgangsmåte for å gjøre i hvert enkelt tilfelle, så vil du være tryggere.