Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

26 October 2017

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

den mørkebrunt hår med lys De er super høy! I økende grad øker den kvinnelige publikum i salonger for å fremheve de mørke brune ledninger med meget subtile lys. Noen kvinner foretrekker svært tynne og diskrete lys, mens andre kvinner foretrekker lysene er litt mer markert, fremhever noen hår mechinhas.

Lys i Hair

Men man må være svært forsiktig med å gjøre effekten av svært kunstig lys, etter at ideen er å gjøre dem enda vakrere hår, så unngå overdrivelser og bruke sunn fornuft, ok? Om sommeren lysene kan være litt dristigere, se Californian veker (link) som er en stor suksess blant kvinner, Det er imidlertid viktig å sette tonen slik at den er i harmoni med fargen på håret ditt og mest mulig naturlig resultat.

Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017

Lysene er et utmerket valg for de kvinnene som ikke ønsker å radikalt endre utseendet, men ønsker å ta en titt på UP. Å velge den ideelle tone av lys er nødvendig først å vurdere tonen i huden din. Ikke alle lysene toner vil være bra for lyshudet kvinner og ikke alle nyanser vil være godt for mørkere-skinned kvinner.

 Hair med lys

Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017

Lights toner i Hair

Hvordan vite hvilke ideell tone? Vel, for kvinner som har mest clarinha huden idealet er å velge lysere nyanser av brunt, nyanser av gull og kobber, mens for mørkhudede kvinner, lysene i varmere toner faller veldig godt.

 Alternativer lys toner i mørkebrunt hår er mange, inkludert de røde toner er et flott alternativ, spesielt hos kvinner med mørk hud. Men husk at lysene er bare refleksjoner rundt låser og ikke låser, så det må være veldig subtil og diskret å gi det mer naturlig utseende.

Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 hår-med-lys hår-med-lys Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017 Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017

Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017

Hair Dark Brown med lys (30 bilder) Sommer 2017

lys-i-håret

Brunt hår med lys

Vi vet at å farge mørk brun ledninger er ikke en enkel oppgave å endre tonen i ledningen er nødvendig å foreta en pickling som er noe mer enn bleking av garn med et bestemt produkt for misfarging.

-Brown håret med-lys

Å være en svært aggressiv kjemisk prosess, håret trenger for å gjøre en enda større forsiktighet etter at lysene som ledningen har en tendens til å være langt mer uttørket. Så mye fuktighet i dem, ok?

Brun med lys

Generelt, lysene er svært vakre kvinner med brunt hår, det være seg lysere eller mørkere hud. Imidlertid bør valget av farger gjøres forsiktig, da huden tone gjør hele forskjellen når du velger fargen på lysene. Se noen bilder av kvinner med mørkt brunt hår med lys:

nyanser-of-light-i-håret

Brunt hår med honning Lights

Noen kvinner velger lys i honning farge, er det en super søt og diskret tone, for ikke å nevne at verdier og brune ledninger, noe som gir sjarm og skjønnhet. Honning tone er et godt valg for mørk eller lys brunt hår, både for lys hud kvinner eller flere Moreninhas.

BROWN opplyst

Hair Dark Brown med blonde Lights

Denne fremgangsmåten er for kvinner i mye selv personlighet. Det er ikke så enkelt hit sterke lysene i mørkt hår, også bør ikke gjøres hjemme fordi det er en mer grundig prosedyre. For å gi en naturlig og vakker til ledningen slutt, bør det søke hjelp av et hår profesjonell. Jeg valgte noen bilder av mørkt hår med blonde høydepunkter slik at du har en idé om resultatet. La oss sjekke?

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

Mørkt hår med gylne lys og Champagne

Lysene i gull og champagne toner som er mest ettertraktet av kvinner, både for kvinner som har mørkere ledninger selv de med lettere låser. Disse lysene er veldig vakker når resultatet er super naturlig, de er veldig subtil og diskret, og gir en spesiell sjarm til ledningene, verdsette dem.

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

Hårpleie med lys

Kvinner som har tenkt å gjøre lys, trenger også å vite at man må være fordoblet! Det er riktig! Ledningen hydrering må bli en vane, fordi den kjemiske prosedyren ender opp overgrep mot håret og tørke det. For å opprettholde skjønnheten i ledningene noen enkle forholdsregler er nødvendig, som gjør vedlikehold av fyr på hver 3. måned for å unngå vises roten med en annen tone lys.

Når du velger produkter for håret ditt, velger de som beskytter håret farge og hindre den visne lett. Hvis du kan, hver måned foreta en kapillær cauterization med et hår profesjonell.

lys-i-brunetter

Hvordan lage hjemme Lights

Nå har vi sett litt av lys, farger og hudtoner, hva med å lære hvordan du gjør lysene hjemme? Det er enkelt og kan være morsomt!

Surfer typen Lights - Step By Step

1 - Frisøren starter descolorindo ledningene, slik at to fingre på hver side av roten i naturlige farger.
2 - Etter å ha passert fargetone. Ikke alltid riktig nyanse oppnås først. Deretter må du gjenta trinn 1.
3 - For å fremheve noen få tråder, kan den profesjonelle børste blekemiddel i håret stykker.

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

Enkelt, ikke sant?

Lysene fra de golden girls

1 - Den profesjonelle deler håret i to deler: en på toppen av hodet. Den andre blir en lav bun
2 ° - Adskiller noen tråder og føre kammen i motsatt retning, og etterlater bare et par ledninger ut
3 - Etter å ha gått gjennom blonde tonene disse løse tråder, for å få den rette tonen

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

Denne fremgangsmåten er også super enkelt og resultatet er fantastisk!

Luzes for solenergi brun

1 - Håret bør være delt inn i fire like deler, som danner et kors på toppen av hodet.
2 - Det andre trinnet er å ta de indre lag som skiller disse delene og enkelte ledninger med kammen.
3 - Etter den profesjonelle misfarges få kablet to-tone starter med den nærmeste ansiktet.

Hair Dark Brown med lys (30 bilder)

tutorial | M kvinne til Hair Dark Brown med lys