Forsinket menstruasjon (Te ned til menstruasjon!)

26 October 2017

Forsinket menstruasjon (Te ned til menstruasjon!)

Bemerkes at med forsinket menstruasjon? Vær oppmerksom på at noen te til lavere menstruasjon De er et godt alternativ for tilfeller feilregulert eller uregelmessig syklus. Menstruasjon kan forsinke på 3 til 5 dager, og det kan ikke alltid være et tegn på graviditet. 

Som aldri fikk spent med tapte tid kaste den første steinen! Vel, dette er et vanlig problem i kvinners liv og som kan knyttes det er flere grunner, mer enn du tror!

Når menstruasjon forsinkelse, fører det automatisk oss til en graviditet, men dette er ikke en regel, og i mange tilfeller er det ingen forbindelse med det.

Mange problemer kan være relatert til forsinkelsen av menstruasjon, men ikke få panikk dersom forsinkelsen er noen få dager, tross alt, er det en toleranse for savnet perioden som regnes som normalt.

menstruasjon, sen-årsaker

forsinket menstruasjon

Hver måned ovulates den kvinnelige kroppen og forbereder seg på en graviditet. Når livmoren ikke mottar den embryo, dens innervegger frigi en skalering, som er en del av reproduksjonssyklusen. Derfor er det menstruasjonsblod et resultat av kombinasjonen av blod og endometrium.

periode-forsinket

De grunner som gjør at forsinkelsen av menstruasjon De er mange, men hver sak er en annen sak. Mange påvirkende faktorer kan føre til forsinkelse av menstruasjon, inkludert stress, traumer, angst, spenning, nervøsitet, psykiske problemer, etc.

Legg merke til om det er noe som bringer deg bekymring, eller hvis du går ganske stresset med bevis på college, press på jobben, selv de sprø dietter ofte føre til problemer, disse grunnene er klassiske og har som regel sammenheng med forsinkelsen av menstruasjon.

Årsaker til Menstruasjon forsinket

I andre tilfeller, menstruasjons forsinkelse kan være relatert til cyster i eggstokkene, også kalt polycystisk ovariesyndrom og så menstruasjon kan ta for å komme ned i disse tilfellene er svært viktig å følge en gynekolog. Menstruasjons forsinkelse kan også være knyttet til følgende faktorer:

 • Hormonforstyrrende / polycystiske eggstokker / Overflødig østrogen / Menopause
 • uterin dysfunksjon / fødsel
 • Drugs / Kjemoterapi
 • Koffein / Alkohol / røyk / Narkotika
 • feil kosthold / mangel på vitaminer / Vekttap / Overvekt
 • Overdreven dreven~~POS=HEADCOMP trening

Forsinket menstruasjon er et tegn på graviditet?

Nei, ikke alltid. I tilfeller der kvinnen ikke er gravid og likevel fraværende menstruasjon, er det godt å være forsiktig, spesielt hvis været forlenge nå de 3 sammenhengende måneder uten mensen. Det er sannsynlig i slike tilfeller, er fraværet av syklusen regularitet viser noen form for sykdom.

periode-forsinket

menstruasjons~~POS=TRUNC forsinkelse

En annen faktor som bør tas i betraktning er at hvis mensen kom for første gang nylig, er ganske vanlig opplever forsinkelser i de første årene. Etter to år reproduktive systemet har allerede en mer regelmessig basis, så ikke bli overrasket om de første gangene at mensen ikke har en rett-laced syklus.

Noen kvinner som nylig har født, kan også være bekymringsløse i den første måneden menstruasjon vanligvis ikke gir signal. Etter den første måneden da ting normalisere og alt fungerer så regelmessig som før. Når det er konstant menstruasjons forsinkelser er avgjørende for å be om hjelp fra en gynekolog for å vurdere saken og gjøre diagnostisering av menstruasjons forsinkelse.

Tips til lavere menstruasjon

I noen tilfeller forsinkelsen menstruasjon kan faktisk være koblet til en graviditet, men i andre kan det være knyttet til en rekke faktorer, og ikke nødvendigvis graviditet i generelle hormonelle problemer. Ikke bruk medisiner uten å konsultere legen din, kan det være svært farlig. Men på den annen side, det bruker og misbruk av chazinhos oppskrifter fra bestemor, har de en tendens til å arbeide og ikke gi helserisiko.

Te å senke forsinket menstruasjon

Ok, at mirakler ikke eksisterer vi vet, men det er hemmeligheter som kan fungere som om mirakler eksisterer! Mange tror at bruk av urter hjelpe ned menstruasjon, spesielt te bitre blader.

Det er også noen legemidler som bidrar til å regulere menstruasjon, med den vanlige rekkefølgen av ciclo.Já hørt om kanel chazinho å stige menstruasjon? Vel, det faktisk fungerer og gjør sen periode ned med magi! Skriv ned oppskriften og alltid ha denne trumfkort når menstruasjon forsinkelse!

periode-forsinket

Kanel te for forsinket menstruasjon

Kanel te har blitt konsumert for mange kvinner å akselerere menstruasjon. Den krydder som brukes for å fremstille drikkevaren inneholder egenskaper som stimulerer blodsirkulasjonen og også bidrar til den sammentrekning av livmoren.

Flere faktorer kan føre til menstruasjon er forsinket og ikke alltid tilfelle av en graviditet. Kvinnen kan ha hormonelle problemer, stress, angst, spiseforstyrrelser eller andre helseproblem. For å løse problemet, og normalisere menstruasjonssyklusen, kan hun satse på kanel forbruk. Kanel varmer kroppen og akselererer sirkulasjon, slik at det blir ofte brukt for å øke menstruasjonsblødning. Selv stimulere menstruasjon, er drikken ikke som abort. Men kvinnen som er mistenkelig av en graviditet bør utføre test på apoteket før du tar te, ellers fosteret kan bli skadet.

periode-forsinket

Hvordan lage Kanel te:

 •  En kopp vann
 • 5 kanelstenger

forberedelse:

 • Tilsett kanelstang i en kopp kokende vann.
 • Kvele med et lokk og la blandingen oppvarmes.
 • Når drikken er morninha bare blidgjøre den og fordøye det.

observasjoner:

 • Å intensivere kanel te eiendommer, er det verdt å legge revet ingefær i forberedelsene.
 • Foruten te, kan kanel inntas på andre måter. Det er mulighet for å legge krydder i melk, kake, kake, grøt i varm sjokolade eller annen søt.
 • Kanel er en komponent som er veldig bra for helsen. Det bistår behandling av forkjølelse og influensa, bekjempe hypertensjon, reduserer følelsen av tretthet, bekjempe depresjon, og forbedrer kolesterol behandle magesår.

Disse chazinhos hjelpe nok, se flere inntekts dusjer å komme ned menstruasjon.

Sen menstruasjonssyklusen

Noen jenter har nok regelmessig menstruasjonssyklus, vanligvis syklusen er vanligvis 28 til 28 dager, men i enkelte tilfeller syklusen kan variere 30-30, 35-35, det kommer an på hver enkelt person, som kan være normalt og for noen vanlige, kan det bli vurdert for andre uregelmessig menstruasjonssyklus. Noen dager forsinket menstruasjon er normalt, er det ingen grunn til panikk. Beviset er at en kvinne som har vanlig super syklus, hvis du har en sen periode i ca 10 dager, er det fortsatt anses normalt, med ingen bevis for eventuelle helseproblemer.

Tips for forsinket menstruasjon ned

 • Infusjoner av andre planter bidra til å regulere menstruasjonssyklusen, som burot, rue basilikum, safran, Kamille, persille og Pennyroyal.
 • En interessant metode for å akselerere menstruasjon seg høye doser av vitamin C.
 • Kvinnen må søke varm komprimere magen.
 • Det er interessant å inkludere stilker og selleri blader i mat.

Du fikk spørsmål? Se dette innlegget som viser 15 mest vanlige årsaker til menstruasjons forsinkelse.